Libnet.ro
UNICEF

05:00

Investitiilor Proiectelor

Libnet Ro
Caciu: Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de cladire cu o suprafata de peste 100.000 de metri patrati

Caciu: Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de cladire cu o suprafata de peste 100.000 de metri patrati

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Adrian Caciu a anuntat ca Institutul Clinic Fundeni va beneficia de un corp nou de cladire, cu o suprafata generoasa de peste 100. 000 de metri patrati, cu ajutorul fondurilor europene.

PSD si-a stabilit tinta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, pana la finalul acestui an

Adrian Caciu, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene anunta pe pagina sa de Facebook ca deja au fost incheiate in tara noastra contracte de peste 6 miliarde de euro pentru proiectele depuse pentru programele din Politica de Coeziune 2021-2027.

Vouchere in valoare totala de 300 de milioane de euro pentru consumatorii vulnerabili de energie

Adrian Caciu, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene MIPE) a anuntat vineri ca a lansat in dezbatere publica Ghidul Solicitantului pentru imbunatatirea eficientei energetice a gospodariilor.

Adrian Caciu: 300 milioane euro disponibile pentru consumatorii vulnerabili de energie

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Adrian Caciu a anuntat ca 300 milioane euro disponibile pentru consumatorii vulnerabili de energie care vor beneficia de vouchere pentru imbunatatirea eficientei energetice in cadrul gospodariilor individuale, deoarece a fost lansat in dezbatere publica ghidul pentru aceasta schema de sprijin finantata din capitolul RepowerEU al PNRR.

Unde mancam traditional: Traseul gastronomiei romanesti pe platforma Romania Atractiva

Romanii care vor sa isi descopere si mai mult tara au acum posibilitatea de a urma un traseu al gastronomiei romanesti, unde pot sa se bucure de gusturile autentice din tara noastra. Lista judetelor din cadrul traseului a fost realizata de Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene.

Ministrul Adrian Caciu despre protestul sindicatului MIPE: Nu protestele rezolva aceste probleme, ci dialogul social

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, anunta ca a discutat cu membrii sindicatului MIPE-Normalitate privind solicitarile acestora legate de noua lege a salarizarii unitare in sectorul public.

Proteste ale angajatiilor, la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene: Vor salarii mai mari si statut special pentru personalul de specialitate

Sindicatul MIPE Normalitate organizeaza proteste, in fata Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene.

Proteste ale angajatilor Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene

Sindicatul MIPE Normalitate organizeaza proteste, joi si vineri, in fata Ministerului Fondurilor Europene, angajatii solicitand stabilirea nivelului de salarizare in functie de cel maxim din cadrul categoriei profesionale, acordarea unui statut special personalului de specialitate care gestioneaza fonduri europene nerambursabile si imbunatatirea conditiilor in care isi desfasoara activitatea.

Angajatii Ministerului Investitiilor protesteaza fata de nivelul salariilor. Reactia instiutei

Blocul National Sindical a anuntat miercuri ca angajatii Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene ies in strada, protestand timp de doua zile fata de nivelul salariilor.

Se intampla cu voucherele de energie in cateva zile. Romanii care le-au primit trebuie sa fie foarte atenti, le pot pierde

Inca de la finele anului trecut, prin intermediul programelor sociale, Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene anunta si pentru anul in curs continuarea eliberarii voucherelor de energie. Tot atunci anuntau ca prima transa avea sa fie in luna februarie. Acum, conform noilor informatii, ministerul anunta ce se intampla cu voucherele de energie in cateva zile, dar .

Adrian Caciu: Avem evaziune foarte mare. 32-33 miliarde de euro pierdute anual

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a declarat marti ca nivelul evaziunii fiscale in Romania este foarte mare, ceea ce afecteaza considerabil incasarile la bugetul statului, informeaza News. ro. 10% din PIB vi se pare putin? 32 - 33 de miliarde de euro pe care le piezi in fiecare an, a spus Caciu in emisiunea Romania Politica de la Prima News.

Metroul de la Cluj - investitia din PNRR cu cea mai mare intarziere, spune ministrul Adrian Caciu

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a declarat marti, intr-o emisiune la Prima News, ca metroul de la Cluj este cel mai intarziat proiect din PNRR, unde nu exista nici contract de dirigentie de santier. El a facut comparatia cu alt proiect de metroul, Magistrala M6 spre Otopeni, care este deja in stadiu de executie de 30%, transmite News. ro.

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene se lauda cu proiectele din ultimii ani

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a subliniat marti, in cadrul unei declaratii la Craiova, importanta investitiilor in sectorul sanatatii din Romania in ultimii ani. Potrivit acestuia, s-a observat o crestere semnificativa a investitiilor in domeniul sanatatii, cu reabilitarea si modernizarea a 210 unitati la nivel national. Acest demers a contribuit la imbunatatirea infrastructurii .

Guvernul discuta Programul National de Reforma pe anul 2024

Guvernul Ciolacu are pe ordinea de zi a sedintei din 9 mai 2024 un Memorandum pentru Aprobarea Programului National de Reforma 2024, elaborat conform recomandarilor Comisiei Europene. Memorandumul pe care ar urma sa-l aprobe premierul Ciolacu este adus in atentia Guvernului de Adrian Caciu, ministrul investitiilor si proiectelor europene, si de Luminita-Teodora Odobescu, ministrul afacerilor .

Ciolacu: Vom mentine ritmul alert al investitiilor pentru finalizarea rapida a proiectelor asteptate de cetateni

Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, luni, ca datele pe primul trimestru al anului arata o crestere cu 70% a executiei cheltuielilor pentru investitii comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, mentionand ca va fi mentinut ritmul alert al investitiilor pentru a finaliza cat mai repede proiectele pe care cetatenii le asteapta si pentru a utiliza cat mai eficient resursele.

Adrian Caciu: La Bucuresti s-au absorbit doar un miliard de euro

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, afirma ca Bucurestiul nu a accesat 2,5 miliarde de euro fonduri europene pe care le putea folosi, el spunand ca administratia Capitalei a accesat doar un miliard din cele 3,5 pe care le avea la dispozitie.

Moldova nu mai este zona saraca a tarii |Liderii gospodari din Iasi: Administratia PNL a adus bani necesari investitiilor majore

Primaria Iasi si Consiliul Judetean Iasi, conduse de liberali, fac bilantul investitiilor si proiectelor care au schimbat fata comunitatilor iesene, dar si perceptia romanilor despre Moldova.

Cand intra a treia transa de bani pe cardurile sociale 2024. Ce trebuie sa stie beneficiarii

Romanii cu venituri mici primesc un ajutor de la Guvern pentru achizitionarea de produse alimentare si mese calde in cadrul programului Sprijin pentru Romania. Cei care beneficiaza de acest ajutor se intreaba cand intra a treia transa de bani pe cardurile sociale 2024, iar in acest sens, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene a facut anuntul .

Ghinea (USR): Romania nu a incasat niciun ban in 2023 din cererile de plata din PNRR din cauza intarzierilor Guvernului. Cererea nr 3 nu a fost nici acum aprobata de Comisie. Riscam blocarea investitiilor pentru ca nu primim banii

Cristian Ghinea, fost ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene, acum coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, a atras atentia ca nici acum nu a fost aprobata cererea de plata numarul 3 din PNRR de catre Comisia Europeana deoarece Guvernul PSD-PNL nu si-a facut treaba.

Caciu: Romania anului 2030 va fi cu totul alta decat Romania anului 2024 in evolutia digitala

Romania anului 2030 va fi cu totul alta decat Romania anului 2024 in evolutia digitala,, a declarat, miercuri, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )