Libnet.ro
UNICEF

23:00

Internationale Telecomunicatiilor

Libnet Ro
Ciuca: Obtinerea de catre Romania a unui mandat in Consiliul UIT e datorata expertilor din ANCOM si Ministerul Cercetarii

Ciuca: Obtinerea de catre Romania a unui mandat in Consiliul UIT e datorata expertilor din ANCOM si Ministerul Cercetarii

Nicolae Ciuca a transmis, la finalul Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, ca obtinerea de catre Romania a unui nou mandat in Consiliul UIT se datoreaza expertilor din ANCOM si Ministerul Cercetarii.

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, gazda unui eveniment in cadrul Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor

Aproape 1. 000 de participanti la Conferinta Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor UIT) au fost invitati ieri, 2 octombrie 2022, la o serie de activitati culturale organizate de Artexim si Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, institutii subordonate Ministerului Culturii. Evenimentul a pus in valoare patrimoniul traditional din diferite regiuni ale Romaniei si a oferit delegatilor straini oportunitatea de a pasi in lumea satului romanesc.

Premiera negativa pentru Rusia la Bucuresti: Nu a mai fost aleasa in Consiliul Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor Aurescu, MAE: Arata izolarea Rusiei pe plan international

Rusia a inregistrat luni o premiera negativa la Bucuresti: este pentru prima data cand nu obtine un loc in Consiliul Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, forul administrativ al acestei agentii ONU care face regulile in ITC la nivel mondial, au precizat pentru HotNews. ro mai multe surse guvernamentale. Pe de alta parte, Romania a obtinut al 8-lea mandat consecutiv in acest for.

Romania a obtinut al 8-lea mandat in Consiliul Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor

Romania a castigat un nou mandat in Consiliul Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor ITU), in cadrul alegerilor de la Bucuresti.

Candidata SUA l-a invins clar pe rivalul sau rus si a castigat sefia Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor. Alegerile de la Bucuresti au avut o miza uriasa

Doreen Bogdan-Martin, candidata SUA, l-a invins decisiv pe rivalul sau rus in cursa pentru sefia Uniunii Internationale de Telecomunicatii ITU), joi, in cadrul unor alegeri care s-au desfasurat la Bucuresti si care au fost interpretate drept un test menit sa arate cat de multe tari mai sunt de partea Moscovei dupa invazia rusa in Ucraina, transmite Reuters.

SUA a castigat in fata Rusiei la Bucuresti: Cine este Doreen Bogdan Martin, noul secretar general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor

Americanca Doreen Bogdan Martin, cu o experienta de peste 30 de ani in telecomunicatii, a fost aleasa ca secretar general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, pentru a conduce in urmatorii 4 ani agentia ONU care face regulile la nivel mondial in ITC. Contracandidatul ei, rusul Rashid Ismailov a primit doar 25 din 164 de voturi valabile.

SUA si Rusia isi disputa joi la Bucuresti conducerea Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor. Ce va vota Romania - pe agenda Guvernului

Joi la Palatul Parlamentul se va alege noul secretar general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, agentia ONU care face regulile la nivel mondial in comunicatii si IT, iar principalii candidati sunt o americanca si un rus. Un Memorandum aflat pe agenda de joi a Guvernului prezinta pozitia Romaniei si ce rezolutii IT va sustine.

Ministerul Culturii, prezent in cadrul celei de-a 21-a editie a Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor

In continuarea evenimentelor din cadrul Conferintei ITU - PP de la Palatul Parlamentului, Ministerul Culturii organizeaza o expozitie curatoriata de Art Safari, unde pot fi admirate exponate semnate de doua figuri emblematice ale tarii noastre, Nicolae Grigorescu si Aurel Vlaicu.

SECRETARUL GENERAL AL ITU: O treime din populatia lumii este inca in offline

O treime din populatia lumii inca nu este conectata, desi numarul celor care au apelat la Internet, in perioada pandemiei, a crescut considerabil, a declarat Houlin Zhao, secretarul general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor ITU), la una dintre plenarele organizate in marja Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor PP-22), de la Bucuresti.

Ambasada Rusiei la Bucuresti, ironii la adresa MAE, care a revocat vizele a 14 jurnalisti rusi la Conferinta ITU

Ambasada Rusiei la Bucuresti a reactionat, marti, printr-un mesaj ironic la adresa Ministerului Afacerilor Externe, care a revocat vizele a 14 jurnalisti rusi la Conferinta Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor ITU) care are loc in aceste zile la Bucuresti: incercarea de a aduce prejudicii activitatii delegatiei noastre sub pretextul securitatii nationale a esuat.

Un viitor digital mai bun pentru toti - Ce s-au angajat la Bucuresti ministrii si oficiali din 52 de tari - DOCUMENT

Ministrii si inaltii reprezentanti ai statelor membre ale Uniunii Internationale ai Telecomunicatiilor, reprezentand 52 de tari din toate regiunile lumii, au semnat duminica la Bucuresti o declaratie privind construirea unui viitor digital mai bun pentru toti.

Burduja, la Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor: Tehnologiile sunt neutre moral, depinde de noi cum le folosim

Tehnologiile sunt neutre din punct de vedere moral si depinde de oameni cum le vor folosi, a subliniat ministrul Cercetarii si Digitalizarii, Sebastian Burduja, la deschiderea conferintei globale a Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor organizata la Bucuresti, la Palatul Parlamentului.

Ministerul Culturii, prezent in cadrul celei de-a 21-a editie a Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor

In perioada 26 septembrie 14 octombrie 2022, Romania organizeaza cea de-a 21-a editie a Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor UIT), eveniment de importanta majora pentru sectorul tehnologiei informatiei si comunicatiilor ITC) la nivel mondial.

SABIN SARMAS: Numele noului secretar general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor il vom cunoaste joi

Numele noului secretar general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor ITU) va fi cunoscut joi, la pranz, a declarat, astazi, in marja Conferintei Plenipotentiarilor PP-22) a ITU de la Bucuresti, Sabin Sarmas, presedintele evenimentului.

SORIN GRINDEANU: Tara noastra se bucura de o serie de conditii favorabile dezvoltarii comunicatiilor electronice

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, fost presedinte al ANCOM, afirma, astazi, ca este o onoare pentru Romania sa fie tara gazda a Conferintei Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor.

FOTO Standardele de intalniri virtuale decise acum 4 ani de ITU au ajutat lumea sa treaca prin pandemie. Noi reguli in ITC, stabilite in Bucuresti

Aproximativ 3. 000 de participanti, inclusiv sefi de stat si demnitari la nivel inalt din 193 de tari au venit luni la Bucuresti pentru a stabili directiile generale in ITC la nivel global si pentru a alege viitoarea conducere a Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor ITU), agentia ONU pentru tehnologia informatiei si comunicatii.

MAE: Au fost acordate vize pentru 17 membri ai delegatiei ruse la Conferinta ITU de la Bucuresti Nu si celor 14 jurnalisti ai Russia Today

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca au fost acordate vize de intrare tuturor oficialilor desemnati de Federatia Rusa ca membri ai delegatiei oficiale a acestui stat la Conferinta Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor ITU) de la Bucuresti, in numar de 17, conform solicitarii partii ruse, scrie Agerpres.

Rusia acuza Romania de incalcarea Cartei si Conventiei Uniunii Internationale de Telecomunicatii, pentru ca a retras vizele a 14 membri ai delegatiei Explicatiile MAE

MAE vine cu precizari dupa acuzatiile lansate de purtatorului de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe al Federatiei Ruse cu privire la revocarea de catre Ambasada Romaniei la Moscova a vizelor acordate unor persoane desemnate de Federatia Rusa ca delegati oficiali ai sai la Conferinta Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor ITU), ce se desfasoara la Bucuresti, in perioada 26 septembrie 14 octombrie.

Trei saptamani de restrictii de trafic, in centrul Capitalei. Ce strazi si parcari vor fi blocate

Primaria Capitalei anunta restrictii de trafic si de parcare in centrul orasului, intre 26 septembrie si 4 octombrie. in aceasta perioada, va avea loc, la Bucuresti, Conferinta Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor.

Se anunta restrictii de circulatie si de parcare in Bucuresti, valabile pana pe 14 octombrie

Primaria Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi restrictii de circulatie si de parcare a autoturismelor in intervalul 26 septembrie 14 octombrie, atunci cand in Bucuresti va avea loc Conferinta Plenipotentiarilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, noteaza antena3. ro. Pentru buna desfasurare a evenimentului care va avea loc vreme de 3 saptamani in Bucuresti vor exista restrictii de circulatie si de parcare a autoturismelor intre orele 7. Restrictii de circulatie timp de 3 saptamani in Bucuresti .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )