Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jens Stoltenberg

Libnet Ro
JENS STOLTENBERG: NATO se mobilizeze sa ajute Turcia si dupa cutremure

JENS STOLTENBERG: NATO se mobilizeze sa ajute Turcia si dupa cutremure

Statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice se mobilizeaza pentru a ajuta Turcia sa faca fata consecintelor cutremurelor devastatoare de astazi, anunta secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Rusia sfideaza tratatul de control al armelor. Seful NATO, apel la Kremlin sa lase oficialii sa faca inspectii

Seful NATO, Jens Stoltenberg, a cerut Kremlinului sa isi indeplineasca obligatiile care ii revin in cadrul unui tratat de control al armelor cunoscut sub numele de New START si sa permita.

Ce plan au Rusia, China si Coreea de Nord. Avertisment NATO: Va sfida ordinea mondiala

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se teme ca ar putea iesi la iveala o alianta nucleara intre Rusia, China si Coreea de Nord, care va sfida ordinea mondiala. Potrivit acestuia,.

Iohannis apare drept candidat la postul de secretar general NATO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apare drept candidat la postul de secretar general NATO, intr-o analiza realizata de publicatia Politico. Articolul a fost publicat la data de 30 ianuarie 2023. Discutia pe acest subiect apare in contextul finalului de mandat al actualului secretar general, norvegianul Jens Stoltenberg. Mandatul lui Stoltenberg ar fi trebuit sa se termine .

Secretarul general al NATO saluta planul Japoniei de a-si dubla bugetul pentru aparare

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat astazi planul Japoniei de a-si dubla cheltuielile militare in urmatorii cinci ani, estimand ca acest lucru reflecta angajamentul arhipelagului pentru securitate intr-o lume volatila.

Cine va fi noul sef al NATO dupa plecarea lui Stoltenberg. Nume luate in calcul, ar putea fi o femeie?

Cine va fi urmatorul secretar general al NATO? Este o intrebare care circula des in spatiul mediatic, in contextul razboiului din Ucraina. Jens Stoltenberg a oferit constanta in momentele.

Nobelul pentru Pace: Ucraina domina lista candidaturilor cunoscute pentru 2023

De la secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, un mare numar dintre candidaturile propuse pentru Nobelul pentru Pace 2023 inainte de data limita, 31 ianuarie, sunt legate de razboiul din Ucraina, fara ca acest lucru sa le faca neaparat favorite, comenteaza France Presse.

Cine ii va lua locul lui Stoltenberg la sefia NATO. Klaus Iohannis nu se mai afla printre favoriti

In contextul razboiului din Ucraina, cursa pentru gasirea urmatorului sef al NATO este deschisa. Jens Stoltenberg a avut o pozitie ferma in timp ce capitalele occidentale s-au grabit sa ajute Ucraina sa respinga trupele invadatoare rusesti. Dar, pe masura ce mandatul sau expira in septembrie, speculatiile cresc cu privire la cine i-ar putea urma. Unul dintre numele care au fost vehiculate inainte de razboiul din Ucraina este cel al presedintelui Klaus Iohannis, insa potrivit unor noi dezvaluiri acesta nu ar mai fi favorit. Cine sunt favoritii pentru preluarea conducerii NATO .

Cine ii va lua locul lui Stoltenberg la sefia NATO Optiunea cel mai des vehiculata, un posibil compromis si obstacolele din calea lui Klaus Iohannis

In contextul razboiului care afecteaza Europa, cursa pentru functia de viitor secretar general al NATO a inceput. Jens Stoltenberg a oferit constanta in conditiile in care tarile occidentale se grabeau sa ajute Ucraina sa respinga trupele invadatoare ruse. Dar mandatul sau expira in septembrie si sporesc speculatiile despre cine i-ar putea lua locul, comenteaza Politico.

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 342: NATO va continua sa-si intareasca parteneriatul cu Japonia, pe fondul razboiului declansat de Putin

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord NATO) va continua sa-si intareasca parteneriatul cu Japonia, pe fondul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, in timpul vizitei sale in Japonia, unde a avut o intrevedere cu prim-ministrul nipon Fumio Kishida. Razboiul declansat de Rusia) in Ucraina conteaza pentru noi toti .

JENS STOLTENBERG: NATO va continua sa-si intareasca parteneriatul cu Japonia

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord NATO) va continua sa-si intareasca parteneriatul cu Japonia, pe fondul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, a declarat astazi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Seful NATO vrea construirea unor legaturi mai stranse cu Japonia pentru a apara democratia

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se afla in prezent in vizita in Japonia in cadrul turneului sau in Asia de Est, a facut apel la intarirea legaturilor cu aceasta.

Seful NATO: Coreea de Nord furnizeaza rachete Rusiei. Cerere catre Coreea de Sud sa ofere sprijin militar Ucrainei

Coreea de Nord furnizeaza rachete Rusiei pentru razboiul acesteia impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, in cadrul unei intalniri cu ministrul sud-coreean.

VIDEO NATO: Coreea de Sud ar trebui sa intensifice ajutorul militar acordat Ucrainei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a indemnat luni, 30 ianuarie, Coreea de Sud sa sporeasca sprijinul militar acordat Ucrainei, citand alte tari care si-au schimbat politica de a nu furniza arme tarilor aflate in conflict in urma invaziei Rusiei. Stoltenberg a vorbit la Seul, prima oprire dintr-o calatorie care va include si Japonia si .

Secretarul general al NATO indeamna Coreea de Sud sa isi intensifice sprijinul militar pentru Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut astazi Coreei de Sud sa sporeasca sprijinul militar acordat Kievului, dand exemplul altor tari care si-au schimbat politica de a nu furniza arme tarilor aflate in conflict, dupa invazia rusa in Ucraina.

Secretarul general al NATO indeamna Coreea de Sud sa isi intensifice sprijinul militar pentru Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut luni Coreei de Sud sa sporeasca sprijinul militar acordat Kievului, dand exemplul altor tari care si-au schimbat politica de a nu furniza arme tarilor aflate in conflict, dupa invazia rusa in Ucraina, informeaza Reuters.

Secretarul general al NATO indeamna Coreea de Sud sa isi intensifice sprijinul militar pentru Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut luni Coreei de Sud sa sporeasca sprijinul militar acordat Kievului, dand exemplul altor tari care si-au schimbat politica de a nu furniza arme tarilor aflate in conflict, dupa invazia rusa in Ucraina, informeaza Reuters.

Seful NATO, vizita in Coreea de Sud, pentru intarirea relatiilor cu aliatii din Asia

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a ajuns duminica la Seul, prima oprire a unei calatorii menite sa intareasca legaturile Aliantei cu aCoreea de Sud si Japonia, in contextul razboiului din Ucraina.

Jens Stoltenberg a ajuns in Coreea de Sud, intr-o vizita menita sa dezvolte legaturile NATO in Asia

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a ajuns duminica la Seul, prima oprire a unei calatorii menite sa intareasca legaturile Aliantei cu aliatii SUA Coreea de Sud si Japonia, in contextul razboiului din Ucraina si competitiei in crestere cu China, relateaza Reuters.

Stoltenberg se asteapta ca statele membre NATO sa isi creasca tinta de 2% pentru cheltuielile cu apararea

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se asteapta ca statele membre sa isi creasca tinta privind cheltuielile cu apararea, care este in prezent de 2% din PIB, la summitul din iulie de la Vilnius.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )