Libnet.ro
UNICEF

22:00

Judiciar Online

Libnet Ro
SEBASTIAN BURDUJA: Peste 30.000 de romani si-au descarcat cazierul judiciar online in doar cateva saptamani de la lansarea serviciului

SEBASTIAN BURDUJA: Peste 30.000 de romani si-au descarcat cazierul judiciar online in doar cateva saptamani de la lansarea serviciului

Sebastian Burduja, ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, anunta sambata ca peste 30. 000 de romani si-au descarcat cazierul judiciar online in doar cateva saptamani de cand a fost lansat acest serviciu.

Ministrul Digitalizarii: Cazierul judiciar online e gratuit, dar un site privat cere 500 de lei taxe

Romanii care doresc sa isi obtina cazierul judiciar o pot face in mod gratuit pe platforma Ghiseul. ro, precizeaza ministrul Digitalizarii, Sebastian Burduja.

SEBASTIAN BURDUJA: Deja peste 10.000 de romani au obtinut cazierul judiciar online

Ministrul Digitalizarii, Sebastian Burduja anunta intr-o postare pe Facebook ca peste 10. 000 de romani au obtinut cazierul judiciar online. Facilitatea a fost implementata saptamana trecuta de catre Executiv.

Cazierul judiciar eliberat online: Cate certificate au descarcat romanii in primele 24 de ore de la operationalizarea platformei MAI

Romanii si-au facut peste 7. 600 de conturi in primele 24 de ore de la operationalizarea platformei MAI dedicata eliberarii online a certificatelor de cazier judiciar si in aceeasi perioada au fost generate 5. 532 de certificate de cazier judiciar, a anuntat joi Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Peste 5.500 de caziere judiciare au fost eliberate online in primele 24 de ore

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anuntat ca in primele 24 de ore au fost eliberate online 5532 certificate de cazier judiciar.

Cum obtinem cazierul judiciar online, pas cu pas

Cazierul judiciar se poate obtine si online prin intermediul a doua platforme electronice.

Prima zi de eliberare online a cazierului judiciar: Ce eroare am primit la cautarea in baza de date a Politiei MAI confirma ca pot aparea disfunctionalitati

Cazierul judiciar ar trebui sa fie obtinut online, incepand de astazi, prin doar cateva click-uri pe platforma Ghiseul. ro, interconectata cu o alta platforma a MAI, dar testarea acestui proiect pilot de catre HotNews. ro arata ca cel putin unii utilizatori ar putea sa nu aiba noroc si sa se loveasca de erori la cautarea in baza de date a Politiei.

Cazierul judiciar poate fi obtinut online de miercuri

Cetatenii au la dispozitie doua mecanisme de acces pentru obtinerea certificatului de cazier: direct prin autentificarea in portalul hub. mai. gov. ro sau prin accesarea GHISEUL. ro, cele doua platforme fiind interconectate.

Certificatul de cazier judiciar poate fi obtinut online incepand de astazi

Certificatul de cazier judiciar poate fi obtinut online incepand de astazi, prin platformele ghiseul. ro si hub. mai. ro, dupa ce Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii si Ministerul Afacerilor Interne au operationalizat acest proiect pilot.

Cazierul judiciar se poate obtine acum online si gratuit |Poate fi descarcat de pe doua platforme, 2424

Certificatul de cazier judiciar poate fi obtinut online, incepand de astazi, 1 februarie 2023, prin doua platforme puse la dispozitie de autoritati.

Certificatul de cazier judiciar se poate obtine online

Certificatul de cazier judiciar se poate obtine online, au anuntat ministrul Cercetarii, Sebastian Burduja, si ministrul de Interne, Lucian Bode. Procedura online este posibila din data de 1 februarie 2023. Continuam procesul de digitalizare a serviciilor publice si lansam, impreuna cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si MAI, cazierul judiciar online, asa cum am promis public .

Cazier judiciar online. Cum il poti descarca de pe ghiseul.ro

Cazierul judiciar poate fi obtinut online incepand de astazi, prin platformele ghiseul. ro si hub. mai. ro. incepand de astazi, versiunea pilot a aplicatiei permite eliberarea certificatelor de cazier judiciar pentru persoanele fizice, de cetatenie.

SEBASTIAN BURDUJA: Cazierul judiciar va fi disponibil online incepand de maine

Ministrul Digitalizarii, Sebastian Burduja, a anuntat ca incepand de maine, 1 februarie, cazierul judiciar va fi disponibil online, prin accesarea aplicatiei ghiseul. ro si apoi a unui hub de servicii dezvoltat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Cazierul judiciar ar urma sa fie disponibil online de miercuri, 1 februarie (VIDEO)

Cazierul judiciar va fi disponibil online pentru romanii fara fapte inscrise in cazier, incepand de miercuri, 1 februarie 2023, sustine ministrul Digitalizarii, Sebastian Burduja. Sebastian Burduja: Cazierul judiciar va fi disponibil online de miercuri, 1 februarie .

Cazierul judiciar se poate obtine gratuit in format electronic, de astazi |Cine il poate descarca online

Cazierul judiciar va putea fi obtinut, incepand de astazi, si online. Eliberarea documentului este gratuita.

Cazier judiciar online: cine il poate descarca de pe Ghiseul.ro. Tot ce trebuie sa stii despre certificatul de cazier in 2023

In cel mai scurt timp, cazierul judiciar va putea fi obtinut online, au anuntat autoritatile. Certificatul de cazier judiciar va putea fi descarcat de pe site-ul Ghiseul. ro. Care sunt insa conditiile - fiindca, momentan, nu toti romanii isi vor putea.

Aplicatia Ghiseul.ro premite plata taxelor si a impozitelor direct de pe telefon

Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii si Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei au lansat aplicatia pentru mobil Ghiseul. ro, la care s-a lucrat mai mult de un an. Astfel, taxele, impozitele, amenzile vor putea fi platite direct, de pe telefon, iar cazierul judiciar, va putea fi obtinut si el online. Laaproape 11 ani de lalansareaplatformeighiseul. ro,a fost lansata si .

Taxe si impozite platite direct de pe telefon. Autoritatile au lansat aplicatia Ghiseul.ro

Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii si Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei au lansat aplicatia pentru mobil Ghiseul. ro, la care s-a lucrat mai mult de un an. Astfel, taxele, impozitele, amenzile vor putea fi platite direct, de pe telefon, iar cazierul judiciar, va putea fi obtinut si el online, potrivit stirileprotv. ro. Taxe si impozite platite direct de pe telefon .

Burduja anunta ca nu vom mai trebui sa mergem la ghiseu sa ne demonstram identitatea: in mai ar trebui sa fie operational sistemul de identificare digitala

Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Sebastian Burduja, a anuntat in emisiunea Talk News de la Prima News TV ca nu vom mai trebui sa mergem la ghiseu sa ne demonstram identitatea, pentru ca la nivelul lunii mai ar trebui sa fie operational sistemul de identificare digitala. Cazierul judiciar online, prin Ghiseul. ro, va fi introdus pana la 1 februarie, a mai spus oficialul.

Cazier judiciar online. De cand vor putea romanii sa il descarce in format electronic

S-a anuntat de cand vor putea romanii sa descarce cazier judiciar online in format electronic. Romanii nu vor mai pierde ore in sir in fata ghiseelor pentru a obtine cazierul judiciar. Metoda a fost simplificata, astfel ca actul necesar la angajare si in multe alte situatii se va obtine mult mai usor. Cazierul judiciar online.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1704 seconds )