Libnet.ro
UNICEF

18:30

Internationale Cpi

Libnet Ro
Rusia ameninta Armenia cu consecinte grave daca adera jurisdictiei Curtii Penale Internationale

Rusia ameninta Armenia cu consecinte grave daca adera jurisdictiei Curtii Penale Internationale

Rusia a avertizat Armenia cu privire la consecintele grave daca se supune jurisdictiei Curtii Penale Internationale CPI), care a emis un mandat de arestare pentru presedintele Vladimir Putin, a informat luni agentia de presa RIA. Avertisment transmis de Rusia CPI a emis mandatul luna aceasta, acuzandu-l pe Putin de crima de razboi, de deportare ilegala a sute de copii din Ucraina, o miscare condamnata de Kremlin ca fiind o decizie lipsita de sens si scandalos de partizana, scrie Reuters.

Rusia ameninta Armenia cu consecinte grave daca se va supune jurisdictiei Curtii Penale Internationale

Rusia a avertizat Armenia cu privire la consecintele grave pe care le-ar suporta daca se va supune jurisdictiei Curtii Penale Internationale CPI), care a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui Vladimir Putin.

Rusia avertiseaza cu consecinte grave aderarea Armeniei la Statutul de la Roma al CPI

Rusia a avertizat Armenia cu privire la consecintele grave pe care le-ar suporta daca se va supune jurisdictiei Curtii Penale Internationale CPI), care a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui Vladimir Putin.

Un aliat al lui Putin propune interzicerea Curtea Penala Internationala (CPI) in Rusia

Presedintele parlamentului rus a propus interzicerea activitatilor Curtii Penale Internationale CPI), dupa ce aceasta a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui Vladimir Putin, acuzandu-l de crime de razboi, scrie Reuters. Viaceslav Volodin, un aliat al lui Putin, a declarat ca legislatia rusa ar trebui sa fie modificata pentru a interzice orice activitate a .

Propunerile sefului Dumei de Stat pentru salvarea lui Putin de un proces la Haga

Seful Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a cerut interzicerea activitatii Curtii Penale Internationale CPI) in Rusia. Aceasta solicitare intervine la o saptamana de la anuntul CPI privind emiterea unor mandate de arestare impotriva lui Vladimir Putin si Mariei Lvova-Belova.

Unul dintre oamenii lui Putin propune pedepsirea celor care ofera asistenta Curtii Penale Internationale

Presedintele Dumei de Stat a Rusiei, Viaceslav Volodin, a propus sambata interzicerea in Rusia a activitatilor Curtii Penale Internationale CPI) - care a emis mandat de arestare pentru Vladimir Putin - si pedepsirea celor care ofera asistenta acestei institutii, conform Reuters.

SUA nu a ratificat tratatul pentru a fi membru CPI, la 20 de ani dupa invadarea Irakului

Statele Unite nu au ratificat tratatul pentru a fi stat membru al Curtii Penale Internationale CPI), impiedicand astfel ca presupusele crime de razboi din Irak sau Afganistan sa fie judecate la Haga, ceea ce pe de alta parte ingreuneaza lupta Washingtonului ca Rusia, care nici ea nu este membra a CPI, sa fie trasa la raspundere in fata acestui tribunal pentru razboiul din Ucraina.

VIDEO Declaratia uimitoare a unui ministru sud-african: Africa de Sud trebuie sa se consulte cu Rusia in ceea ce priveste mandatul de arestare emis de CPI pentru Putin

Ministrul Relatiilor Internationale si Cooperarii din Africa de Sud, Naledi Pandor, a declarat ca guvernul va trebui sa discute despre mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pentru Vladimir Putin si sa se consulte cu partea rusa, relateaza Ukrainska Pravda.

Curtea Penala Internationala este vizata de amenintari ruse dupa ce a emis un mandat de arestare impotriva lui Putin

Organismul legislativ al Curtii Penale Internationale CPI) a denuntat astazi amenintari provenind din Rusia la adresa unor membri ai CPI, dupa ce aceasta a emis un mandat de arestare impotriva presedintelui rus Vladimir Putin pentru crima de razboi de deportare ilegala de copii ucraineni.

Rusia a deschis un dosar penal contra CPI, ca raspuns la mandatul de arestare emis pe numele lui Putin

Comitetul de ancheta din Rusia a anuntat luni ca a deschis un dosar penal impotriva procurorului si judecatorilor Curtii Penale Internationale CPI).

Cum se razbuna Putin dupa mandatul de arestare pe numele sau. Anuntul facut de Rusia

Comitetul de ancheta al Rusiei ICR) a deschis un dosar penal impotriva judecatorilor Curtii Penale Internationale de la Haga CPI), care au emis mandate de arestare pe numele presedintelui rus.

Rusia deschide un dosar penal impotriva judecatorilor si procurorului de la CPI

Comitetul de Investigatii al Rusiei a anuntat astazi ca a deschis un dosar penal impotriva procurorului Curtii Penale Internationale si a judecatorilor care au emis vineri un mandat de arestare pe numele presedintelui rus Vladimir Putin pentru acuzatii de crime de razboi.

Domnilor judecatori de la Haga, priviti cu atentie cerul! |Dmitri Medvedev ameninta CPIcu rachete Onyx

Vicepresedintele Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, a dus la un nou nivel retorica anti-Occident si a amenintat cu un bombardament cu rachete rusesti asupra sediului de la Haga al Curtii Penale Internationale, CPI.

Medvedev, furios pe Curtea Penala Internationala: Un atac cu rachete este pe deplin imaginabil

Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev, care detine in prezent functia de vicepresedinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, a amenintat luni ca este pe deplin imaginabil un atac cu o racheta hipersonica asupra sediului Curtii Penale Internationale CPI).

Amenintarile lui Medvedev dupa emiterea mandatului de arestare pe numele lui Putin: Va avea consecinte monstruoase

Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev sustine ca decizia Curtii Penale Internationale CPI) de a emite un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin va avea consecinte monstruoase pentru Dreptul international, scrie The Guardian.

Scholz: Mandatul pentru arestarea lui Putin arata ca nimeni nu este mai presus de lege

Cancelarul german Olaf Scholz a salutat sambata decizia Curtii Penale Internationale CPI) de a emite un mandat de arestare pe numele presedintelui rus Vladimir Putin, afirmand ca aceasta arata ca nimeni nu este mai presus de lege, informeaza Reuters.

Zelenski saluta decizia istorica a CPI referitoare la mandatul de arestare impotriva lui Putin

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat ieri decizia istorica a Curtii Penale Internationale CPI) de a emite un mandat de arestare impotriva presedintelui rus Vladimir Putin pentru presupuse crime de razboi.

Aurescu, dupa emiterea mandatului de arestare a lui Putin de catre CPI: Nu exista pace fara dreptate

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, subliniaza ca nu ar trebui sa existe impunitate pentru crimele internationale comise in timpul razboiului ilegal al Rusiei impotriva Ucrainei, transmite Agerpres.

Zelenski saluta decizia istorica a CPI de a emite un mandat de arestare a lui Putin

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat vineri seara o decizie istorica a Curtii Penale Internationale CPI), care a anuntat ca a emis un mandat de arestare pe numele omologului sau rus Vladimir Putin, relateaza AFP.

Romania sprijina pe deplin Curtea Penala Internationala, care a emis mandat de arestare pentru Putin, sustine Bogdan Aurescu

Romania saluta demersul Curtii Penale Internationale CPI) carea emis vineri un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin pentru crime de razboi. Bogdan Aurescu, reactie dupa decizia CPI Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat vineri, 17 martie, ca presedintele rus Vladimir Putin nu trebuie scutit de pedeapsa, el fiind acuzat de crime internationale in timpul razboiului declansat de Rusia in Ucraina in februarie 2022.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1585 seconds )