Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

invatatura pentru Romania Educata, ca sa nu supere niciun partid

România Liberă România Liberă,
invatatura pentru Romania Educata, ca sa nu supere niciun partid

Pleaca ministrul interimar al Educatiei, Sorin Cimpeanu, si vine noul ministru al Educatiei, tot Sorin Cimpeanu, cel care are ca obiectiv asumat publicarea unei noi legi a invatamantului. Noua va fi, dupa cum este stabilit de multa vreme, o transpunere a proiectlui Romania Educata asumat de presedintele Klaus Iohannis. Am mai spus de multe ori . continuă pe România Liberă

Romania Educata, obiectivul ministrului Educatiei alaturi de noul guvern

Viitorul vechiul) ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu si-a fixat obiectivele pentru noul mandat. Miza pentru perioada 2021 - 2024 este operationalizarea si implementarea proiectului Romania Educata, iar masurile legate de pandemie reprezinta si ele o prioritate in domeniu, potrivit programului de guvernare propus de Guvernul Nicolae Ciuca.

Florin Busuioc da alarma pentru Romania: Va fi rau pana la noapte

Florin Busuioc a venit azi in platoul emisiunii La Maruta, unde a vorbit despre vremea care ne asteapta incepand cu aceasta noapte si pana marti. Prezentatorul rubricii Meteo, din cadrul Stirilor Pro TV, Busu, a vorbit despre temperaturile din acest weekend, dar si despre faptul ca, incepand de saptamana viitoare, se remarca o scadere a .

webPR: in premiera pentru Romania: Renumitii oameni de stiinta Richard Dawkins si Lawrence Krauss in dialog cu fizicianul Cristian Presura

Universitatea Romano-Americana organizeaza RAU Science Talks, eveniment care aduce in premiera in Romania pe unii dintre cei mai renumiti oameni de stiinta ai timpurilor noastre. Biologul britanic Richard Dawkins si fizicianul americano-canadian Lawrence Krauss vor fi in dialog cu fizicianul roman Cristian Presura pentru a discuta despre cele mai recente progrese ale stiintei si a raspunde marilor intrebari ale prezentului.

webPR: Gazele din Marea Neagra, o fereastra de oportunitate imensa pentru Romania, dar limitata

Romania se afla acum in fata unei oportunitati istorice unice, care pentru a putea fi valorificata are nevoie de fermitate decizionala si curaj strategic. Vorbim despre gazele de care dispunem in Marea Neagra, dar care momentan sunt blocate de o lege injusta si neasumata de autoritati, tinand astfel la distanta de economia tarii zeci de miliarde de euro.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1559 seconds )