Libnet.ro
UNICEF

13:15

Iohannis, la videoconferinta cu prefectii: Trebuie sa luam masurile adecvate pentru a reduce mobilitatea oamenilor

Adevărul Adevărul,
Iohannis, la videoconferinta cu prefectii: Trebuie sa luam masurile adecvate pentru a reduce mobilitatea oamenilor

Presedintele Klaus Iohannisa declarat joi, la videoconferinta cu prefectii pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca pana acum autoritatile au facut fata provocarilor, ca pe primul loc este sanatatea romanilor si ca trebuie luate masurile adecvate pentru a reduce mobilitatea oamenilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Iohannis, videoconferinta cu prefectii: Trebuie sa luam masuri pentru a reduce mobilitatea populatiei Sa nu deveniti sursa de stiri panicarde

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis joi prefectilor, in videoconferinta, ca asteapta de la ei fermitate, claritate si comunicare totala in aplicarea noilor masuri restrictive, avertizandu-i insa sa nu devina sursa de stiri panicarde.

Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Presedintele Klaus Iohannis participa joi de la ora 13. 00 la Palatul Cotroceni la o videoconferinta pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19. Printre participanti se regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )