Libnet.ro
UNICEF

19:15

International Cereale

Libnet Ro
Atentionare MAE. Restrictii de calatorie la mai multe puncte de frontiera cu Bulgaria: Kardam, Silistra, Ruse si Vidin

Atentionare MAE. Restrictii de calatorie la mai multe puncte de frontiera cu Bulgaria: Kardam, Silistra, Ruse si Vidin

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria ca, in perioada 29 - 31 martie, Asociatia Nationala a Producatorilor de Cereale va organiza activitati de protest in zona.

Recolta de cereale a Ucrainei poate scadea pana la 44,3 milioane de tone in acest an

Recolta de cereale a Ucrainei este posibil sa scada in acest an pana la 44,3 milioane de tone, de la 53,1 milioane de tone in 2022, ca urmare a diminuarii suprafetelor insamantate in contextul invaziei rusesti, a prognozat astazi Ministerul ucrainean al Agriculturii.

Vladimir Putin: Rusia va livra gratuit Africii cerealele necesare daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit

Presedintele rus Vladimir Putin a promis astazi ca Rusia va livra Africii toata cantitatea de cereale necesara daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit dupa doua luni, la finalul extinderii anuntate sambata de omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

VIDEO Erdogan: Acordul privind cerealele din Marea Neagra a fost prelungit

Un acord care permitea exportul de cereale ucrainene din porturile de la Marea Neagra si care urma sa expire sambata 18 martie) a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei, Tayyip Erdogan. Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a anuntat sambata reinnoirea acordului, dar nu a dezvaluit pentru cat timp il prelungeste. Moscova a declarat ca nu se .

VIDEO Erdogan: Acordul privind cerealele din Marea Neagra a fost prelungit

Un acord care permitea exportul de cereale ucrainene din porturile de la Marea Neagra si care urma sa expire sambata 18 martie) a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei, Tayyip Erdogan. Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a anuntat sambata reinnoirea acordului, dar nu a dezvaluit pentru cat timp il prelungeste. Moscova a declarat ca nu se .

Presedintele turc anunta prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene.

Erdogan declara ca a avut loc prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene, informeaza Reuters si AFP. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am .

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene, prelungit. Anuntul presedintelui turc

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile.

Acordul dintre Ucraina si Rusia privind exportul de cereale prin Marea Neagra a fost prelungit, anunta Erdogan

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene va fi prelungit, a anuntat sambata presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters. Acordul international privind exportul de cereale va fi prelungit Potrivit unui responsabil ucrainean, acordul va fi prelubgit inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am asigurat prelungirea acordului care urma sa ia sfarsit pe 19 martie, a spus Erdogan in discursul sustinut la Canakkale.

Turcia spune ca va depune eforturi pentru prelungirea acordului privind transportul cerealelor in Marea Neagra

Ministrul de Externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, a declarat astazi ca Ankara va depune eforturi pentru prelungirea acordului privind transportul cerealelor pe Marea Neagra, pentru a permite exporturile de cereale din Ucraina, in ziua in care intelegerea urmeaza sa expire.

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 384: Kievul critica ultimele conditii ale Moscovei pentru reinnoirea acordului privind exportul de cereale

Rusia a propus prelungirea acordului asupra exporturilor de cereale ucrainene, care expira la 18 martie, cu doar 60 de zile, oferta criticata de Kiev care vede astfel acordul initial pus sub semnul intrebarii. Acordul asupra Initiativei cerealiere din Marea Neagraimplica prelungirea cu cel putin 120 de zile, pozitia Rusiei de a-l prelungi cu doar 60 de .

Agricultorii bulgari au blocat cu tractoare o sosea pentru a cere interzicerea importurilor de grau din Ucraina

Producatorii bulgari de cereale au organizat luni proteste si au cerut oprirea importurilor de grau din Ucraina, relateaza agentia DPA, potrivit Agerpres.

Agricultorii bulgari cer oprirea importurilor de grau din Ucraina

Producatorii de cereale bulgari au organizat proteste si au cerut oprirea importurilor de grau din Ucraina, iar protestele ar putea continua si in zilele urmatoare, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Ucraina solicita mentinerea deschisa a cailor maritime pentru a putea livra cereale in Africa

Ucraina a solicitat ieri eforturi internationale pentru a se mentine deschise caile maritime ale Marii Negre folosite pentru a transporta milioane de tone de cereale in tarile africane.

SUA si Rusia, schimb de replici pe tema acordului privind transportul de cereale prin Marea Neagra

Secretarul de stat american Antony Blinken a cerut, in cadrul unei reuniuni a G20, ca Rusia sa reinnoiasca acordul asupra exporturilor de cereale ucrainene care expira luna aceasta, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

COREEA DE NORD Kim Jong Un a cerut cresterea productiei agricole

Liderul nord-coreean Kim Jong Un le-a cerut oficialilor guvernamentali sa se asigure ca tintele de productie de cereale sunt indeplinite imperativ, pe fondul unei penurii de alimente care se inrautateste in aceasta tara izolata.

Rusia va reinnoi acordul privind exportul de cereale ucrainene doar daca exporturile sale vor fi deblocate

Rusia a declarat astazi ca va fi de acord cu prelungirea acordului privind exportul de cereale prin Marea Neagra, care permite transportul in siguranta al cerealelor din porturi ucrainene.

Prelungirea acordului privind coridorul maritim pentru exportul cerealelor din Ucraina: o saptamana pana la noi negocieri

Negocierile privind prelungirea coridorului pentru cereale prin Marea Neagra vor incepe intr-o saptamana, a anuntat ministrul adjunct al infrastructurii din Ucraina Iuri Vaskov, citat de Reuters, transmite Agerpres.

RUSIA: Sanctiunile sunt o bariera pentru reinnoirea acordului privind exportul de cereale pe Marea Neagra

Rusia a declarat astazi ca ar fi inadecvata prelungirea acordului privind exporturile prin Marea Neagra daca sanctiunile care ii afecteaza exporturile agricole nu sunt ridicate si nu sunt rezolvate alte probleme.

UCRAINA: S-au recoltat 53,2 milioane de tone de cereale pana in 2 februarie

Fermierii ucraineni au recoltat 53,2 milioane de tone de cereale pana in 2 februarie, aproximativ 97% din suprafata estimata, a anuntat astazi Ministerul Agriculturii.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1666 seconds )