Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitiilor Proiectelor

Libnet Ro
MIPE anunta ca rata absorbtiei fondurilor din alocarea aferenta programelor perioadei 2014 - 2020 a ajuns la 74%

MIPE anunta ca rata absorbtiei fondurilor din alocarea aferenta programelor perioadei 2014 - 2020 a ajuns la 74%

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a anuntat ca, in cursul lunii ianuarie, autoritatile de management au transmis declaratii de cheltuieli in valoare totala de 184 milioane de euro.

Transparenta totala! FACIAS cere desecretizarea PNRR

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a solicitat ministrului Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, desecretizarea completa a Planului National de Redresare si Rezilienta.

Voucherele de energie vin cu batai de cap pentru romani: toate exceptiile pe care trebuie sa le stii

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene MIPE) va acorda in acest an romanilor vulnerabili un sprijin financiar de 700 de lei de doua ori pe an. Acest sprijin vine sub forma unui card.

Vestea diminetii pentru romanii cu pensii mai mici de 2500 de lei: anuntul oficial, banii intra pe card

Autoritatile romane, in frunte cu oficialii din Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, au confirmat cea mai importanta veste pentru unii dintre cei mai vulnerabili romani,.

Seful CJ Cluj, liberalul Alin Tise, avertisment pentru Nicolae Ciuca: I-am spus ca daca nu tine cont de proiectele noastre, ii voi cere demisia in fiecare zi Ironii la adresa ministrului PNL Marcel Bolos

Alin Tise PNL), presedintele Consiliului Judetean Cluj, l-a avertizat pe premierul Nicolae Ciuca, seful sau pe linie de partid, ca-i va cere demisia in fiecare zi daca Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii si Centrul de Transplant Multiorgan nu vor primi bani. Cele doua obiective de infrastructura medicala au ramas fara finantare prin PNRR. Tise a lansat o serie de ironii si la adresa liberalului Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene.

Bolos, despre haosul in distribuirea pachetelor cu alimente de la UE: imi cer scuze, e coada saraciei si a nevoilor!

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos a facut apel sambata la centrele locale sa fie atente la distribuirea pachetelor cu alimente de la UE pentru nevoiasi. in ultimele zile, cozi uriase s-au format in mai multe judete.

MIPE cere implicarea beneficiarilor in masurile menite sa gestioneze fondurile europene

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene anunta sambata ca a publicat in consultare un proiect de ordonanta de urgenta menit sa raspunda nevoii de simplificare si de abordare unitara in procesul de implementare a Politicii de coeziune 2021-2027.

Guvernul Ciuca face noi imprumuturi uriase, in vreme ce 6,3 miliarde, bani europeni, sunt in conturi la BNR si asteapta (VIDEO)

Guvernul Romaniei a imprumutat numai luna trecuta aproape 6 miliarde, la dobanzi mari. intre timp, din PNRR am primit 6,3 miliarde de euro, bani gratis. Ce fac acesti bani? Stau si asteapta. A spus-o chiar Marcel Bolos PNL), ministrul Investitiilor si proiectelor Europene. Bolos, despre banii primiti de Romania din PNRR: Sunt in conturi la BNR si asteapta .

Cazul Predoiu, pus in discutie de PSD la la sedinta coalitiei

Potrivit unor surse G4Media. ro, se pare ca liderii PSD vor discuta cazul Predoiu la sedinta coalitiei miercuri. Initial, discutiile trebuiau sa se axeze pe problema proiectelor derulate de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene MIPE), dar PSD vrea cateva explicatii. Mai exact, partidul doreste detalii despre declaratiile facute de Predoiu in legatura cu achitarea sotului fostei .

Cazul Predoiu, pus in discutie de PSD la sedinta coalitiei

Potrivit unor surse G4Media. ro, se pare ca liderii PSD vor discuta cazul Predoiu la sedinta coalitiei miercuri. Initial, discutiile trebuiau sa se axeze pe problema proiectelor derulate de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene MIPE), dar PSD vrea cateva explicatii. Mai exact, partidul doreste detalii despre declaratiile facute de Predoiu in legatura cu achitarea sotului fostei .

MARCEL BOLOS: Guvernul a aprobat astazi, prin Ordonanta, cea de-a treia modalitate de a efectua plati din ajutorul de incalzire

Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene a anuntat astazi, dupa sedinta de Guvern, ca s-a aprobat, prin Ordonanta, cea de-a treia modalitate de a efectua plati din ajutorul de incalzire, si anume plata online, pe langa plata la ghiseul Postei Romane sau prin postas.

MARCEL BOLOS: Guvernul a aprobat astazi modalitatea de efectuare online a platilor din ajutorul de incalzire

Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene a anuntat astazi, dupa sedinta de Guvern, ca s-a aprobat, prin Ordonanta, cea de-a treia modalitate de a efectua plati din ajutorul de incalzire, si anume plata online, pe langa plata la ghiseul Postei Romane sau prin postas.

Cardurile de energie: cum se va efectua plata online si ce documente sunt necesare

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a anuntat ca incepand de miercuri se vor distribui cardurile de energie prin intermediul Postei Romane.

Cardul de energie va putea fi folosit si la plati online, prin aplicatia Postei Romane

Platile cu cardurile de energie, care incep sa fie distribuite de la 1 februarie, vor putea fi facute si online, nu doar la postas sau prin mandat postal, a anuntat ministrul investitiilor si proiectelor europene, Marcel Bolos.

Beneficiarii ajutorului pentru incalzire vor putea efectua platile online. Cand se distribuie cardurile

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a anuntat, marti, ca beneficiarii ajutorului pentru incalzire vor putea efectua platile si electronic.

Cardurile de energie de 1.400 de lei: Plata facturilor se va putea face si online printr-o aplicatie IT a Postei Ce achizitii de lemne de foc vor fi decontate

Plata facturilor si a datoriilor la energie ale persoanelor vulnerabile, beneficiare ale ajutorului de 1. 400 de lei, se va putea face si online prin intermediul unei aplicatii informatice a Postei Romane, dupa ce Guvernul va adopta marti o Ordonanta in acest sens, a anuntat Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene.

Directorul Postei Romane, anunt despre plata facturilor cu cardul de energie

Directorul Postei Romane, Valentin Stefan, a declarat ca Posta Romana a obtinut contractul cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene privind distribuirea tichetelor pentru acoperirea cresterii preturilor la energie dupa ce, in vara anului trecut, a existat o testare cu privire la servicii de acest gen.

Carduri de energie 2023. Ghid complet despre ajutorul de 1400 de lei pentru plata facturilor

Vesti bune pentru romanii care au ramas in urma cu plata facturilor. Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene vine in sprijinul acestora pentru plata facturilor cu niste carduri de energie 2023 pentru a compensa o parte din cheltuieli. Cardurile de energie sunt in valoare de 700 de lei, iar suma va fi oferita de doua ori .

intalnire a liberalilor la Vila Lac, in contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciuca le-ar fi spus PNL-istilor ca rotatia se va face ca in protocol si ca Guvernul a fost performant

Liberalii s-au intalnit duminica, la Vila Lac, in contextul tensiunilor cu PSD pe tema rocadei guvernamentale care ar trebui sa se produca in luna mai. Liderul partidului, premierul Nicolae Ciuca, le-ar fi spus colegilor sai ca rotatia se va face conform protocolului coalitiei. Public, insa, unii ministri au dat semnale ca ar vrea ca protocolul sa fie modificat. E cazul lui Marcel Bolos PNL), care si-ar pierde functia de ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene daca intelegerea dintre PNL, PSD si UDMR ar fi respectata.

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene lanseaza apeluri de proiecte pentru digitalizarea IMM-urilor

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene va lansa doua apeluri de proiecte in domeniul digitalizarii IMM-urilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1659 seconds )