Libnet.ro
UNICEF

13:46

Josep Borrell

Libnet Ro
Lavrov i-a acuzat pe Borrell si Blinken de lasitate pentru ca au evitat sa se intalneasca cu el la reuniunea OSCE

Lavrov i-a acuzat pe Borrell si Blinken de lasitate pentru ca au evitat sa se intalneasca cu el la reuniunea OSCE

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a acuzat de lasitate pe seful diplomatiei europene, Josep Borrell, si pe secretarul de stat american Antony Blinken pentru ca nu au participat alaturi de el la o reuniune a Organizatiei de Securitate si Cooperare in Europa OSCE), care se incheie vineri la Skopje.

Lavrov ii acuza pe Blinken si Borrell de lasitate fiindca nu au vrut sa se intalneasca cu el

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a acuzat de lasitate pe seful diplomatiei europene, Josep Borrell, si pe secretarul de stat american Antony Blinken pentru ca nu au participat alaturi de el la o reuniune a Organizatiei de Securitate si.

Borrell: Solutia cu doua state este necesara in Gaza, care ar trebui sa fie administrata de palestinieni

Statele arabe si Uniunea Europeana au convenit, la o reuniune in Spania, ca o solutie cu doua state reprezinta raspunsul la conflictul israeliano-palestinian, seful diplomatiei UE, Josep Borell, afirmand ca Fasia Gaza ar trebui sa fie guvernata de.

Josep Borrell: Fasia Gaza ar trebui sa fie guvernata de Autoritatea Palestiniana

Statele arabe si Uniunea Europeana au convenit luni, la o reuniune in Spania, ca o solutie cu doua state reprezinta raspunsul la conflictul israeliano-palestinian, seful diplomatiei UE, Josep Borrell, afirmand ca Fasia Gaza ar trebui sa fie guvernata de Autoritatea Palestiniana.

Seful diplomatiei UE, dupa o reuniune a statelor din Europa si Orientul Mijlociu: E necesara o solutie cu doua state, iar Fasia Gaza sa fie guvernata de Autoritatea Palestiniana

Statele arabe si Uniunea Europeana au convenit luni, la o reuniune in Spania, ca o solutie cu doua state reprezinta raspunsul la conflictul israeliano-palestinian, seful diplomatiei UE, Josep Borrell, afirmand ca Fasia Gaza ar trebui sa fie guvernata de Autoritatea Palestiniana, scrie Reuters. Israelul nu a luat parte la reuniunea de la Barcelona a forumului Uniunea pentru Mediterana, care grupeaza 43 de state din Europa, Africa de nord si Orientul Mijlociu.

UE sustine crearea unui stat palestinian pentru securitatea Israelului. Cea mai buna garantie

Josep Borrell, seful diplomatiei europene, a transmis, luni, ca modalitatea cea mai buna de a asigura securitatea Israelului ar fi crearea unui stat palestinian. Declaratia a venit dupa o reuniune cu cei 27 de ministri de externe europeni, in urma un turneu in Orientul Mijlociu.

Josep Borrell: Un stat palestinian este o garantie pentru securitatea Israelului

Crearea unui stat palestinian este cea mai buna modalitate de a garanta securitatea Israelului, a declarat luni seful diplomatiei UE, Josep Borrell, dupa o reuniune cu cei 27 de ministri de externe, potrivit AFP,.

Cum se straduieste UE sa ofere ajutorul militar promis Ucrainei (sinteza)

Planurile de crestere a cheltuielilor UE pentru a ajuta Ucraina sa se apere impotriva agresiunii rusesti au intrat in impas din cauza reticentei la nivelul blocului de a angaja mai multe fonduri. Seful politicii externe a UE, Josep Borrell, ramane optimist si considera ca depinde de statele membre sa isi mobilizeze industriile pentru ca UE sa isi respecte angajamentul de a livra un milion de proiectile Ucrainei pana in primavara anului viitor, relateaza platforma media European Newsroom intr-un articol de fond.

Rusia Ucraina, ziua 632: Ajutorul militar promis de UE Kievului, in impas

Planurile de crestere a cheltuielilor UE pentru a ajuta Ucraina sa se apere impotriva agresiunii rusesti au intrat in impas din cauza reticentei la nivelul blocului de a angaja mai multe fonduri. Seful politicii externe a UE, Josep Borrell, ramane optimist si considera ca depinde de statele membre sa isi mobilizeze industriile pentru ca UE .

Diplomatul-sef al UE, Josep Borrell, si presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vor vizita Orientul Mijlociu pentru a discuta o posibila pace

Borrell va ajunge astazi in Israel, incepand cu o vizita la un kibbutz israelian atacat pe 7 octombrie, urmata de intalniri la nivel inalt cu ministrul de externe al Israelului, coordonatorul special al ONU si reprezentantii familiilor de ostatici. Borrell se va intalni cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas .

Rusia Ucraina, ziua 629: CE, nou pachet de sanctiuni impotriva Moscovei

Comisia Europeana CE) spera sa anunte maine un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, care ar trebui sa conduca la incetarea exporturilor de diamante rusesti catre UE, a declarat seful diplomatiei europene, Josep Borrell. Suntem in curs de finalizare a ultimelor detalii din acest pachet de sanctiuni, al 12-lea dupa invazia rusa in Ucraina, a .

Bruxellesul are aproape gata noul pachet sanctiuni contra Rusiei, ce va viza si comertul cu diamante. Ungaria, din nou critica

Comisia Europeana spera sa anunte miercuri un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, care ar trebui sa conduca la incetarea exporturilor de diamante rusesti catre UE, a declarat luni seful diplomatiei europene, Josep Borrell, potrivit AFP.

Agentii de presa: CE va propune noi sanctiuni impotriva Rusiei

Comisia Europeana spera sa anunte miercuri un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, care ar trebui sa conduca la incetarea exporturilor de diamante rusesti catre UE, a declarat luni seful diplomatiei europene, Josep Borrell.

Josep Borrell: Natura conflictului israeliano-palestinian nu permite o solutie militara Negocierea pacii in conflictul ruso-ucrainean trebuie sa excluda capitularea Ucrainei

Seful diplomatiei UE, Josep Borrell, considera ca solutionarea conflictului israeliano-palestinian nu poate veni doar prin forta militara, iar o noua ocupatie israeliana in Fasia Gaza cu atat mai putin nu trebuie sa fie o optiune pentru viitor, in timp ce conflictul ruso-ucrainean are nevoie de o solutie care sa excluda capitularea Ucrainei.

Presedintele Serbiei, Vu269;ic, a dizolvat parlamentul si a stabilit data pentru alegerile anticipate: Vom fi supusi numeroaselor presiuni

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic, a dizolvat parlamentul si a stabilit oficial alegeri parlamentare pentru 17 decembrie. Alegerile locale vor avea loc in unele municipalitati in aceeasi zi, inclusiv in Belgrad. Ursula von der Leyen a facut presiuni pe conducerea Serbiei sa normalizeze relatiile cu Kosovo Vu269;ic nu a fost de acord cu o noua solutie SUA-UE pentru gestionarea nordului Kosovo, dupa cinci ore de intalniri la Bruxelles saptamana trecuta in care au fost implicati presedintele francez, Emmanuel Macron, cancelarul german, Olaf Scholz, premierul italian, Giorgia Meloni, si inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe, Josep Borrell.

Seful diplomatiei UE, Josep Borrell, condamna atacurile colonistilor israelieni asupra palestinienilor din Cisiordania

Liderul afacerilor externe din Uniunea Europeana, Josep Borrell, condamna cu fermitate atacurile efectuate de colonistii israelieni impotriva palestinienilor in Cisiordania ocupata.

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell: Nimeni nu obliga Ungaria sa fie membra a UE

Nimeni nu forteaza Ungaria sa fie parte a Uniunii Europene, a declarat Josep Borrell, inaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, in contextul in care premierul Viktor Orban descrisese blocul comunitar drept o parodie moderna proasta a Uniunii Sovietice, transmite Ukrainianworldcongress. org.

Seful diplomatiei europene: Nimeni nu tine Ungaria cu forta in UE Raspuns dur pentru Viktor Orban

Josep Borrell, seful diplomatiei europene, i-a transmis premierului ungar Viktor Orban ca nimeni nu obliga tara sa sa fie in Uniunea Europeana, dupa ce liderul de la Budapesta a comparat blocul comunitar cu Uniunea Sovietica, relateaza hindex. hu si alte site-uri maghiare.

Borrell sustine un armistitiu umanitar in conflictul Israel-Hamas

Seful Uniunii Europene pentru politica externa, Josep Borrell, s-a alaturat luni apelurilor pentru o pauza in conflictul dintre Israel si militantii palestinieni Hamas pentru a permite mai multe ajutoare in Gaza.

Reuters: Borrell sustine un armistitiu umanitar in conflictul Israel-Hamas

Seful Uniunii Europene pentru politica externa, Josep Borrell, s-a alaturat luni apelurilor pentru o pauza in conflictul dintre Israel si militantii palestinieni Hamas pentru a permite mai multe ajutoare in Gaza.

actualitate, 13:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )