Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joe Biden

Libnet Ro
Biden va insista pentru noi taxe si va face apel la unitate in discursul despre Starea Natiunii

Biden va insista pentru noi taxe si va face apel la unitate in discursul despre Starea Natiunii

Presedintele SUA, Joe Biden, se va confrunta cu republicanii care ii pun la indoiala legitimitatea si cu un public ingrijorat de directia in care se indreapta tara, in discursul de marti despre Starea Natiunii, care se asteapta sa serveasca drept model pentru o candidatura la realegerea din 2024, potrivit AFP.

VIDEO: Contradictii privind incidentul cu balonul-spion din China

Se asteapta ca Beijingul si Washingtonul sa reduca neintelegerile cauzate de incidentul cu balonul spion chinez. Dar Drew Thompson, un analist si cercetator senior in vizita la Universitatea Nationala din Singapore, spune ca exista contradictii in eforturile diplomatice ale Chinei care vor trebui rezolvate mai intai. Presedintele american Joe Biden a declarat reporterilor luni 6 .

Joe Biden va tine discursul despre Starea Uniunii

Impotmolit in sondaje, impovarat de ani, zdruncinat de incidentul cu balonul de spionaj chinez, presedintele Joe Biden va incerca astazi, in fata Congresului, sa le spuna americanilor ca, in pofida tuturor vicisitudinilor, ramane cea mai buna optiune a lor.

SUA: Joe Biden considera ca incidentul cu balonul de spionaj nu a slabit relatia cu Beijingul

Presedintele Joe Biden a declarat ieri ca relatiile dintre Washington si Beijing nu au fost slabite de doborarea de catre Statele Unite a unui presupus balon de spionaj chinez la sfarsitul saptamanii.

Cum a intrat in istoria spionajului balonul chinezesc care a plutit deasupra Americii

Pentagonul a descoperit si a monitorizat un balon spion chinez, pe teritoriul SUA. Acesta a fost doborat din ordinul presedintelui Joe Biden.

Biden le va spune americanilor in discursul privind Starea Uniunii ca ramane totusi cea mai buna optiune

Presedintele Joe Biden va incerca marti, in fata Congresului, sa le spuna americanilor ca, in ciuda tuturor vicisitudinilor, ramane cea mai buna optiune a lor, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Biden fata in fata cu alegatorii: 62% dintre americani considera ca democratul nu a facut mare lucru sau nu a facut nimic sau aproape nimic de cand a ajuns la Casa Alba

Presedintele Joe Biden va incerca marti, in fata Congresului, sa le spuna americanilor ca, in pofida tuturor vicisitudinilor, ramane cea mai buna optiune a lor. Joe Biden va trebui sa isi convinga compatriotii sa ii acorde sprijin pentru un nou mandat De la resedinta din Camp David, unde s-a instalat de sambata seara, democratul in varsta de 80 de ani a postat luni pe Instagram fotografii in care apare inconjurat de consilieri, promptere si schite ale discursului sau.

CUTREMUR TURCIA Bilantul mortilor a crescut la 4.800 de persoane in Turcia si Siria

ACTUALIZARE Ucraina trimite un grup de 87 de salvatori in Turcia --- *ACTUALIZARE Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata --- *ACTUALIZARE Strigate ramase fara raspuns de sub ruine, in asteptarea salvatorilor --- *ACTUALIZARE UE mobilizeaza peste 1. 180 de salvatori in Turcia prin Mecanismul de protectie civila --- *ACTUALIZARE Semiluna Rosie cere ridicarea sanctiunilor impotriva Damascului --- *ACTUALIZARE UNICEF se teme ca mii de copii ar fi putut muri in cutremurele din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Erdogan declara stare de urgenta pentru trei luni in zonele afectate de cutremure --- *ACTUALIZARE GERMANIA: Comunitatile turca si kurda se mobilizeaza cu donatii pentru victimele seismelor din Turcia --- *ACTUALIZARE Conditiile meteo nefavorabile si lipsa echipamentelor impiedica eforturile de salvare in Siria --- *ACTUALIZARE Echipa de sprijin din Romania a ajuns in provincia Hatay --- *ACTUALIZARE Damascul promite ONU ca ajutorul cerut va ajunge la toti sirienii afectati de cutremur --- *ACTUALIZARE Bilantul mortilor a crescut la 4. 800 de persoane in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

CUTREMUR TURCIA Bilantul mortilor a crescut la 6.326 de persoane in Turcia si Siria

ACTUALIZARE Cel putin 6. 326 de persoane au murit din cauza cutremurului in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Ucraina trimite un grup de 87 de salvatori in Turcia --- *ACTUALIZARE Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata --- *ACTUALIZARE Strigate ramase fara raspuns de sub ruine, in asteptarea salvatorilor --- *ACTUALIZARE UE mobilizeaza peste 1. 180 de salvatori in Turcia prin Mecanismul de protectie civila --- *ACTUALIZARE Semiluna Rosie cere ridicarea sanctiunilor impotriva Damascului --- *ACTUALIZARE UNICEF se teme ca mii de copii ar fi putut muri in cutremurele din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Erdogan declara stare de urgenta pentru trei luni in zonele afectate de cutremure --- *ACTUALIZARE GERMANIA: Comunitatile turca si kurda se mobilizeaza cu donatii pentru victimele seismelor din Turcia --- *ACTUALIZARE Conditiile meteo nefavorabile si lipsa echipamentelor impiedica eforturile de salvare in Siria --- *ACTUALIZARE Echipa de sprijin din Romania a ajuns in provincia Hatay --- *ACTUALIZARE Damascul promite ONU ca ajutorul cerut va ajunge la toti sirienii afectati de cutremur --- *ACTUALIZARE Bilantul mortilor a crescut la 4. 800 de persoane in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Presedintele Biden considera ca incidentul cu balonul de spionaj nu a slabit relatia cu Beijingul

Presedintele Joe Biden a declarat luni ca relatiile dintre Washington si Beijing nu au fost slabite de doborarea de catre Statele Unite a unui presupus balon de spionaj chinez la sfarsitul saptamanii, informeaza AFP.

Cutremur in Turcia: Marea Britanie si Statele Unite au anuntat ca ofera sprijin imediat

Presedintele SUA, Joe Biden, a cerut echipelor sale sa ofere Turciei orice fel de asistenta necesara si sa monitorizeze indeaproape situatia din aceasta tara afectata de cutremure puternice. in plus, Marea Britanie a anuntat luni un sprijin imediat.

Biden se declara profund intristat de cutremurele din Turcia si promite ajutoare

Presedintele american Joe Biden s-a declarat profund intristat de pierderile de vieti omenesti si distrugerile provocate de cutremurele produse luni in Turcia.

Balonul care a distrus relatiile dintre China si Statele Unite. Declaratiile Guvernului chinez VIDEO

Criza diplomatica, iscata intre China si Statele Unite, dupa incidentul cu balonul chinez. Balonul care survola pe teritoriul american, a fost distrus, in largul coastei Carolinei de Sud, la ordinul presedintelui Joe Biden, deoarece a fost considerat drept unul de spionaj.

Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei; Bilantul a crescut la peste 1500 de morti

ACTUALIZARE *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei; Bilantul a crescut la peste 2300 de morti

ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Balonul spion al Chinei, doborat de un F22 Raptor, ar fi survolat silozuri nucleare in SUA

Presedintele SUA, Joe Biden, a laudat operatiunea de inlaturare a balonului de spionaj chinez in largul coastelor Carolinei de Sud. Reactia presedintelui SUA, Joe Biden, dupa prabusirea balonului de spionaj Am ordonat Pentagonului sa il doboare cat mai curand posibil, fara a provoca daune nimanui de la sol. Ei au decis ca cel mai bun moment pentru a face acest lucru era atunci cand ajungea deasupra apei, a declarat presedintele Joe Biden.

Joe Biden spune ca administratia sa se va ocupa de balonul suspect chinezesc care traverseaza SUA

Presedintele Joe Biden a declarat, sambata, ca administratia sa se va ocupa de balonul suspect chinezesc care traverseaza SUA.

Al doilea balon meteorologic spion survoleaza continentul american. Joe Biden, acuzat ca permite o amenintare directa pentru securitatea nationala

Un al doilea balon meteorologic survoleaza continentul american, a anuntat Pentagonul. Oficialii americani au confirmat ca aceasta s-a aflat asupra Americii Latine, fara sa specifice locatia exacta a balonului. Potrivit surselor CNN, aeronava considerata spion nu pare sa se indrepte spre SUA. China acuza SUA de o incercare de discreditare .

Democratii sunt gata sa-l sprijine pe Biden pentru un al doilea mandat

Sunteti pregatiti pentru 2024? Da!, striga multimea. Pana nu demult parea putin probabil, dar in randurile Partidului Democrat reunit la Philadelphia, candidatura lui Joe Biden pentru un al doilea mandat este acum aproape o certitudine, scrie AFP.

Tinutele purtate de Jill Biden la inaugurarea lui Joe Biden au devenit piese de muzeu

Hainele purtate de Prima Doamna a Statelor Unite in Ziua Inaugurarii au ajuns sa fie expuse la Muzeul National de Istorie Americana Smithsonian din Washington.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )