Libnet.ro
watchshop.ro

23:16

Juriul Eurovision

Libnet Ro
 Mihai Pocorschi, membru in juriul Eurovision la faza internationala: Eu votez ceea ce vad si ceea ce aud in seara respectiva, ceea ce e diferit de ceea ce vede si aude publicul

Mihai Pocorschi, membru in juriul Eurovision la faza internationala: Eu votez ceea ce vad si ceea ce aud in seara respectiva, ceea ce e diferit de ceea ce vede si aude publicul

Artistul si compozitorul Mihai Pocorshi a discutat in cadrul emisiunii Referendum de pe TVR 1 despre cum a votat el si a explicat de ce sustine ca nu a fost vorba de nicio suveica.

Motivul pentru care juriul din Romania a fost eliminat de la Eurovision: O asemenea neregula este fara precedent!

Apare inca o reactie a Uniunii Europene de Radio si Televiziune EBU) in cazul scandalului de la Eurovision. EBU a prezentat modul in care au votat cele sase state a caror jurizare la Eurovision a fost anulata - Azerbaidjan, Georgia, Muntenegru, Polonia, Romania, San Marino.

Motivul pentru care juriul din Romania a fost eliminat de la Eurovision. Explicatiile EBU: O neregula de o amploare fara precedent

Uniunea Europeana de Radio si Televiziune EBU) a emis, joi dimineata, un comunicat cu explicatii privind eliminarea juriilor nationale din 6 tari, intre care se numara si Romania. Celelalte cinci jurii eliminate din Eurovision au fost Azerbaijan, Georgia, Muntenegru, Polonia, si San Marino. Potrivit comunicatului, EBU a detectat modele de vot neregulate in voturile juriului din sase tari, de o amploare fara precedent. Comunicatul integral EBU .

De ce a fost eliminat juriul din Romania de la Eurovision. Explicatiile EBU privindeliminarea a 6 tari: Nereguli fara precedent

Uniunea Europeana de Radio si Televiziune EBU) a emis, joi seara, un comunicat in care si-a explicat decizia de a elimina juriile nationale din sase tari, printre care si Romania, iar punctajele lor inlocuite cu unele calculate. EBU a explicat cum functioneaza sistemul de votare de la Eurovision si care sunt neregulile care au dus la decizia sa.

Teleradio-Moldova anunta initierea unei anchete, dupa ce juriul nu a oferit niciun punct Romaniei la Eurovision: Este o lipsa de respect fata de Romania

Directorul companiei Teleradio-Moldova, Vlad Turcanu, a anuntat despre initierea unei anchete interne, dupa ce juriul din Republica Moldova a oferit Romaniei zero puncte la Eurovision. Vlad Tucanu considera ca decizia juriului moldovean inseamna o lipsa de respect fata de Romania, care a fost reprezentata la concurs de WRS.

Televiziunea din Republica Moldova demareaza o investigatie interna pentru a stabili de ce juriul sau a acordat un punctaj suspect de mic Romaniei la Eurovision

Societatea de radio si televiziune a Republicii Moldova a anuntat ca va demara o investigatie interna pentru a stabili de ce juriul sau a acordat un punctaj suspect de mic Romaniei la Eurovision, potrivit stirileprotv. ro. Vlad Turcanu, directorul Teleradio-Moldova, a declarat ca, in mod traditional, Romania si Republica Moldova acorda fiecare concurentilor celeilalte tari punctaje inalte la Eurovision, lucru care nu s-a intamplat si in acest an in cadrul competitiei. Televiziunea din Republica Moldova investigheaza votul juriului sau la Eurovision .

Televiziunea din Republica Moldova investigheaza votul juriului sau la Eurovision

Societatea de radio si televiziune a Republicii Moldova Teleradio-Moldova) a anuntat ca va desfasura o investigatie interna pentru a elucida de ce juriul sau a acordat un punctaj suspect de mic Romaniei la Eurovision.

carturesti.ro

Oficialii Republicii Moldova fac o investigatie pentru a afla cum a votat juriul sau la Eurovision

Societatea de radio si televiziune a Republicii Moldova Teleradio-Moldova) a anuntat ca va desfasura o investigatie interna pentru a elucida de ce juriul sau a acordat un punctaj suspect de mic Romaniei la Eurovision, relateaza marti agentia EFE. Directorul Teleradio-Moldova, Vlad Turcanu, a amintit ca, de obicei, Republica Moldova si Romania dau fiecare concurentilor celeilalte .

Televiziunea din Republica Moldova investigheaza votul juriului sau la Eurovision

Societatea de radio si televiziune a Republicii Moldova Teleradio-Moldova) a anuntat ca va desfasura o investigatie interna pentru a elucida de ce juriul sau a acordat un punctaj suspect de mic tarii noastre la Eurovision.

Sanda Ladosi, membra in juriul Eurovision, da cartile pe fata. Noi suntem tinuti la rang de servitori. A fost o magarie pe fata EXCLUSIV

In urma experientelor sale neplacute, traite la Eurovision, mai intai ca si concurenta, in anul 2004, acum ca si jurata pentru Romania, la editia din anul 2022, Sanda Ladosi a marturisit intr-un interviu exclusiv pentru impact. ro cum functioneaza cel mai mare concurs international de muzica din Europa. Artista nu ne-a ascuns faptul ca totul a .

Eda Marcus, pe B1 TV, despre controversa de la Eurovision 2022: Am primit o palma nejustificata Toate aceste spectacole se trag snur cu o seara inainte Nu a existat nicio problema tehnica (VIDEO)

Eda Marcus, realizatoarea TVR care ar fi urmat sa anunte votul exprimat de juriul din Romania la Eurovision 2022, a explicat ca nu a existat nicio problema tehnica, in ciuda asa-ziselor motive invocate de organizatorii spectacolului atunci cand au anulat optiunea reala a juratilor din tara noastra.

TVR a prezentat juriul Romaniei si votul exprimat de acesta la Eurovision 2022. Cele mai multe puncte, catre Republica Moldova. Ucraina nu primise niciunul

Televiziunea Romana a publicat lista juratilor din Romania si votul exprimat de acestia la Eurovision 2022, in conditiile in care organizatorii concursului au anulat optiunea reala a tarii noastre, invocand motive tehnice, si au prezentat una in favoarea Ucrainei. Televiziunea Romana, precizari despre juriul Romaniei si votul exprimat de acesta la Eurovision 2022 .

Lista oficiala cu membrii juriului Eurovision 2022. TVR a publicat numele juratilor si notele acordate

Eurovision 2022 a fost castigat de catre trupa care a reprezentat Ucraina, insa a izbucnit un adevarat scandal la scurt timp, iar multi au spus ca voturile au fost false. De asemenea, punctele acordate de Romania Republicii Moldova au ajuns, in realitate, la ucraineni. Cine a fost juriul de la Eurovision Romania Reprezentantii TVR au .

Cine a fost in juriul Romaniei la Eurovision si ce punctaj a acordat!

In urma scandalului de la Eurovision privind anularea votului Romaniei, Televiziunea Romana a dat astazi un comunicat de presa prin care a dezvaluit public cine a fost in juriul Romaniei la Eurovision si ce punctaj a acordat! .

watchshop.ro

Consternare. Momentul in care prezentatoarea TVR Eda Marcus afla ca nu va mai intra in direct la Eurovision (VIDEO)

Prezentatoarea TVR Eda Marcus a publicat inregistrarea cu momentul ei de stupoare cand afla ca organizatorul Eurovision nu i-a mai permis intrarea in direct pentru a anunta punctajul dat de juriul roman. Eda Marcus, reactie in scandalul de la Eurovision .

Prezentatoarea TVR de la Eurovision a publicat filmarea cu momentul in care Romaniei i-a fost anulat votul juriului

Prezentatoarea TVR de la Eurovision a povestit pe Instagram cat de socata a fost in momentul in care trebuia sa anunte voturile acordate de juriul din Romania, dar i s-a spus ca nu mai poate intra in direct din cauza unei probleme tehnice.

Scandal la Eurovision - Ministrul ucrainean al Culturii a criticat juriul din tara sa ca nu a acordat puncte reprezentantilor Poloniei si Lituaniei

Ministrul ucrainean al Culturii, Oleksandr Tkachenko, a declarat pe Twitter ca este o adevarata rusine ca juriul din tara sa sa acorde 0 puncte Poloniei si Lituaniei la Eurovision, editie castigata de Ucraina prin Kalush Orchestra cu melodia rap Stefania.

Scandal la Eurovision. Directorul Teleradio-Moldova a acuzat juriul de la Chisinauca a ignorat Romania

Directorul Teleradio-Moldova, Vlad Turcanu, a acuzat juriul de la Chisinau ca, spre deosebire de publicul moldovean care a acordat cele mai multe voturi artistilor din Romania si Ucraina, a ales sa ofere cele mai multe puncte Ucrainei si Marii Britanii, ignorand prestatia Romaniei.

Suparari si in Republica Moldova dupa finala Eurovision 2022: Directorul Teleradio-Moldova a acuzat juriul din Chisinau ca a ignorat concurentul Romaniei

Directorul Teleradio-Moldova, Vlad Turcanu, a acuzat juriul de la Chisinau ca, spre deosebire de publicul moldovean care a acordat cele mai multe voturi artistilor din Romania si Ucraina, a ales sa ofere cele mai multe puncte Ucrainei si Marii Britanii, ignorand prestatia Romaniei, relateaza News. ro.

Ministrul ucrainean al Culturii, suparat pe juriul tarii sale de la Eurovision 2022 pentru ca a dat zero puncte Poloniei si Lituaniei

Ministrul Culturii, Oleksandr Tkachenko, a declarat ca este foarte jenant ca juriul ucrainean de la Eurovision Song Contest a oferit zero puncte pentru reprezentantii Poloniei si Lituaniei, iar in schimb a dat 12 puncte Regatului Unit, relateaza The Kyiv Independent.

actualitate, 23:16

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1901 seconds )