Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Jaf cu spray paralizant intr-o casa de schimb valutar din Cluj-Napoca

Antena3 Antena3,
Jaf cu spray paralizant intr-o casa de schimb valutar din Cluj-Napoca

Jaf intr-o casa de schimb valutar din Cluj-Napoca, acolo unde un hot a amenintat casierita cu un spray paralizant. Individul a reusit sa ia o cutie cu bani, pe care din graba a scapat-o pe jos, dupa care s-a facut nevazut. continuă pe Antena3

Jaf la o casa de schimb valutar din Cluj. Talharul a folosit un spray lacrimogen

O casa de schimb valutar din cartierul clujean Marasti a fost jefuita, duminica, 17 octombrie, de o un barbat care a folosit un spray lacrimogen.

Cui a vandut casa Sergiu, calaretul din Iasi pe care Catalin Morosanu l-a ajutat. S-a aflat adevarul

Sergiu a emotionat o lume intreaga cu povestea sa de viata. Din pacate, barbatul a reusit ca la scurta vreme sa ii faca pe toti sa il critice aspru in urma actiunilor sale dupa ajutorul primit. Catalin Morosanu a fost extrem de dezamagit de faptele lui. Calaretul Sergiu a vandut casa. Catalin Morosanu l-a ajutat .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1567 seconds )