Libnet.ro
watchshop.ro

23:00

Italia se pregateste sa impuna obligativitatea pasaportului verde Covid-19 pentru toti angajatii, inclusiv din privat

Hotnews Hotnews,
 Italia se pregateste sa impuna obligativitatea pasaportului verde Covid-19 pentru toti angajatii, inclusiv din privat

Italia se pregateste sa impuna obligativitatea pasaportului verde Covid-19 pentru toti angajatii, inclusiv din sectorul privat, incepand de luna viitoare, urmand sa devina prima tara europeana care ia o astfel de decizie in incercarea de a accelera ritmul vaccinarilor si a opri infectarile. continuă pe Hotnews

evomag.ro

Italia urmeaza sa faca pasaportul verde COVID obligatoriu pentru toti angajatii, inclusiv din privat

Italia e pe punctul de a marca o premiera la nivel european. Guvernul se pregateste sa impuna folosirea pasaportului verde COVID-19 pentru toti angajatii, inclusiv pentru cei din privat, noteaza Reuters. Masura ar urma sa .

Italia vrea pasaport Covid-19 obligatoriu pentru toti angajatii

Italia doreste sa impuna obligativitatea pasaportului verde COVID-19 pentru toti angajatii, inclusiv din sectorul privat, incepand de luna viitoare. Ea va deveni prima tara europeana care ia o astfel de decizie in incercarea de a accelera ritmul vaccinarilor si de a opri infectarile, transmite miercuri Reuters. Italia se afla printre statele care au impus acest .

actualitate, 23:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )