Libnet.ro
carturesti.ro

22:45

Italia vrea pasaport Covid-19 obligatoriu pentru toti angajatii

România Liberă România Liberă,
Italia vrea pasaport Covid-19 obligatoriu pentru toti angajatii

Italia doreste sa impuna obligativitatea pasaportului verde COVID-19 pentru toti angajatii, inclusiv din sectorul privat, incepand de luna viitoare. Ea va deveni prima tara europeana care ia o astfel de decizie in incercarea de a accelera ritmul vaccinarilor si de a opri infectarile, transmite miercuri Reuters. Italia se afla printre statele care au impus acest . continuă pe România Liberă

evomag.ro

Italia urmeaza sa faca pasaportul verde COVID obligatoriu pentru toti angajatii, inclusiv din privat

Italia e pe punctul de a marca o premiera la nivel european. Guvernul se pregateste sa impuna folosirea pasaportului verde COVID-19 pentru toti angajatii, inclusiv pentru cei din privat, noteaza Reuters. Masura ar urma sa .

Italia se pregateste sa impuna obligativitatea pasaportului verde Covid-19 pentru toti angajatii, inclusiv din privat

Italia se pregateste sa impuna obligativitatea pasaportului verde Covid-19 pentru toti angajatii, inclusiv din sectorul privat, incepand de luna viitoare, urmand sa devina prima tara europeana care ia o astfel de decizie in incercarea de a accelera ritmul vaccinarilor si a opri infectarile.

Italia vrea sa revizuiasca modul de calcul al facturilor la electricitate. Cu cat ar urma sa creasca preturile in urmatorul trimestru

Italia analizeaza o posibila revizuire a modului in care sunt calculate facturile la electricitate, au declarant, marti, pentru Reuters, doua surse din apropierea acestui dosar.

Italia vrea sa revizuiasca modul de calcul al facturilor la electricitate

Italia analizeaza o posibila revizuire a modului in care sunt calculate facturile la electricitate, in incercarea de a controla preturile intr-un moment in care costurile la energie sunt la un nivel ridicat, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Rares Bogdan: La Congresul PNL vor fi doua statii de testare rapida pentru COVID pentru toti cei care intra in sala

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, la Digi 24, ca la Congresul PNL din 25 septembrie vor fi doua statii de testare rapida anti-COVID pentru toti cei care intra in sala reuniunii. Congresul liberarilor se .

actualitate, 22:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )