Libnet.ro
carturesti.ro

21:30

Interpol numeste in functia de presedinte un general din Emiratele Arabe Unite acuzat de tortura

Adevărul Adevărul,
Interpol numeste in functia de presedinte un general din Emiratele Arabe Unite acuzat de tortura

Un general din Emiratele Arabe UniteEAU), acuzat de complicitate la tortura, a fost ales in functia de presedinte al agentiei internationale de politie Interpol, in ciuda obiectiilor vehemente ale grupurilor pentru drepturile omului, infomeaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Un general din Emiratele Arabe Unite este noul presedinte al Interpol

Generalul Ahmed Nasser Al-Raisi din Emiratele Arabe Unite EAU) a fost ales joi presedinte al Interpol de Adunarea Generala a organizatiei internationale de politie, care s-a reunit la Istanbul, in Turcia.

Semnal pentru regimurile totalitare: Generalul Al-Raisi, acuzat de tortura, unul dintre cei doi candidati la sefia Interpol

Militantii pentru drepturile omului sunt revoltati de faptul ca Adunarea Generala a Interpol, reunita marti la Istanbul, urmeaza sa isi decida joi presedintele si ar putea alege un general din Emiratele Arabe Unite acuzat de tortura, scrie AFP.

Un general acuzat de tortura are sanse mari sa devina noul presedinte al Interpol

Un general din Emiratele Arabe Unite acuzat de tortura ar putea deveni joi presedintele Interpol pentru urmatorii patru ani.

Emiratele Arabe Unite investesc zece miliarde de dolari in Turcia

Emiratele Arabe Unite au decis sa creeze un fond de investitii in valoare de zece miliarde de dolari dedicat Turciei.

Cosmin Olaroiu, victorie in Emiratele Arabe Unite Remiza pentru Daniel Isaila

Al Sharjah, echipa antrenata de Cosmin Olaroiu, s-a impus, vineri, cu scorul de 4-1, pe terenul formatiei Al Dhafra, intr-un meci din Cupa Emiratelor Arabe Unite.

watchshop.ro

actualitate, 21:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )