Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juniori Medalie

Libnet Ro
Bucatari Kolping Timisoara, mentiune la Olimpiada Gastronomica de la Stuttgart. Este cea mai frumoasa medalie FOTO

Bucatari Kolping Timisoara, mentiune la Olimpiada Gastronomica de la Stuttgart. Este cea mai frumoasa medalie FOTO

IKACulinary Olympics este considerata cea mai longeviva, vasta si variata competitie culinara la nivel global in domeniul gastronomiei. Pe langa echipa nationala seniori si juniori), tara noastra a trimis si patru echipe regionale, printre care se afla si Kolping Timisoara.

Scrima: Medalie de argint pentru Romania la Madrid

Echipa masculina de sabie juniori a Romaniei a cucerit duminica medalia de argint la Cupa Mondiala de sabie, pentru juniori, de la Madrid.

Romania la Campionatele Mondiale de box juniori din Erevan: O medalie de argint si doua de bronz

Delegatia Romaniei la Campionatele Mondiale de box juniori din Erevan, Armenia, a castigat o medalie de argint si doua de bronz, intr-o competitie in care doar doua finale nu au avut sportivi proveniti din Armenia, India sau Rusia, informeaza Agentia Nationala pentru Sport.

Romania a obtinut o medalie de aur si 3 de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. Competitia s-a desfasurat online

Romania s-a remarcat la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, castigand o medalie de aur si trei de argint. Romania, medalie de aur la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei, pe Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Echipa Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori a obtinut o medalie de aur si trei de argint. Competitia a fost organizata de Macedonia de Nord si s-a desfasurat in perioada 25-28 noiembrie 2023.

Elevii romani, performanta mare la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei ME), peFacebook. in perioada 25 28 noiembrie, Macedonia de Nord, cu sprijinul Romaniei, .

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint obtinute de tinerii nostri

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, aducand acasa o medalie de aur si trei de argint, conform anuntului facut de Ministerul Educatiei pe pagina oficiala de Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori.

Elevii romani au obtinut locul I la Olimpiada Europeana de Informatica pentru juniori

Echipa Romaniei a ocupat locul I pe medalii la Olimpiada Europeana de Informatica pentru Juniori, editie la care au participat 96 de concurenti din 24 de tari. Echipa Romaniei a obtinut o medalie de aur si trei de argint Astazi, 13 septembrie 2023, la Kutaisi, Georgia, a avut loc festivitatea de premiere a celei de a VII-a editii a Olimpiadei Europene de Informatica pentru juniori, editie la care au participat 96 de concurenti din 24 de tari.

Medalie de bronz pentru Romania in proba feminina de sarituri sincron de la platforma

Romania a castigat o medalie de bronz in proba feminina de sarituri sincron de la platforma, duminica, la Campionatele Europene de sarituri in apa pentru juniori de la Rijeka Croatia), prin Ioana-Andreea Carcu si Nazanin-Adelyne Ellahi.

Tricolorii au obtinut o singura medalie la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Romania a obtinut o singura medalie la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru juniori si tineret U23 de la Montemor-o-Velho Portugalia), bronz, cucerit sambata de echipajul Iulian SergheiIoan Rotundu, in proba masculina de canoe dublu juniori pe 1. 000 metri.

Vlad Stancu, succes rasunator la Campionatul European de inot pentru juniori. A luat argint in proba de 800 m liber

Vlad Stancu a cucerit, sambata seara, medalia argint in proba de 800 m liber, la Campionatul European de inot pentru juniori de la Belgrad.

Vlad Stancu, vicecampion european de inot la juniori si calificat la Jocurile Olimpice

Sportivul roman Vlad Stancu a cucerit medalia de argint in proba de 1. 500 metri, joi, la Campionatele Europene de inot pentru juniori.

David Popovici si-a donat medalia de aur copiilor bolnavi de cancer

Multiplul campion european si mondial de juniori si de seniori la natatie, David Popovici, a donat o medalie de suflet copiilor cu afectiuni oncologice. Medalia de aur donata este cea castigata la Mondialele de la Budapesta in proba de 200 m liber.

Nu ma pierdeti!. Fiica lui Ibrahim Dossey, fost international ghanez, mort intr-un accident in Romania, interviu emotionant GALERIE FOTO

Fiica lui Ibrahim Dossey are 19 ani si este campioana in Romania la juniori la saritura in lungime si la triplu salt. Jennifer isi doreste foarte tare sa castige o medalie olimpica, la fel ca tatal ei, si promite ca va concura pentru tara noastra, desi se antreneaza in Germania. Modelul ei este legendarul Usain .

A sasea medalie de aur pentru David Popovici: Abia astept sa reprezint Romania!

David Popovici a spus ca de marti se intoarce la antrenamente, dupa ce in ultimele zile a participat la Campionatul National de inot in bazin de 50 m pentru seniori, tineret si juniori, la Complexul Sportiv de Natatie Otopeni. David Popovici a castigat nu mai putin de sase medalii de aur .

David Popovici a castigat aurul si la 100 m fluture: Abia astept sa reprezint Romania la Jocurile Olimpice

David Popovici a castigat, duminica, a sasea medalie de aur la Campionatul National de inot pentru seniori, tineret si juniori.

David Popovici a castigat aurul si la 100 metri fluture

David Popovici a castigat, astazi, a sasea medalie de aur la Campionatul National de inot pentru seniori, tineret si juniori, el impunandu-se in proba de 100 metri fluture.

David Popovici a castigat, sambata, a cincea medalie de aur la Campionatul National de inot. Sportivul s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, la 100 m liber

David Popovici a castigat, sambata, a cincea medalie de aur la Campionatul National de inot pentru seniori, tineret si juniori, la proba de 100 m liber. Sportivul a atins baremul pentru Jocurile Olimpice din 2024, fiind cronometrat cu timpul 47.

David Popovici, al treilea titlu la CN de natatie

David Popovici a castigat, joi, a treia medalie de aur la Campionatul National de inot pentru seniori, tineret si juniori. Popovici s-a impus in proba de 50 metri fluture, stabilind si un nou record national.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )