Libnet.ro
watchshop.ro

16:00

Ionel Danca: Ne-am trezit cu o competitie foarte urata in PNL. E o preluare ostila a partidului in filiale e disperare in formarea listelor de delegati la congres (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Ionel Danca: Ne-am trezit cu o competitie foarte urata in PNL. E o preluare ostila a partidului in filiale e disperare in formarea listelor de delegati la congres (VIDEO)

Deputatul liberal Ionel Danca, sustinator al lui Ludovic Orban in cursa pentru presedintia PNL, a declarat ca alegerile interne s-au transformat intr-o incercare de preluare ostila a partidului. Uitati-va ce se intampla in filialele din . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Pavel Popescu: E datoria mea sa va dezmint un fake news mizerabil adus in spatiul public de Ionel Danca. Nu l-am imbrancit vreodata pe Ludovic Orban, pe care l-am respectat ca om si ca politician

Deputatul PNL Pavel Popescu a dezmintit afirmatiile facute de Ionel Danca, purtatorul de cuvant al liberalilor, care il acuzase ca l-a bruscat pe Ludovic Orban, presedintele partidului, pe treptele din Modrogan. Nu am imbrancit in .

Ionel Danca: Florin Citu e agatat in cui la Palatul Victoria pentru a trece congresul PNL. Cu sprijinul PSD e pastrat in functie (VIDEO)

Ionel Danca, sustinator al lui Ludovic Orban in cursa pentru presedintia PNL, a declarat marti, pentru B1 TV, ca Florin Citu e agatat in cui la Palatul Victoria. Cu sprijinul PSD e pastrat in functie, .

Ionel Danca: Pavel Popescu l-a bruscat pe Ludovic Orban pe treptele din Modrogan Ce spune liberalul despre cei care l-au tradat pe presedintele PNL (VIDEO)

Ionel Danca, sustinator al lui Ludovic Orban in cursa pentru presedintia PNL, a declarat marti, pentru B1 TV, ca Pavel Popescu, sustinator al lui Florin Citu, l-a imbrancit pe Orban pe scarile de la Modrogan.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )