Libnet.ro
UNICEF

22:45

Justitiei Gorghiu

Libnet Ro
Alina Gorghiu, despre decizia CSM privind judecatoarea din dosarul accidentului de la 2 Mai: Nu putem sa ne facem ca nu vedem ca sunt anumite cauze care nemultumesc adanc cetateanul (VIDEO)

Alina Gorghiu, despre decizia CSM privind judecatoarea din dosarul accidentului de la 2 Mai: Nu putem sa ne facem ca nu vedem ca sunt anumite cauze care nemultumesc adanc cetateanul (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a comentat intr-o interventie pentru B1 TV decizia CSM privind judecatoarea din dosarul accidentului de la 2 Mai. Aceasta a precizat ca judecatoarea Ancuta Popoviciu este in continuare vizata de procedura disciplinara, in ciuda faptului ca membrii sectiei de judecatori a CSM au decis ca ea poate sa judece in continuare dosarul in care este acuzat Vlad Pascu: .

Alina Gorghiu, despre Cartierul Justitiei: Un efort care inseamna resursa financiara foarte mare

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, si-a exprimat speranta ca studiul de fezabilitate pentru proiectul Cartierul de Justitie sa fie finalizat si sa intre, in luna mai, in procedura de avizare, aratand ca este un efort care inseamna resursa financiara foarte mare.

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa comportamentul judecatoarei din dosarul lui Vlad Pascu: Astept solutia Consiliului Superior al Magistraturii

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a avut o prima reactie dupa ce judecatoarea in dosarul lui Vlad Pascu,Ancuta Popoviciu, a stat ironic in fata jurnalistilor, dupa ce a fost audiata in CSM.

Ministrul Justitiei, reactie cu privire la gestul sfidator al judecatoarei lui Vlad Pascu: Eu, in general, inteleg cuvintele. E greu sa explici conduita cuiva (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a vorbit miercuri despre Ancuta Popoviciu, judecatoarea care se ocupa de dosarul lui Vlad Pascu. Alina Gorghiu a spus ca CSM va gasi calea potrivita sa iesim din acest impas. imi doresc sa nu fie deloc afectata increderea in justitie din pricina acestui dosar. Cetateanul trebuie sa aiba incredere in justitie, a mai adaugat ministrul.

Cartierul Justitiei, finalizat in urmatorii 5-6 ani. Costurile vor depasi un miliard de euro

Ministrul Justitiei Alina Gorghiu a estimat ca proiectul Cartierul de Justitie, care va reuni principalele institutii din sistemul judiciar in aceeasi zona a Capitalei, ar putea fi finalizat in urmatorii 5-6 ani, cu costuri care se vor ridica la un miliard de euro. in zona limitrofa cartierului, va fi ridicata si o sala de concerte cu o acustica adecvata concertelor de muzica clasica, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu: PNL a fost 4 ani coloana vertebrala a guvernarii. Fara PNL ajungeau impozitele progresive pana la nori si inapoi

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, afirma ca Partidul National Liberal este coloana vertebrala a guvernarii si ca daca PNL nu ar fi fost in guvern impozitul progresiv ar fi ajuns pana la nori si inapoi.

Alina Gorghiu, in prezenta lui Nicolae Ciuca: Numai un presedinte de dreapta e calea fireasca de dezvoltare a Romaniei

Alina Gorghiu, vicepresedintele PNL si ministrul Justitiei, a spus in prezenta lui Nicolae Ciuca, in timp ce erau la Baia Mare, ca este in sala viitorul presedinte liberal al Romaniei.

Alina Gorghiu: PNL a fost coloana vertebrala a guvernarii timp de patru ani

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, afirma ca Partidul National Liberal reprezinta coloana vertebrala a guvernarii, aceasta afirmand ca, probabil, daca PNL nu ar fi avut membri in Guvern, impozitul progresiv ar fi ajuns pana la nori si inapoi.

Marian Cristian Minae, al doilea suspect in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus in tara

Marian Cristian Minae, al doilea suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat sa fie adus in tara din Irlanda, iar de luni incep procedurile de predare, a anuntat sambata ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, potrivit agerpres. ro. Vreau sa va dau cateva date despre un dosar important pentru statul roman. Este vorba de .

Marian Cristian Minae, suspect in cazul uciderii sibianului Adrian Kreiner, va fi extradat

Marian Cristian Minae, unul dintre ucigasii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, urmeaza sa fie extradat. Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat ca individul, zis si Puscarie si-a dat consimtamantul pentru a fi adus in tara.

Alina Gorghiu: Al doilea criminal in cazul Kreiner va fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat sambata ca Marian Cristian Minae, unul dintre criminalii lui Adrian Kreiner, va fi extradat in Romania. Procedurile de predare vor incepe luni, dupa ce Minae a aparut in fata unei instante din Irlanda. Adrian Kreiner a fost ucis in propria sa casa .

Unul dintre suspectii in cazul asasinarii omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus in tara saptamana viitoare

Marian Cristian Minae, al doilea suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat sa fie adus in tara din Irlanda, iar de luni incep procedurile de predare, a anuntat sambata ministrul Justitiei, Alina Gorghiu.

Marian Cristian Minae, unul din inculpatii crimei din Sibiu, in cazul Adrian Kreiner, va fi extradat in Romania

Unul din inculpatii in cazul Kreiner, crima odioasa din Sibiu, va fi predat Romaniei, a anuntat ministrul Justitiei, Alina Gorghiu.

E o invitatie la viol! Reactia ministrului Justitiei la declaratiile preotului Nicolae Tanase

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, ca afirmat ca declaratiile preotului Nicolae Tanase pe tema abuzurilor sexuale carora le cad victime femeile reprezinta o invitatie la viol, fiind mai mult decat o declaratie neinspirata.

Gorghiu a trimis cereri de urmarire penala pentru Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, i-a trimis procurorului general Alex Florenta cererile de urmarire penala a lui Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, relateaza Agerpres.

Ionel Arsene, baronul fugar, ameninta ca isi pune capat zilelor |in Romania i se pregateste o celula speciala: Avem personal medical dedicat

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, i-a pregatit baronului fugar, Ionel Arsene, care spune ca sufera de depresie, o celula pe sectia de bolnavi neuro-psihic.

Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererile de urmarire penala ce ii vizeaza pe Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei, Alina Gorghiu, cererile de urmarire penala in dosarul Mineriadei din 1990 care ii vizeaza pe fostul premier Petre Roman si pe fostul viceprim-ministru Gelu-Voican Voiculescu.

Dosarul Mineriadei: Cerere de urmarire penala pentru Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis marti ministrului Justitiei, Alina Gorghiu, cererea de urmarire penala in cazul fostului premier Petre Roman si fostului vicepremier Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990.

Klaus Iohannis a semnat cererile pentru urmarirea penala a lui Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu in dosarul Mineriadei din 1990

Presedintele Klaus Iohannis a transmis catre ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, cererile pentru urmarirea penala a fostului prim-ministru Petre Roman si a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu in dosarul Mineriadei din 1990, in care cei doi fosti oficiali vor fi cercetati pentru crime impotriva umanitatii. Klaus Iohannis a semnat cererile pentru urmarirea penala a lui Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu .

Iohannis scoate de la naftalina dosarul Mineriadei: urmarire penala pentru Petre Roman si Gelu Voican

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei, Alina Gorghiu, cererile de urmarire penala care ii vizeaza pe fostul premier Petre Roman si pe fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )