Libnet.ro
carturesti.ro

19:15

Jean-Claude Van Damme ureaza La Multi Ani Romaniei

România Liberă România Liberă,
Jean-Claude Van Damme ureaza La Multi Ani Romaniei

Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj emotionant romanilor, de Ziua Nationala. Celebrul actor, care se intoarce de fiecare data in tara noastra cu entuziasm, le-a urat romanilor La multi ani, in timp ce pe fundal se aude imnul Romaniei. Hei, Romania! Sa ai o Zi Nationala fericita! Este o zi mare pentru voi! Multumesc . continuă pe România Liberă

Jean-Claude Van Damme: Hei, Romania! Sa ai o Zi Nationala fericita! Multumesc tuturor fanilor mei! Fara voi, nu as fi unde sunt astazi

Un clip de 36 de secunde cu Van Damme care face urari Romaniei de Ziua Nationala se rostogoleste pe net. Actorul, aflat la volanul unei masini spor, asculta imnul nostru national si spune: Hei, Romania! Sa ai o Zi Nationala fericita! Este o zi mare pentru voi! Multumesc tuturor fanilor mei! Fara voi, nu as fi unde sunt astazi. Va iubesc pe toti, toti, toti! Jean-Claude Van Damme.

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI - EDITIE SPECIALA MESAJUL EXCELENTEI SALE, DOMNUL ANDREW NOBLE, AMBASADORUL MARII BRITANII IN ROMANIA: La multi ani, Romania!

La multi ani, Romania! Va salut cu acest prilej al aniversarii a 103 ani de la unificarea Romaniei, in 1918.

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI - EDITIE SPECIALA La multi ani, Romanie frumoasa!

La multi ani, Romania! La multi ani, romani, de aici si de pretutindeni!.

VIDEO La multi ani s-a putut citi pe 1 Decembrie si in Times Square din New York

Pe 1 decembrie, in Times Square din New York , un mesaj in limba romana le ura La multi ani romanilor de pretutindeni.

NICUSOR DAN: La multi ani tuturor romanilor care-si inteleg binele personal ca parte a binelui public

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a transmis, astazi, urari cu prilejul Zilei Nationale tuturor romanilor care-si inteleg binele personal ca parte a binelui public.

watchshop.ro

actualitate, 19:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )