Libnet.ro
watchshop.ro

09:15

Jens Stoltenberg

Libnet Ro
JENS STOLTENBERG: NATO este un vechi partener apropiat al Serbiei

JENS STOLTENBERG: NATO este un vechi partener apropiat al Serbiei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat ca alianta militara occidentala este un vechi partener apropiat al Serbiei.

Stoltenberg, despre armele furnizate Ucrainei: E necesar sa facem si mai mult si sa fim pregatiti pentru o perioada lunga

Tarile membre NATO colaboreaza indeaproape cu industria de aparare pentru ca Ucraina sa poata primi mai multe provizii de arme si echipament si sa fie pregatita sa reziste pe termen lung, a declarat joi intr-un interviu pentru Reuters secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

SECRETARUL GENERAL AL NATO, JENS STOLTENBERG O victorie a Rusiei in Ucraina ar crea o instabilitate si mai mare in planul securitatii mondiale

Ne aflam in cea mai periculoasa situatie in care a fost Europa dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial Europa se afla in cel mai periculos moment al sau dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, in contextul razboiului declansat de Rusia in Ucraina, a apreciat ieri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, citat de EFE.

Avertisment NATO pentru Putin: Rusia nu trebuie lasata sa castige in Ucraina

Seful NATO, Jens Stoltenberg, considera ca razboiul dus de Vladimir Putin in Ucraina este cel mai periculos moment pentru Europa de la Al Doilea Razboi Mondial incoace, motiv pentru care Rusia.

Stoltenberg: Europa se afla in cea mai periculoasa situatie dupa cel de Al Doilea Razboi Mondial

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, declara caEuropa se afla in cel mai periculos moment al sau dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial in contextul razboiului declansat de Rusia in Ucraina.

STOLTENBERG: Europa se afla in cea mai periculoasa situatie dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Europa se afla in cel mai periculos moment al sau dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial in contextul razboiului declansat de Rusia in Ucraina, a apreciat astazi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Avertisment NATO pentru Putin: cea mai periculoasa situatie dupa al Doilea Razboi Mondial

Razboiul din Ucraina este cel mai periculos moment pentru Europa incepand de la Al Doilea Razboi Mondial si Rusiei nu trebuie sa i se permita sa castige acest razboi, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Conform unui discurs sustinut in tara sa natala, Norvegia, pentru a impiedica Rusia sa aiba sorti de izbanda, NATO si tarile sale membre s-ar putea sa trebuiasca sa sprijine in continuare Ucraina cu arme si alta asistenta pentru o perioada lunga: Este in interesul nostru ca acest tip de politica agresiva sa nu aiba succes, a spus Stoltenberg care a descris drept un atac asupra ordinii mondiale actuale ceea ce Moscova numeste operatiune militara speciala. Cea mai periculoasa situatie din Europa incepand de la Al Doilea Razboi Mondial .

Peskov dezvaluie care ar fi adevarata amenintare la adresa ordinii mondiale

Politica agresiva a NATO fata de Rusia a provocat o situatie tensionata in Europa, a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, comentand declaratiile secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit caruia actiunile Rusiei in Ucraina reprezinta un atac la adresa actualei ordini mondiale, transmite agentia rusa de presa TASS.

Avertismentul sefului NATO pentru Putin

Razboiul din Ucraina este cel mai periculos moment pentru Europa incepand de la Al Doilea Razboi Mondial si Rusiei nu trebuie sa i se permita sa castige acest razboi, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, transmite Reuters.

JENS STOLTENBERG, SECRETAR GENERAL AL NATO: Rusia nu trebuie sa castige in Ucraina

Razboiul din Ucraina este cel mai periculos moment pentru Europa incepand de la Al Doilea Razboi Mondial si Rusiei nu trebuie sa i se permita sa castige acest razboi, a declarat astazi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Jens Stoltenberg: Rusia nu trebuie sa castige in Ucraina

Razboiul din Ucraina este cel mai periculos moment pentru Europa incepand de la Al Doilea Razboi Mondial si Rusiei nu trebuie sa i se permita sa castige acest razboi, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, transmite Reuters.

NATO ar putea interveni in Kosovo. Romania are 55 de militari in KFOR

NATO ar putea interveni in Kosovo cu militarii din cadrul KFOR, pentru a preveni amplificarea tensiunilor intre sarbi si albanezi, a anuntat secretarul general al Aliantei Atlantice, Jens Stoltenberg. Secretarul general al NATO a avut convorbiri in ultimele zile cu seful guvernului din Kosovo, Albin Kurti, apoi cu presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic. Am discutat cu .

NATO, pe pozitii de atac la granita Kosovo-Serbia, daca stabilitatea este amenintata. Ce a facut Ucraina in acest context

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, a avertizat, miercuri, ca forta NATO din Kosovo KFOR) este pregatita sa intervina, daca stabilitatea este amenintata.

NATO este gata sa intervina din nou in Kosovo

Forta NATO KFOR) este pregatita sa intervina in Kosovo daca stabilitatea este amenintata de tulburarile de la frontiera cu Serbia, a avertizat miercuri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, dupa o discutie cu presedintele sarb Aleksandar Vucic, relateaza France Presse. Am discutat cu presedintele Serbiei, @avucic, pe tema tensiunilor din nordul Kosovo, a .

Forta NATO din Kosovo este pregatita sa intervina daca stabilitatea e amenintata, a spus Jens Stoltenberg dupa discutia cu presedintele Serbiei

Forta NATO din Kosovo KFOR) este pregatita sa intervina daca stabilitatea este pusa in pericol, a declarat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, miercuri, dupa discutia pe care a avut-o cu presedintele sarb Aleksandar Vucic. Jens Stoltenberg NATO): Forta NATO din Kosovo, pregatita sa intervina daca stabilitatea e amenintata .

Discutie telefonica intre Stoltenberg si Zelenski: NATO va furniza noi ajutoare Ucrainei

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si secretarul general al NATO Jens Stoltenberg au purtat o convorbire telefonica, marti, cu privire sprijinul militar suplimentar pe care alianta il va oferi Kievului.

Zelenski si Stoltenberg discuta despre sprijinul militar suplimentar pe care NATO il va oferi Ucrainei

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, au purtat o convorbire telefonica, astazi, cu privire sprijinul militar suplimentar pe care alianta il va oferi Kievului.

Ar putea fi Boris Johnson urmatorul secretar general al NATO? Argumentele pro si contra

Boris Johnson ar fi in pozitia ideala pentru a deveni noul secretar general al NATO dupa ce Jens Stoltenberg va parasi functia anul viitor, scrie La Libre Belgique, citand o analiza a jurnalistilor de la The Telegrah.

Cine ar putea sa ii ia locul lui Jens Stoltenberg la NATO?

Daca presedintele Klaus Iohannis este in curse pentru pozitia de sef al NATO, a mai aparut inca un personaj candidat pentru functia de secretar general, detinuta in prezent de norvegianul Jens Stoltenberg. Este fost premier, fost primar de capitala europeana si a avut mandatele intesate cu scandaluri de presa. Boris Johnson poate fi un candidat surpriza .

Secretarul general NATO, amenintare de ultima ora catre parlamentarii europeni. Ce consecinte vor suporta daca refuza sa ajute Ucraina

Jens Stoltenberg face apel la membrii Parlamentului European cu privire la razboiul din Ucraina si la ajutorul pe care tara invadata de rusi il asteapta din partea celorlalte tari. Potrivit secretarului general al NATO, pierderile de vieti omenesti se intensifica, iar acesta este pretul pe care Ucraina il plateste pentru amanarea acestui ajutor estental. Seful .

actualitate, 09:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1658 seconds )