Libnet.ro
UNICEF

23:00

Iohannis Participat

Libnet Ro
Klaus Iohannis a participat la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest

Klaus Iohannis a participat la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, astazi, la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest, desfasurat la Tirana, in Republica Albania.

Iohannis a participat la Summitul UE - Balcanii de Vest. Migratia, printre subiectele discutate de liderii europeni

Presedintele Romaniei a participat astazi la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest, eveniment desfasurat la Tirana, in Republica Albania. Printre subiecte s-a aflat si impactul razboiului rus impotriva Ucrainei.

Iohannis: Parteneriatul NATO, mai puternic in urma crizei generate de razboiului din Ucraina

Presedintele Romaniei a participat astazi la Reuniunea Liderilor de la Munchen, ocazie cu care a precizat ca parteneriatul NATO a devenit mult mai puternic de la izbucnirea razboiului din Ucraina, iar regiunea Marii Negre si-a demonstrat importanta strategica.

Declaratie comuna privind securitatea regionala si integrarea europeana, semnata de presedintii Romaniei, Lituaniei, Letoniei si Poloniei

Presedintii Romaniei, Klaus Iohannis, Lituaniei, Gitanas Nauseda, Letoniei, Egils Levits si Poloniei, Andrzej Duda au adoptat o declaratie comuna privind securitatea regionala si integrarea europeana. Cei patru presedinti au participat la Kaunas la summitul dedicat intaririi Flancului Estic al NATO, sustinerii Ucrainei si Republicii Moldova. Prin aceasta declaratie, cei patru presedinti au convenit sa isi coordoneze .

Klaus Iohannis, in contextul Forumului de Pace de la Paris: Folosirea energiei si a alimentelor ca arma sau utilizarea propagandei trebuie contracarate printr-un efort international coordonat (FOTO)

Folosirea energiei si a alimentelor ca arma sau utilizarea propagandei trebuie contracarate printr-un efort international coordonat, a declarat Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vineri, in marja participarii la Forumul de Pace de la Paris. Klaus Iohannis a participat vineri la Forumul de Pace de la Paris .

Iohannis: Avem securitate energetica. Romania, imprumutata cu miliarde de SUA

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la evenimentul de inmanare a celor doua scrisori de intentie privind imprumuturile din partea US Exim Bank pentru Unitatile 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda, care a avut loc in marja celei de-a 27-a Conferinte a Partilor Conventiei Cadru a Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice COP27), .

Romania, imprumutata de SUA cu peste 3 miliarde de dolari pentru Unitatile 3 si 4 de la Cernavoda. Klaus Iohannis: Avem nevoie de securitate energetica

Presedintele Klaus Iohannis si Reprezentantul Special al Presedintelui SUA pentru Clima, John Kerry, au participat miercuri la ceremonia de inmanare a celor doua scrisori de intentie privind imprumuturile din partea US EXIM Bank pentru Unitatile 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda, informeaza Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de securitate energetica

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la evenimentul de inmanare a celor doua scrisori de intentie privind imprumuturile din partea US Exim Bank pentru Unitatile 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda.

Americanii ne imprumuta cu 3 miliarde de dolari pentru noi reactoare nucleare la Cernavoda

Presedintele Klaus Iohannis a participat la evenimentul de inmanare a celor doua scrisori de intentie privind imprumuturile din partea US Exim Bank pentru Unitatile 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda, care a avut loc in marja celei de-a 27-a.

COP27: Iohannis a transmis disponibilitatea tarii noastre de a colabora pentru a reduce riscul dezastrelor naturale

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la masa rotunda pe tema Schimbarile climatice si sustenabilitatea comunitatilor vulnerabile, in marja Conferintei Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice COP27) care are loc in Egipt, la Sharm El-Sheikh.

Iohannis: Comunitatile vulnerabile sunt cele mai afectate de schimbarile climatice

Presedintele Romaniei a participat la masa rotunda pe tema Schimbarilor climatice si sustenabilitatea comunitatilor vulnerabile, in marja Conferintei Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice de la Sharm El-Sheikh.

Maia Sandu, primita la Cotroceni VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita, marti, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi oficiali vor avea convorbiri tete-a-tete. Maia Sandu urmeaza sa se intalneasca si cu premierul Nicolae Ciuca. Aflata in vizita la Bucuresti, ea a participat la Conferinta internationala Femeile parlamentar din Romania si promovarea egalitatii de gen ca .

Iohannis: Femeile au contributii extrem de valoroase in toate domeniile. E nevoie de implicarea fiecaruia dintre noi pentru a combate discriminarea, stereotipurile de gen, comportamentul misogin si prejudecatile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre egalitatea de gen si rolul femeilor in toate domeniile, mai ales in politica, in cadrul unui discurs pe care l-a sustinut la conferinta internationala Femeile parlamentar din Romania si promovarea egalitatii de gen ca angajament national. La eveniment a participat si Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova.

Iohannis, declaratii care il vor deranja pe Putin. Liderul rus isi va intoarce imediat privirea spre Romania

Seful statului a participat, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European. De la Bruxelles, Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii transante cu privire la situatia actuala de pe frontul din Ucraina. Afirmatiile presedintelui nu vor trece neobservate de regimul condus de Vladimir Putin. Ce a cerut Iohannis. Iohannis, declaratii transante la Bruxelles Klaus .

Momentul in care Carmen Iohannis a aparut imbracata sumar in public. Nimeni nu se astepta sa o vada asa pe Prima Doamna a Romaniei. Foto

Cu toate ca multe dintre alegerile vestimentare facute de Prima Doamna a Romaniei la evenimentele oficiale la care a participat alaturi de sotul sau au atras critici din partea specialistilor din domeniu, stilul sau a ramas consecvent: culori pastelate, tinute elegante, decente. Tocmai de aceea, imaginea aparuta in spatiul public a starnit un val de .

KLAUS IOHANNIS: E necesara o abordare coordonata la nivel european pentru a asigura o reducere durabila a preturilor la energie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, context in care a sustinut nevoia unei abordari coordonate si rapide la nivel european pentru a asigura o reducere durabila a preturilor la energie.

Romania Educata: cum masoara Klaus Iohannis prapastia dintre sat si oras

Niciodata, in ultimii 32 de ani, un presedinte, un sef de guvern, un ministru al Educatiei nu a participat la festivitatile de deschidere a anului scolar la o scoala cu WC-ul in curte.

Klaus Iohannis a participat la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene

Klaus Iohannis a participat la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, care a avut loc la Praga. Liderii europeni au discutat despre razboiul din Ucraina, criza energiei, economie si schimbarile climei. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Summitul Comunitatii Politice Europene a oferit oportunitatea unui dialog politic pe teme privind sprijinul pentru Ucraina, reactia la escaladarile recente ale .

Klaus Iohannis a participat astazi la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, astazi, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, care a avut loc la Praga, Republica Ceha.

Klaus Iohannis a subliniat importanta strategica a regiunii Marii Negre si a pledat pentru consolidarea cooperarii UE-NATO, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene

Presedintele Klaus Iohannis a participat la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, joi, la Praga, si a pledat pentru consolidarea cooperarii dintre UE si NATO, subliniind totodata importanta strategica a regiunii Marii Negre, arata informatiile transmise de Administratia Prezidentiala. La summitul din capitala Cehiei au participat reprezentantii institutiilor europene, liderii statelor UE, dar si partenerii din Balcanii de Vest, Ucraina, Republica Moldova, Georgia, Armenia si Azerbaidjan, Marea Britanie, Turcia, Islanda, Norvegia, Elvetia si Liechtenstein.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1497 seconds )