Libnet.ro
UNICEF

23:00

Istanbul Halkali

Libnet Ro
Bilete ieftine la tren pentru o destinatie mult ravnita. Anuntul facut de CFR

Bilete ieftine la tren pentru o destinatie mult ravnita. Anuntul facut de CFR

CFR a facut anuntul! Romanii vor beneficia de o legatura directa intre Bucuresti si o destinatie mult ravnita. Astfel, in perioada 14 iunie 14 octombrie 2-24, trenul international Romania va oferi zilnic o legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur, conform anuntului facut de CFR Calatori. Acest tren .

Din iunie circula trenurile directe catre Istanbul, Varna si Sofia. Cat costa biletele si cat de lunga este calatoria

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur. Drumul este lung din cauza stationarilor la vama si a vitezelor mici. Trenurile opresc in foarte multe statii din Bulgaria.

Tren direct din Bucuresti catre Istanbul, Sofia si Varna dinvara 2024.Biletele au fost puse la vanzare |Anuntul facut de CFR

In perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur, informeaza CFR Calatori.

Apare un nou tren care leaga Bucurestiul de Istanbul: un bilet la cuseta costa 56 euro

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 14 iunie 14 octombrie 2024, trenul international Romania va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul Halkali, Varna, Sofia si retur. Biletele spredinspre aceste destinatii sunt deja.

Revine trenul direct Bucuresti - Istanbul. De ce pierde clar lupta cu autocarul sau masina personala

In anii pandemiei nu a mai circulat trenul direct Bucuresti - Istanbul, insa acum revine cu curse zilnice, timp de patru luni. Marea problema este ca face 18 ore si jumatate pana la gara Halkali, din cauza vitezelor mici si a stationarilor numeroase, mai ales la granite. Sunt 809 km cu trenul si viteza medie ajunge sa fie sub 45 kmh.

Circulatia trenului pe ruta Sofia-Istanbul a fost reluata

Circulatia trenului international pe ruta Sofia-Halkali Istanbul) a fost reluata de astazi. Conducerile Cailor Ferate Bulgare si Cailor Ferate Turce au convenit ca trenul sa reia circulatia inainte de inceperea sezonului estival, noteaza rador. Trenul international din Halkali va pleca la ora 21:40, pe 25 aprilie, si va ajunge la Gara Centrala din Sofia, marti, .

CFR pune la dispozitie un tren direct de la Bucuresti catre Grecia, Turcia si Bulgaria

CFR Calatori anunta ca, in perioada 2 iunie 2 octombrie 2017, pun la dispozitie publicului posibilitatea de a calatori direct de la Bucuresti catre Salonic, Halkali Istanbul), Sofia si retur.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )