Libnet.ro
UNICEF

13:16

Jens Stoltenberg

Libnet Ro
NATO ar trebui sa fie pregatita pentru vesti proaste din Ucraina, avertizeaza Stoltenberg

NATO ar trebui sa fie pregatita pentru vesti proaste din Ucraina, avertizeaza Stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat ca alianta militara occidentala ar trebui sa fie pregatita pentru vesti proaste de pe frontul ucrainean, in timp ce Kievul continua sa se apere de invazia totala a Rusiei.

Seful NATO: Moscova isi amaneteaza viitorul catre Beijing. Putin a pierdut peste 300.000 de soldati

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca Rusia a pierdut in razboiul din Ucraina peste 300. 000 de soldati, sute de avioane si mii de tancuri, dar a acumulat un stoc de rachete cu care ar putea ataca din nou iarna aceasta.

Nu trebuie sa subestimam Rusia, spune seful NATO, Jens Stoltenberg. Vremea rea impiedica ambele armate sa aiba victorii semnificative

NATO nu trebuie sa subestimeze Rusia si capacitatea sa de a continua razboiul din Ucraina, a spus secretarul general al organizatiei. Vorbind la o intalnire a ministrilor de externe ai NATO la Bruxelles, Jens Stoltenberg a spus ca razboiul a diminuat influenta Rusiei in strainatate, a facut-o mai dependenta de China si a costat-o o parte substantiala din fortele sale conventionale. Vremea deosebit de rea le pune piedici ambelor armate .

NATO: Putin amaneteaza viitorul Rusiei catre China. 300.000 de soldati rusi rapusi pe campul de lupta

Rusia a pierdut peste 300. 000 de soldati, sute de avioane si mii de tancuri in razboiul din Ucraina, dar a acumulat un stoc de rachete cu care ar putea ataca din nou iarna aceasta infrastructura energetica ucraineana, a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Stoltenberg, despre asa-zisele standarde duble Ucraina vs. Gaza: Situatia este diferita in multe feluri

Seful NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marti ca dreptul international trebuie sa se aplice in toate conflictele, dar ca razboaiele din Ucraina si Gaza sunt foarte diferite.

De ce razboaiele din Ucraina si Gaza sunt foarte diferite - ce spune seful NATO, acuzat de dubla masura

Seful NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marti ca Dreptul international trebuie sa se aplice in toate conflictele, dar ca razboaiele din Ucraina si Gaza sunt foarte diferite, el raspunzand astfel acuzatiilor privind standardele duble ale Occidentului, potrivit Reuters.

Rusia Ucraina, ziua 644: Stoltenberg subliniaza diferentele dintre conflictele din Ucraina si Gaza

Seful NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca dreptul international trebuie sa se aplice in toate conflictele, dar ca razboaiele din Ucraina si Gaza sunt foarte diferite, el raspunzand astfel acuzatiilor privind standardele duble ale Occidentului. Liderii arabi au acuzat tarile occidentale ca nu aplica aceleasi standarde razboiului Israelului din Gaza, lansat ca raspuns la atacul mortal .

Un candidat surprinzator, veche cunostinta a romanilor, este favorit in acest moment la sefia NATO

Premierul olandez in exercitiu, liberalul Mark Rutte, pare bine plasat pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO, in pofida socului provocat de victoria extremei drepte la alegerile legislative in Olanda, scrie.

Premierul olandez Mark Rutte, favorit in cursa pentru desemnarea viitorului secretar general al NATO

Premierul olandez in exercitiu, liberalul Mark Rutte, pare bine plasat pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO, in pofida socului provocat de victoria extremei drepte la alegerile legislative in Olanda, relateaza France Presse.

AFP: Mark Rutte pare favoritul de moment in cursa pentru desemnarea viitorului secretar general al NATO

Premierul olandez in exercitiu, liberalul Mark Rutte, pare bine plasat pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO, in pofida socului provocat de victoria extremei drepte la alegerile legislative in Olanda, scrie marti France Presse, potrivit Agerpres.

Stoltenberg: Ucraina va deveni membra NATO dupa razboi, daca va face reformele necesare

Aliatii din NATO sunt de acord ca Ucraina va deveni membra a Aliantei Nord-Atlantice, iar la reuniunea Consiliului NATO-Ucraina se va conveni asupra recomandarilor de reforme pentru ucraineni, a declarat luni secretarul general al organizatiei militare occidentale, Jens Stoltenberg, intr-o conferinta de presa, relateaza The Guardian.

Stoltenberg: Ucraina va deveni membra NATO dupa razboi, daca va face reformele necesare

Aliatii din NATO sunt de acord ca Ucraina va deveni membra a Aliantei Nord-Atlantice, iar la reuniunea Consiliului NATO-Ucraina se va conveni asupra recomandarilor de reforme pentru ucraineni, a declarat luni secretarul general al organizatiei militare occidentale, Jens Stoltenberg, intr-o conferinta de presa.

Stoltenberg: soldatii ucraineni provoaca pierderi grele Rusiei. Ce spune seful NATO despre eventualele negocieri de pace

Fortele armate ale Kievului continua sa provoace pierderi grele invadatorilor rusi, afirma secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, descriind luptele in curs din Ucraina ca fiind printre cele mai intense de la inceputul razboiului la scara larga, la 24 februarie 2022.

Jens Stoltenberg: Ucraina a provocat pierderi foarte grele rusilor in ultimele saptamani

Ucraina continua sa provoace pierderi grele Rusiei dupa unele dintre cele mai intense lupte de la inceputul razboiului, a declarat luni secretarul general al Aliantei Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit France Presse.

Jens Stoltenberg: A sosit timpul ca Turcia sa aprobe aderarea Suediei la NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a lansat luni un apel catre Turcia pentru a ratifica aderarea Suediei la Alianta Nord-Atlantica cat mai curand posibil.

Mass-media: NATO examineaza posibilitatea de a mari numarul de trupe in Kosovo pe baze permanente

NATO analizeaza o crestere pe baze permanente a numarului de trupe in Balcanii de Vest pentru a mentine tensiunile sub control, a declarat luni secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

NATO isi revizuieste prezenta militara in regiunea Balcanilor de Vest

Potrivit secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, NATO investeste foarte mult in stabilitatea si securitatea regiunii.

Avertisment de la varful NATO: Rusia vrea sa creeze probleme in Moldova si Balcani pentru a distrage atentia de la razboiul din Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat luni cu privire la interferenta Rusiei in Bosnia, declarand ca actiunile Moscovei ameninta stabilitatea tarii balcanice profund divizate. Avertisment transmis de Jens Stoltenberg La aproape 30 de ani de la incheierea razboiului sau civil, Bosnia ramane fracturata de-a lungul liniilor etnice, cu trupe NATO si trupe europene de mentinere a pacii stationate in tara, potrivit Barrons.

Stoltenberg: NATO examineaza posibilitatea de a creste permanent trupele in Kosovo

NATO analizeaza o crestere permanenta a numarului de trupe in Balcanii de Vest pentru a mentine tensiunile sub control, a declarat luni secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit Reuters. NATO a trimis sute de forte suplimentare in Kosovo din Marea Britanie si Romania, dupa ce o batalie intre fortele de ordine si sarbi inarmati .

Seful diplomatiei letone este interesat de sefia NATO. Cine este Krisjanis Karins, fost premier al tarii sale

Ministrul de externe leton Krisjanis Karins s-a aratat interesat sa devina viitorul secretar general al NATO, ceea ce va face si mai stransa cursa pentru desemnarea succesorului lui Jens Stoltenberg, care isi va incheia mandatul in octombrie anul.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )