Libnet.ro
UNICEF

22:45

Interventie de urgenta la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti. Elevi intoxicati cu spray paralizant

Antena3 Antena3,
Interventie de urgenta la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti. Elevi intoxicati cu spray paralizant

Interventie de urgenta la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti, dupa ce mai multi elevi s-au intoxicat cu spray paralizant. continuă pe Antena3

Alerta la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Capitala! Un elev a folosit un spray paralizant pe holuri 25 colegi de-ai sai, transportati la spital (FOTO)

Un elev ar fi folosit un spray paralizant in timpul unui conflict cu un coleg de-al sau. Mai multi elevi ar fi inceput sa acuze iritatii oculare si nazale. 25 elevi dintr-un liceu din Capitala, transportati la spital, dupa ce s-au intoxicat cu spray paralizant Reprezentantii colegiului au fost cei care au sunat la 112. in scurt timp, opt echipaje SMURD, patru ambulante doua autospeciale pentru victime multiple, o autospeciala CBRN, dar si doua autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov s-au deplasat la fata locului.

Zeci de elevi de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Capitala au ajuns la spital. Adolescentii au fost intoxicati de un coleg

Conform informatiilor de ultima ora, a avut loc un incident in Capitala, in urma caruia zeci de elevi de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Capitala au ajuns la spital. Adolescentii au fost intoxicati de un coleg. Citeste mai departe si afla detaliile. Zeci de elevi de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Capitala intoxicati .

actualitate, 22:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )