Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis Decretul

Libnet Ro
Ambasadorul Romaniei in Spania a devenit consilier de politica externa al presedintelui Iohannis

Ambasadorul Romaniei in Spania a devenit consilier de politica externa al presedintelui Iohannis

George Gabriel Bologan, fost ambasador al Romaniei in Italia si in Spania, a fost numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential de politica externa. Decretul sefului statului a fost semnat la data de 5 februarie 2024 iar George Bologan isi preia postul de consilier prezidential la data de 6 februarie, a anuntat .

George-Gabriel Bologan a fost numit in functia de consilier prezidential

Fostul ambasador al Romaniei in Spania George-Gabriel Bologan devine consilier prezidential. Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire, iar decizia urmeaza sa intre in vigoare marti. George-Gabriel Bologan era din 2022 ambasador in Spania si a mai fost ambasador al Romaniei in Italia, in 2016. Decizia noii numiri vine dupa ce, la 30 .

George Bologan, numit consilier prezidential de Iohannis. Cum arata CV-ul fostului ambasador in Spania

Seful statului, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire al lui George Bologan in functia de consilier prezidential, acesta urmand sa se ocupe de partea de politica externa. Anterior, Bologan a fost amnasador in Italia si in Spania.

Mass-media: George Gabriel Bologan - numit consilier prezidential

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea in functia de consilier prezidential a lui George Gabriel Bologan, de la data de 6 februarie, a informat Administratia Prezidentiala.

Judecatorul Cristi Danilet, oficial pensionar la 48 de ani dupa ce Iohannis a semnat decretul

Judecatorul Cristi Danilet a devenit, oficial, pensionar la 48 de ani, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul in acest sens. Danilet le-a spus colegilor sai, saptamana trecuta, cand a condus ultima sedinta de judecata, ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu justitia si ca va ramane in zona civica si, de ce nu, la un moment dat, poate in cea politica.

Oficial. Unul dintre cei mai cunoscuti judecatori romani a iesit la pensie la 48 de ani. Iohannis a semnat decizia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie a judecatorului Cristi Danilet, magistrat care se pensioneaza la 48 de ani. Potrivit lui Danilet, cuantumul brut al pensiei sale este de aproximativ 25. 000 de lei.

Presa: Ambasadorul Romaniei in Laos, acreditat de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind acreditarea Danielei-Brindusa Bazavan in calitate de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Thailandei si de ambasador in Republica Populara Democrata Laos, cu resedinta la Bangkok, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire ale procurorilor Mihaela Iorga Moraru si Iulian Remus Popa in functii de conducere la DNA si Parchetul General, in ciuda avizului negativ dat de CSM

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, decretele pentru numirea procurorului Mihaela Iorga Moraru in functia de procuror-sef al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie pe o perioada de 3 ani si decretul pentru numirea procurorului Iulian Remus Popa in functia de procuror-sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pe o perioada de 3 ani. Klaus Iohannis accepta propunerile controversate pentru functiile de conducere din DNA si Parchet .

A fost promulgata legea prin care romanii din strainatate vor avea acces online la servicii consulare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de promulgare a unei legi mult asteptate, deschizand calea pentru digitalizarea serviciilor consulare si facilitand accesul online pentru romanii rezidenti in afara granitelor tarii. Legea, care modifica si completeaza Legea nr. 622019 privind activitatea consulara, aduce o schimbare semnificativa in procesul de acordare a serviciilor consulare, permitand .

Iohannis a semnat decretele pentru numirea mai multor procurori in functii de conducere, la DNA, DIICOT si la Parchetul iCCJ

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea mai multor procurori in functii de conducere, la DNA, DIICOT si la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, Ionut Ardeleanu fiind numit procuror-sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul DNA, iar Minca Marinela in functia de procuror-sef al Sectiei .

Iohannis a promulgat legea care prevede suplimentarea cu 324 a numarului de posturi pentru Autoritatea Vamala Romana

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare pentru legea care se refera doar la aparatul central al Autoritatii Vamale Romane, in conditiile continuarii razboiului din Ucraina.

Legea bugetului pe 2024, publicata in Monitorul Oficial

Legea bugetului de stat pe anul 2024 a fost publicata, astazi, in Monitorul Oficial. Tot astazi a fost publicat si Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul viitor. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2024. Anul viitor, bugetul Romaniei va .

Legea privind bugetul de stat pentru anul 2024, publicata in Monitorul Oficial. Iata pe ce se va axa bugetul Romaniei anul viitor

Legea bugetului de stat pe anul 2024 a fost publicata, vineri, in Monitorul Oficial. De asemenea, si Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul viitor a fost publicat tot vineri, relateaza Agerpres. Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2024 au fost promulgate, cu o zi inainte, si anume, joi, de catre presedintele Klaus Iohannis.

Legea bugetului pe 2024, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea bugetului de stat pe anul 2024 si legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2024, informeaza Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2024 si decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2024. Pe .

Surse: Decretul privind trecerea in rezerva a fostului sef al Statului Major al Apararii, Daniel Petrescu - semnat de presedinte

Decretul privind trecerea in rezerva a fostului sef al Statului Major al Apararii, Daniel Petrescu, a fost semnat, marti, de presedintele Klaus Iohannis.

Decoratiile statului roman nu pot fi conferite fostilor colaboratori ai Securitatii si persoanelor condamnate. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia decoratiile statului roman nu pot fi conferite cetatenilor care au fost lucratori sau colaboratori ai Securitatii si au desfasurat activitati de politie politica si nici cetatenilor care au fost condamnati la pedeapsa privativa de libertate, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea de drept sau .

Modificari privind programul de gestionare a cainilor fara stapan. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, actul normativ care modifica si completeaza Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1552001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan. Potrivit legii, consiliile judetene, consiliile locale, respectiv Consiliul General al Municipiului Bucuresti au obligatia de a amenaja si de a suplimenta din fonduri proprii in functie de necesitati .

Media: Legea privind aderarea CSM la reteaua Francofona a Consiliilor judiciare, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru aderarea Consiliului Superior al Magistraturii la Reteaua Francofona a Consiliilor Judiciare RFCMJ).

Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, a fost avansat la gradul de chestor de politie, anunta UMPMV

Georgian Dragan, purtator de cuvant al Politiei Romane si director de cabinet al sefului institutiei, a fost avansat la gradul de chestor de politie, a anuntat Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul intr-un comunicat pe site-ul sau. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru a-i acorda gradul de chestor de politie lui Georgian Dragan.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor. Actul normativ prevede doua cresteri pentru 2024

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru a promulga noua lege privind sistemul public de pensii. Noua lege a pensiilor prevede doua cresteri pentru 2024 .

actualitate, 05:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )