Libnet.ro
watchshop.ro

00:05

Judetele care au inregistrat, sambata, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Municipiul Bucuresti, pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Judetele care au inregistrat, sambata, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Municipiul Bucuresti, pe primul loc

Municipiul Bucuresti isi pastreaza primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus, la fel ca in ziua precedenta, desi numarul de infectari cunoaste o usoara scadere. Judetul Timis ocupa locul al II-lea, dupa ce vineri se afla pe locul III, fiind urmat de Cluj. Numarul de persoane internate cu COVID-19 este mai mic decat in ziua anterioara. continuă pe Adevărul

Judetele care au inregistrat, vineri, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla vineri pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Timis.

Judetele care au inregistrat, joi, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla joi pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Cluj.

Judetele care au inregistrat, miercuri, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla miercuri pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Suceava.

Ziua cu cele mai multe cazuri covid din lume, din martie 2020 incoace. S-au batut toate recordurile in 24 de ore

Ziua de 13 ianuarie 2021 este ziua in care a fost atins cel mai mare numar de infectari cu COVID la nivel mondial, de la inceputul pandemiei si pana in prezent. Presa internationala relateaza cu stupoare ca, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 3,4 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus pe intreg .

Orasul din Romania unde sunt cele mai multe femei singure. iti gasesti jumatatea, cu siguranta

Un oras din Romania sta cel mai bine la capitolul femei singure. intr-un top al oraselor cu cele mai multe femei singure, acesta ocupa primul loc. in urma unui sondaj, s-a aflat care este locul din Romania cu cele mai multe femei singure, descoperindu-se un procent enorm, insa nu se cunosc motivele acestei statistici. Cu .

Bilant COVID-19 in Romania, 13 ianuarie 2022: Mai multe infectari, dar mai putine decese in ultimele 24 de ore

Joi dimineata, 13 ianuarie, Grupul de Comunicare Strategica GCS) al Guvernului a transmis cele mai recente cifre COVID-19 inregistrate in Romania. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 13 ianuarie 2022, ora 10.

Grupul Volkswagen a inregistrat, in 2021, cele mai slabe vanzari din ultimii 10 ani

Grupul Volkswagen a inregistrat in 2021 cele mai scazute vanzari din ultimii 10 ani, de 8,9 milioane de automobile, a declarat miercuri producatorul auto german care a declarat ca se asteapta ca situatia lantului de aprovizionare sa ramana incerta in prima jumatate a acestui an, transmite Reuters.

Romania printre statele UE cu cele mai multe accidente feroviare si cele mai multe decese

Numarul de accidente feroviare semnificative in Uniunea Europeana a scazut cu 40% intre 2010 si 2020, tarile membre unde se inregistreaza cel mai mare numar de accidente fiind Germania, Polonia, Franta si Romania, arata datele publicate astazi de Eurostat.

Cati candidati au mai luat examenul auto dupa distrugerea retelei care vindea permise de conducere in judetul cu cele mai multe accidente rutiere din tara

A scazut promovabilitatea generala a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, in judetul Suceava, dupa ce procurorii DNA au destructurat gruparea care frauda probele contra cost.

Top 10 Netflix, cele mai urmarite filme ale ultimei perioade

Fara dar si poate, Netflix este una dintre cele mai iubite platforme de streaming, din toate timpurile. in lumina acestei informatii, haideti sa vedem care au fost cele mai apreciate filme.

carturesti.ro

actualitate, 00:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1769 seconds )