Libnet.ro
evomag.ro

01:05

Ion Caramitru, actorul care a anuntat romanii ca sunt liberi - PROFIL

Adevărul Adevărul,
Ion Caramitru, actorul care a anuntat romanii ca sunt liberi - PROFIL

Ion Caramitru a tinut intotdeauna sa accentueze ca, mai intai de orice, este un om de teatru. Cu greu, insa, mai pot fi gasiti alti oameni de teatru ca el: actor desavarsit, a condus Teatrul National pentru mai bine de 15 ani, dupa ce in alti 15 ani s-a luptat pentru revolutiadin1989 la care credea ca participa. Ion Caramitru ne-a parasit pe 5 septembrie 2021, lasand scena Teatrului National cu un gol de neumplut. continuă pe Adevărul

carturesti.ro

Alexandru Arsinel, declaratii dupa moartea lui Ion Caramitru: Nu sunt prea grozav cu sanatatea. imi astept randul si eu

Actorul Alexandru Arsinel a oferit declaratii in urma mortii colegului sau Ion Caramitru, in cadrul carora a sustinut ca nici el nu are o stare buna de sanatate si ca Romania isi va pierde treptat valorile.

Ion Caramitru, inmormantat azi la Cimitirul Bellu

Actorul Ion Caramitru va fi inmormantat vineri, pe Aleea Actorilor a Cimitirului Bellu. in drumul de la Biserica Visarion spre Cimitirul Bellu, cortegiul cu trupul neinsufletit se va opri, in jurul orei 12,00, in fata Teatrului National I. Caragiale, caruia marele actor i-a dedicat ultimii sai 16 ani de viata, pentru un ultim ramas .

Ion Caramitru a fost inmormantat la Cimitirul Belu, pe Aleea Actorilor

2021 Actorul Ion Caramitru a fost inmormantat la Cimitirul Belu din Bucuresti, pe Aleea Artistilor. Trupul marelui actor a fost depus initial la Biserica Visarion, iar cortegiul funerar a trecut pe la .

Obiectul valoros cu care Ion Caramitru va fi ingropat. Familia l-a pus deja in sicriul artistului

Ion Caramitru este inmormantat astazi, 10 septembrie, cu onoruri militare. Ce i-a pus familia in sicriu lui Ion Caramitru Marele actor isi va dormi somnul de veci pe aleea Artistilor din Cimitrul Bellu. Familia si colegii de breasla s-au adunat la Biserica Visarion din Capitala. in plus, marele actor va fi inmormantat cu un obiect .

Alexandru Arsinel, mesaj din spital dupa moartea lui Ion Caramitru. Reactia tulburatoare a marelui actor

Alexandru Arsinel a avut o reactie tulburatoare la aflarea vestii mortii bunului sau prieten, Ion Caramitru. Pe cei doi i-a legat, de altfel, o prietenie de mai bine de cinci decenii, iar vestea trecerii in nefiinta a lui Ion Caramitru l-a afectat profund. Alexandru Arsinel, mesaj din spital dupa moartea lui Ion Caramitru Alexandru Arsinel .

Ion Caramitru va fi inmormantat in Cimitirul Bellu. Ce mare vedeta de la Antena 1 si-a luat adio de la el deja

Marele actor Ion Caramitru va fi inmormantat vineri, 10 septembrie, la Cimitirul Bellu din Capitala. Zeci de oameni s-au strans la capataiul profesorului Socrate, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Printre vedetele care si-au ramas bun de la regretatul actor roman se numara si un coleg de breasla cu care a jucat intr-un film de .

Ion Caramitru, inmormantat vineri, la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare

A venit ziua despartirii de Ion Caramitru, actor din galeria de aur, care ne-a parasit duminica, 5 septembrie, la varsta de 79 de ani. Momentul trist a reunit la capataiul sau colegi de teatru, politicieni, prieteni, fete regale si familia greu incercata. Ion Caramitru este inmormantat vineri, 10 septembrie, cu onoruri militare, la cimitirul Bellu din Bucuresti.

Ganduri si amintiri despre Ion Caramitru

Ion Caramitru plasa soparle in spectacolele de teatru in care juca in anii 1980. Spre desosebire de alte personalitati ale scenei, nu declama versuri dedicate lui Nicolae Ceausescu. Mari actori precum Radu Beligan, Ion Besoiu si vai!, multi altii au facut astfel de plecaciuni dictatorului sub presiune. in lumea intelectuala in special, Ion Caramitru era considerat un rezistent.

Moartea lui Ion Caramitru, presimtita cu o luna inainte. Dezvaluirea tulburatoare: Ne-a luat pe toti cu frisoane EXCLUSIV

Nicolae Margineanu este unul dintre regizorii cu care regretatul Ion Caramitru a colaborat foarte bine. Cei doi au realizat cel putin doua mici capodopere impreuna, Stefan Luchian si Promisiuni, ambele foarte bine primite de public si azi, la peste 40 de ani de la lansarea lor. Marturisire cutremuratoare. Cum a fost prezisa moartea lui Ion .

Octavian Saiu, despre Ion Caramitru: Hamlet, dincolo de teatru, pe scena istoriei

Astazi, Ion Caramitru va fi inmormantat. Cortegiul cu trupul neinsufletit al artistului Ion Caramitru se va opri, vineri, in jurul orei 12. 00, in fata Teatrului National I. Caragiale. S-a stins o lume. El era o lume, spune profesorul si criticul de teatru Octavian Saiu.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )