Libnet.ro
UNICEF

14:01

Investitiilor Proiectelor

Libnet Ro
MARCEL BOLOS: Acordul de parteneriat cu CE marcheaza descentralizarea si autonomia financiara

MARCEL BOLOS: Acordul de parteneriat cu CE marcheaza descentralizarea si autonomia financiara

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a afirmat, astazi, ca Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania este un document de o importanta cruciala pentru tara noastra.

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania, semnat de Ciuca: Pas important pentru dezvoltarea Romaniei

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania a fost semnat, miercuri, la Alba Iulia, de comisarul european pentru Coeziune si Reforme, Elisa Ferreira, prim-ministrul Nicolae Ciuca si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos.

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si tara noastra a fost semnat astazi

Acordul de Parteneriat 2021-2027 dintre Comisia Europeana si Romania a fost semnat, astazi, la Alba Iulia, de comisarul european pentru Coeziune si Reforme, Elisa Ferreira, prim-ministrul Nicolae Ciuca si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos.

Bolos: Pensiile speciale trebuie sa ramana. Le au si alte state europene

Pensiile speciale trebuie sa ramana, sustine Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, declarand ca si alte state europene au astfel de pensii.

Unde se vor duce banii? Peste un miliard euro de la UE pentru ca Romania sa rezolve lipsurile din spitalele romanesti

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene anunta continuarea semnarii unor contracte de finantare, din bani europeni, in cadrul Axelor 9 si 10 din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare POIM 2014-2020), pentru modernizarea infrastructurii spitalicesti din Romania. Ultimele cinci contracte au fost semnate pentru finantarea spitalelor din Suceava, Dolj, Valcea si Hunedoara. Axele prioritare amintite din cadrul POIM au ca obiectiv protejarea sanatatii populatiei in contextul pandemiei COVID-19 si finanteaza in principal achizitia de consumabile, echipamente de protectie sau dispozitive medicale, mentioneaza site-ul Calea Europeana. Beneficiarii acestui tip de proiecte sunt unitati spitalicesti, institutii publice de invatamant preuniversitar si superior, institutii cu competente in domeniul protectiei sociale si unitati administrativ-teritoriale. 380 contracte semnate pentru Sanatate: 1,1 miliarde euro de la UE .

Vestea zilei despre tichetele sociale. Cand intra a treia transa de bani pe carduri

Vestea zilei despre tichetele sociale. Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene se pregateste in aceste zile de a treia transa. in contul voucherelor de masa, romanii din program vor primi aproximativ 500 de lei, pana la finalul anului. Pe 8 septembrie Ministerul a alimentat cardurile cu a doua transa a cate 250 de lei fiecare. Asa .

Se dau 500 de lei pentru milioane de romani, pana la Craciun: noi detalii despre vouchere sociale 2022 sau tichetele de masa de la stat

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a emis un ghid pentru romanii care, desi ar trebui sa se numere printre beneficiari, nu au primit voucherele sociale. in ziua de 8 septembrie.

Vouchere alimente 2022. Mai sunt de primit 500 de lei pana la Sarbatori. Ce faci daca nu ai primit cardul

Vouchere alimente 2022. Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a emis un ghid pentru romanii care, desi ar trebui sa se numere printre beneficiari, nu au primit voucherele sociale. in luna septembrie, beneficiarii au primit a doua transa in valoare de 250 de lei.

VIDEO - MARCEL BOLOS, MINISTRUL INVESTITIILOR SI PROIECTELOR EUROPENE: Vom construi parcuri fotovoltaice pe terenurile ADS

Autoritatile centrale sunt preocupate in aceasta perioada de atingerea tintelor de decarbonare asumate in fata Comisiei Europene si de rezolvarea actualei crize a preturilor din energie.

Reactia lui Bolos dupa articolul RL: nu-i poate ajuta pe prescolarii discriminati, dar a strans 1 mil. lei din salariul de profesor

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a incercat sa explice seara trecuta, pe B1 TV, la emisiunea Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, de ce in cazul prescolarilor a fost stabilit un prag de 298 lei la nivel de venit per membru de familie pentru acordarea tichetelor sociale, cand la elevii din .

Acuzat ca a discriminat prescolarii, Marcel Bolos a oferit explicatii bizare. Liberalul, confruntat in legatura cu tichetele sociale la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir (VIDEO)

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a incercat sa explice joi seara pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, de ce in cazul prescolarilor a fost stabilit un prag de 298 lei la nivel de venit per membru de familie pentru acordarea tichetelor sociale, cand la elevii din invatamantul primar si gimnazial limita este de 1. 275 lei.

Marcel Bolos revine cu lamuriri, dupa ce a spus ca este invidios pe salariile demnitarilor europeni, care castiga si 15.000 de euro

O declaratie care a atras a azi este cea a ministrului investitiilor si proiectelor Europene, Marcel Bolos, cel care a spus ca este nemultumit de salariul sau de 2. 500 de euro si ca este invidios pe ceilalti omologii europeni care castiga 15. 000 de euro.

PIATA MUNCII Sprijin de 117 milioane de euro pentru calificarea profesionala

Integrarea pe piata muncii a persoanelor vulnerabile reprezinta o provocare pentru autoritati. Exista proiecte, exista si finantare, dar cu toate acestea problemele sunt in continuare foarte mari. Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene MIPE), prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, a lansat trei apeluri de proiecte, in valoare totala de 117 milioane de euro, pentru sprijinirea calificarii profesionale pentru meserii de baza si integrarea pe piata muncii a persoanelor vulnerabile.

Situatia PNRR dupa al doilea ultimatum dat de Ciuca. Bolos: Nu pierdem banii, chiar daca nu am indeplini toate cele 24 jaloane pana la sfarsitul acestei luni

6 din cele 24 de jaloane si tinte asumate in PNRR pentru trimestrul trei din acest an au fost acte normative care ar fi trebuit adoptate pana astazi de Guvern, conform sarcinii trasate de premierul Ciuca, si acest lucru s-a intamplat, a precizat miercuri Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene. Restul de 18 sunt indeplinite sau in curs de indeplinire, dar chiar daca nu ar fi toate inchise pana la finele acestei luni, nu am pierde banii, spune ministrul.

Marcel Bolos: Daca ma uit la salariile demnitarilor din UE, pot sa fiu invidios. Salariile demnitarilor romani, in comparatie cu acelea, nu sunt sfidatoare, ci de bun simt (VIDEO)

Marcel Bolos PNL), ministrul ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, a declarat ca daca e sa se uite la salariile dmenitarilor din UE, de 15. 000 de euro, ar fi invidios, in conditiile in care demnitarii din Romania au salarii de 2. 500 de euro. in schimb, daca se uita si la problemele din Romania, intelege ca e nevoie de cumpatare, iar Guvernul trebuie sa ia decizii solidare cu populatia.

Bolos: Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica, aceste pensii speciale exista in toata Uniunea Europeana

Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica, aceste pensii speciale exista in toata Uniunea Europeana, a declarat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, care a mentionat ca trebuie.

MARCEL BOLOS: Daca ma uit la salariile demnitarilor din UE, pot sa fiu invidios

Salariile demnitarilor din Romania sunt de 2. 500 de euro in conditiile in care demnitarii UE castiga 15. 000 de euro, insa avand in vedere perioada de criza inghetarea salariilor demnitarilor este un exercitiu de solidaritate, sustine ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos.

Guvernul a indeplinit pana acum doar 6 din cele 24 jaloane din PNRR aferente trimestrului 3

Doar 6 din cele 24 de jaloane din Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) aferente trimestrului 3 din 2022, au fost indeplinite pana in prezent,a declarat ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Marcel Bolos. Acesta a spus ca jaloanele trebuie bifate prin acte normative, iar restul necesita lansari de apeluri sau ordine de ministru, informeaza economedia. ro.

Marcel Bolos, despre eliminarea pensiilor speciale: Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica. Pensii speciale exista in toata UE - VIDEO

Romania nu se poate comporta ca o tara salbatica, fiindca aceste pensii speciale exista in toata Uniunea Europeana, a declarat miercuri Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si proiectelor Europene. Acesta considera ca trebuie cautata o solutie de mijloc in negocierile cu Bruxelles privind modificarile la PNRR.

Angajatorii pot primi 2.250 lei de la Guvern daca incadreaza in munca persoane defavorizate

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene MIPE), prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, a lansat 3 apeluri de proiecte, in valoare totala de 117 milioane de euro, pentru sprijinirea calificarii profesionale pentru meserii de baza si integrarea pe piata muncii a persoanelor vulnerabile.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1832 seconds )