Libnet.ro
UNICEF

23:15

Juwan Gray

Libnet Ro
Un baschetbalist american dezvaluie ce l-a impresionat profund in Romania: Avem spatiu suficient (VIDEO)

Un baschetbalist american dezvaluie ce l-a impresionat profund in Romania: Avem spatiu suficient (VIDEO)

Juwan Gray, un jucator de baschet din Delaware, SUA, a evoluat la Koping Stars in Suedia. in plus, este cunoscut pentru vlogging. A ales sa se mute in Brasov, Romania, unde s-a alaturat echipei locale de baschet. Juwan Gray s-a adaptat la viata din Brasov Dupa ce s-a stabilit in Romania, Juwan Gray a impartasit comunitatii sale online impresiile sale cu privire la experienta sa. Un aspect care l-a fascinat in mod deosebit a fost descoperirea ca costul chiriilor este mult mai accesibil in comparatie cu Statele Unite ale Americii.

Ce spune un baschetbalist american dupa ce s-a mutat in Romania. Ce l-a impresionat pe sportiv, a spus tuturor: O iubesc

Juwan Gray, un baschetbalist american, a ramas impresionat in urma experientei sale de a se muta in Romania. Sportivul face parte din echipa de baschet a Brasovului, astfel incat a fost nevoit sa se stabileasca in orasul transilvanean. Ce a spus despre situatia chiriilor din tara noastra. Sportivul Juwan Gray s-a mutat in Brasov Juwan .

actualitate, 23:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )