Libnet.ro
carturesti.ro

13:30

Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing incep cu politica Chinei zero Covid

România Liberă România Liberă,
Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing incep cu politica Chinei zero Covid

Sportivii care participa la Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing trebuie sa fie vaccinati sau plasati in carantina timp de 21 de zile, in conformitate cu politica Chinei zero COVID. Autoritatile chineze au luat masuri dure pe fondul cresterii mondiale a cazurilor de infectare cu Omicron, in timp ce mii de persoane de pe . continuă pe România Liberă

Danemarca se alatura boicotului diplomatic al Jocurilor Olimpice de iarna de la Beijing

Danemarca nu va trimite oficiali la Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing, din cauza situatiei privind drepturile omului din China. Danezii urmeaza astfel boicotul diplomatic facut de SUA, Australia, Canada, Japonia si Marea Britanie.

Banca Transilvania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, parteneriat pentru sustinerea sportivilor la Jocurile Olimpice

Banca Transilvania BT) si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman COSR) au semnat astazi, la Casa Olimpica din Bucuresti, un parteneriat prin care BT a devenit Partener Oficial - Banca Oficiala a Echipei Olimpice - Team Romania, se arata intr-un comunicat de presa.

watchshop.ro

actualitate, 13:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1383 seconds )