Libnet.ro
UNICEF

01:05

Josep Borrell

Libnet Ro
Josep Borrell: Sfarsitul razboiului din Ucraina, aproape imposibil dupa anexarile efectuate de Rusia

Josep Borrell: Sfarsitul razboiului din Ucraina, aproape imposibil dupa anexarile efectuate de Rusia

Anexarea de catre Rusia a patru teritorii ucrainene ocupate face aproape imposibil sfarsitul razboiului in Ucraina, a apreciat sambata seful diplomatiei Uniunii Europene, Josep Borrell.

Analiza avariilor de la gazoductele Nord Stream din Marea Baltica confirma un act deliberat. UE anunta investigatii dar si un raspuns ferm si unitar

UE va sprijini orice investigatie privind scurgerile din gazoductele Nord Stream dupa ce Guvernul danez a evaluat ca ar fi rezultatul unui act deliberat, a declarat seful diplomatiei europene, Josep Borrell. inaltul reprezentant a mai subliniat ca orice perturbare deliberata a infrastructurii energetice europene este absolut inacceptabila si va fi intampinata cu un raspuns ferm si unitar. Avariile gazoductelor, rezultatul unui act deliberat .

UE isi va consolida securitatea energetica dupa incidentele de la gazoductele Nord Stream

Uniunea Europeana este ingrijorata profund de avariile de la gazoductele Nord Stream 1 si 2 care au avut ca rezultat scurgeri in apele internationale ale Marii Baltice, a spus Josep Borrell.

Putin va anunta vineri anexarea teritoriilor din Ucraina. UE ameninta cu sanctiuni impotriva organizatorilor referendumurilor ilegale

Uniunea Europeana a anuntat oficial ca ii va sanctiona pe toti cei care au participat la organizarea referendumurilor ilegale de anexare a unor teritorii ucrainene la Rusia. Anuntul a fost facut chiar de purtatorul de cuvant al inaltului Reprezentat al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, informeaza AFP.

BRUXELLESUL: UE ii va sanctiona pe organizatorii referendumurilor de anexare ale Rusiei in Ucraina

Uniunea Europeana UE) considera referendumurile de anexare organizate de catre Rusia in Ucraina drept ilegale, iar toate persoanele care au participat la ele vor fi sanctionate, anunta astazi un purtator de cuvant al sefului diplomatiei europene Josep Borrell.

JOSEP BORRELL: UE trebuie sa ia in serios amenintarile lui Putin cu armele nucleare

UE nu trebuie sa ignore amenintarile lui Vladimir Putin ca ar putea folosi arme nucleare in conflictul din Ucraina.

UE solicita Chinei sa-si exercite influenta pe langa Rusia pentru a pune capat razboiului din Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell i-a transmis joi omologului sau chinez Wang Yi o solicitare din partea Uniunii Europene UE) ca Beijingul sa-si utilizeze influenta pe langa Moscova pentru a opri razboiul in Ucraina.

Ministrii de Externe ai UE au discutat despre declaratiile lui Putin

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat, ieri, la o reuniune extraordinara informala a ministrilor de Externe din statele membre ale UE, convocata de seful diplomatiei comunitare, Josep Borrell, la New York, la solicitarea mai multor state membre, inclusiv a Romaniei, in marja saptamanii la nivel inalt a celei de-a 77-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU.

UE examineaza noi sanctiuni impotriva Rusiei

Ministrii de externe ai Uniunii Europene UE) au convenit miercuri sa pregateasca noi sanctiuni impotriva Rusiei care se vor concretiza in cel mai scurt timp, a anuntat seful diplomatiei comunitare, Josep Borrell, citat de EFE.

UE vrea sa pedepseasca din nou Rusia Ce prevede noul pachet de sanctiuni

Liderii europeni ai diplomatiei au convenit miercuri sa pregateasca noi sanctiuni impotriva Rusiei care se vor concretiza in cel mai scurt timp, a anuntat seful diplomatiei comunitare, Josep Borrell, citat de EFE.

Ministrii UE vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei in cadrul unei reuniuni de urgenta

Seful politicii externe a UE, Josep Borrell, a convocat o reuniune extraordinara si ad-hoc a ministrilor de externe ai blocului pentru a coordona un raspuns unitar la noile amenintari ale presedintelui rus Vladimir Putin, anunta AFP. UE considera ca discursul lui Vladimir Putin necesita un nou set de sanctiuni .

Seful diplomatiei UE respinge propaganda rusa referitoare la graul din Ucraina

Uniunea Europeana trebuie sa respinga in continuare propaganda rusa legata de exporturile de grau din Ucraina si de sanctiunile UE, a declarat luni seara la New York seful diplomatiei europene, Josep Borrell.

Seful diplomatiei europene respinge propaganda rusa referitoare la graul din Ucraina

Uniunea Europeana trebuie sa respinga in continuare propaganda rusa legata de exporturile de grau din Ucraina si de sanctiunile UE, a declarat luni seara la New York seful diplomatiei europene, Josep Borrell, citat de dpa.

MAE saluta numirea lui Cristian Tudor in calitate de sef al Delegatiei Uniunii Europene in Statul Qatar

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, saluta decizia inaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, privind numirea diplomatului roman Cristian Tudor ca sef al Delegatiei Uniunii Europene in Qatar.

Ucraina: Borrell propune o noua finantare pentru ajutor militar

Seful diplomatiei Uniunii Europene, Josep Borrell, a anuntat marti, in Parlamentul European, ca le va propune statelor membre sa acorde o noua finantare pentru furnizarea de armament Ucrainei.

UE solicita incheierea ostilitatilor intre Armenia si Azerbaidjan. Liderii celor doua tari, contactati de Charles Michel

Uniunea Europeana UE) a cerut marti incetarea ostilitatilor intre Armenia si Azerbaidjan si a demarat o mediere intre cele doua tari din Caucazul de Sud, a anuntat seful diplomatiei europene, Josep Borrell.

Stocurile de arme ale UE se epuizeaza din cauza ajutorului acordat Ucrainei

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a avertizat luni, 5 septembrie, ca stocurile de arme ale UE sunt foarte scazute, in contextul ajutorului militar acordat Ucrainei, relateaza The Guardian. Borrell a cerut statelor membre sa isi coordoneze cheltuielile militare pentru rafacerea stocurilor. Stocurile militare ale majoritatii statelor membre au fost, nu as spune epuizate, dar epuizate .

UE risca sa ramana fara arme dupa ce a alimentat Ucraina, avertizeaza seful politicii externe, Josep Borrell

UE este in criza de stocuri de arme, deoarece tarile membre continua sa trimita arme si munitii in Ucraina, a avertizat cel mai inalt diplomat al blocului, arata The Guardian. Borell considera ca statele UE ar trebui sa se uneasca sa isi refaca stocurile de arme .

UE spera sa incheie un acord nuclear cu Iranul

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a declarat ca spera intr-un acord nuclear iranian in zilele urmatoare, pe fondul consultarilor dintre presedintele Joe Biden si premierul israelian Yair Lapid, un opozant inversunat al acordului.

UE spera la un acord nuclear cu Iranul

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a declarat ca spera intr-un acord nuclear iranian in zilele urmatoare, pe fondul consultarilor dintre presedintele Joe Biden si premierul israelian Yair Lapid, un opozant inversunat al acordului. Sper ca in zilele urmatoare nu vom pierde acest elan si ca putem incheia acordul, a spus Josep Borrell dupa reuniunea informala .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1297 seconds )