Libnet.ro
watchshop.ro

14:30

Investigatia Recorder Clanul Marelui Alb, pe primul loc in trending-ul YouTube. Preafericitul Patriah Daniel tocmai l-a detronat pe Tzanca Uraganu

Adevărul Adevărul,
Investigatia Recorder Clanul Marelui Alb, pe primul loc in trending-ul YouTube. Preafericitul Patriah Daniel tocmai l-a detronat pe Tzanca Uraganu

Noua investigatie Recorder, Clanul Marelui Alb, in care jurnalistul Victor Ilie dezvaluie modul in care sunt cheltuiti banii publici de catre Biserica Ortodoxa Romana la constructia de biserici, a ajuns, dupa numai o zi, pe primul loc in trendingul platformei YouTube, cu 1,5 milioane de vizualizari pana in acest moment. continuă pe Adevărul

Ultima ora! Dosar penal deschis de catre DNA in urma investigatiei Recorder Clanul Marelui Alb

Apar informatii de ultima ora legate de investigatia realizata de jurnalistii de la Recorder Clanul Marelui Alb, privind reteaua secreta a oamenilor de afaceri, politicieni si oameni ai Bisericii care controleaza banii publici in vederea construirii si renovarii de biserici, focusul principal fiind pus pe Catedrala Mantuirii Neamului, unul dintre cele mai mari lacasuri de .

Alta demisie dupa reportajul Recorder, Clanul Marelui Alb. Arhiepiscopia Bucurestilor a facut anuntul azi

Alta demisie dupa reportajul Recorder, Clanul Marelui Alb. Prin urmare,Arhiepiscopia Bucurestilor a reactionat si a anuntat ca institutia nu isi insuseste atitudinea clericilor corupti, impotriva carora a luat masuri de fiecare data. Alta demisie dupa reportajul Recorder, Clanul Marelui Alb Astfel, Arhiepiscopia Bucurestilor a anuntat si primele masuri in urma investigatiei jurnalistului Victor Ilie, dar .

Cine sunt Aurel Mihai si Lazar Neacsu, primii demisionari dupa ancheta Recorder Clanul Marelui Alb. Ce decizie a luat Biserica cu privire la firma de constructii implicata

Investigatia Recorder despre Clanul Marelui Alb, in care se arata cum reprezentantii bisericii aleg sa foloseasca fonduri publice pe lucrari cu firme preferate si care umfla costurile reale, s-a lasat deja cu urmari. Doua demisii si o ancheta a DNA, dar si masuri care vizeaza firma de constructii implicata in investigatia jurnalistica. Vezi cine sunt cei care si-au dat demisia dupa ancheta Clanul Marelui Alb.

Dezvaluire Recorder: Clanul Marelui Alb. Mecanismul prin care BOR construieste biserici din bani publici

O investigatie a jurnalistilor Recorder arata cum o parte considerabila din banii Bisericii provin din fonduri publice: 1,3 miliarde de lei alocati de la buget in ultimii 13 ani, adica in mandatul Patriarhului Daniel, numai pentru bisericile din Bucuresti.

VIDEO Recorder: Clanul Marelui Alb Care e mecanismul prin care BOR foloseste bani publici ca sa construiasca biserici

La capatul a opt luni de documentare, Recordera descoperit o retea secreta in care oameni de afaceri, politicieni si prelati de la varful Bisericii lucreaza mana in mana intr-o megaafacere: constructia si reabilitarea de biserici din bani publici. Toata acestea retea opereaza cu binecuvantarea celui mai puternic om din Biserica Ortodoxa Romana, pe care oamenii sai il numesc Marele Alb.

Ce spune purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane despre investigatia Recorder.ro Clanul Marelui Alb

Investigatia Recorder despre cum Biserica Ortodoxa Romana invarte banii publici a devenit virala pe internet. Sute de mii de oameni au vazut materialul in care jurnalistul Victor Ilie s-a infiltrat printre oamenii de casa ai Bisericii, recomandandu-se drept consilier pentru obtinerea de fonduri. Cum reactioneaza BOR la investigatia Recorder in urma investigatiei, consilierul PSD Lazar .

Primul mesaj al Patriarhului Daniel dupa investigatia Clanul Marelui Alb a Recorder.ro

In plin scandal, ca urmare a publicarii unei anchete de 8 luni a jurnalistilor Recorder, Patriarhul Daniel a transmis un nou mesaj. Dar, dupa cum se vede, mesajul iPS nu are nicio legatura cu acuzatiile aduse de investigatia jurnalistilor. Ba mai mult de-atat, nici macar nu pomeneste ceva de aceste dezvaluiri. Demisii in lant si .

Luana Ibacka, atac la adresa Recorder dupa ancheta Clanul Marelui Alb: Fugiti de turma. Pastrati-va credinta

Reportajul realizat de publicatia Recorder privind felul in care Biserica manevreaza banii publici a avut un impact major. Luana Ibacka, critici la adresa publicatiei Recorder. ro, dupa ancheta Clanul Marelui Alb Peste 1 milion de oameni au vazut reportajul cu camera ascunsa, la care jurnalistii au lucrat 8 luni de zile. Acum, incep sa apara reactii .

Cine sunt preotul Aurel Mihai si consilierul Lazar Neacsu, care au demisionat dupa reportajul Clanul Marelui Alb

Materialul jurnalistic de ancheta publicat de Recorder a facut deja primele victime. Ancheta a avut ca subiect afacerile din spatele usilor inchise ale BOR. Informatiile au scos la iveala o adevarata increngatura cu legaturi politice si decizii luate la nivel inalt in cadrul bisericii. Ca urmare a acestor materiale DNA a anuntat ca s-a autosesizat, .

Demisie dupa ancheta Recorder.ro despre legaturile Bisericii in politica si afaceri Clanul marelui alb

Un scandal de proportiibiblice s-ar putea sa iasa la iveala in aceste zile. Jurnalistii Recorder au publicat recent o investigatie in care este implicata Biserica Ortodoxa Romana. Nu ar fi primul caz. in 2007 Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, impreuna cu jurnalistii din Bulgaria, Bosnia-Hertegovina si Albania au descoperit implicarea Bisericii Ortodoxe in comertul .

carturesti.ro

actualitate, 14:30

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )