Libnet.ro
UNICEF

20:45

Karl Nehammer

Libnet Ro
Verzii din coalitia de la Viena sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen si se opun veto-ului vehiculat de ministrul austriac de interne

Verzii din coalitia de la Viena sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen si se opun veto-ului vehiculat de ministrul austriac de interne

Verzii din coalitia de guvernare de la Viena nu sustin o eventuala opozitie a Austriei fata de aderararea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a anuntat vicecancelarul Werner Kogler, liderul partidului, in contextul amenintarilor cu veto pe care le-au lansat ministrul austriac al afacerilor interne, Gerhard Karner, si cancelarul Karl Nehammer, ambii din OVP, potrivit Kurier.

Austria se razgandeste si e de acord cu aderarea Romaniei la Schengen

Desi Austria a anuntat initial ca sustine aderarea Croatiei la Spatiul Schengen, insa are rezerve cu privire la acceptarea Romaniei, situatia arata complet diferit acum. Partidului Verde din coalitia de guvernare condusa de Karl Nehammer nu sustine.

Austria confirma ca sprijina Croatia pentru Schengen, dar s-ar putea opune prin veto in cazul Romaniei si Bulgariei. Comparatia facuta de cancelarul Karl Nehammer

Cancelarul austriac Karl Nehammer a declarat ca va sustine in continuare aderarea Croatiei la Schengen, dar si-ar putea folosi dreptul de veto in cazul Romaniei si Bulgariei, deoarece acestea nu fac suficiente eforturi pentru a opri migrantii, informeaza agentiile internationale, citate de Agerpres. Cancelarul austriac, noua declaratie impotriva aderarii Romaniei la Schengen .

Austria confirma ca sprijina Croatia pentru Schengen, dar va fi foarte critica fata de Romania si Bulgaria

Cancelarul austriac Karl Nehammer a dat asigurari miercuri, in timpul unei vizite oficiale in Croatia, ca va sustine aderarea acestei tari la spatiul Schengen, insa s-ar putea opune prin veto la aderarea Romaniei si Bulgariei, intrucat acestea nu fac suficiente eforturi pentru a opri migrantii ilegali.

Austria confirma ca sprijina Croatia pentru Schengen. Ce spune despre Romania

Cancelarul austriac Karl Nehammer a dat asigurari miercuri, in timpul unei vizite oficiale in Croatia, ca va sustine aderarea acestei tari la spatiul Schengen, insa s-ar putea opune prin veto la aderarea Romaniei si Bulgariei, intrucat acestea nu fac.

De ce Austria nu accepta Romania in Schengen, de fapt. Explicatiile oferite de cancelarul Karl Nehammer

Dupa opozitia publica a ministrului austriac de Interne, Gerhard Karner, fata de primirea Bulgariei, Croatiei si Romaniei in spatiul Schengen, din cauza numarului mare de migranti care.

Cancelarul Austriei, critici la adresa Romaniei. Nemultumiri pe tema migrantilor ilegali: Este un risc de securitate

Cancelarul austriac Karl Nehammer sustine ca Austria nu are nicio problema cu aderarea Croatiei la Spatiul Schengen, insa exista dubii in ceea ce priveste aderarea Romaniei si Bulgariei. Declaratiile oficialului vin in contextul in care Austria se confrunta cu un val de migranti ilegali.

Cancelarul Austriei critica Romania, Bulgaria si Ungaria, dar lauda Croatia: indeplineste in mod exemplar protectia frontierelor

Cancelarul austriac Karl Nehammer declarase, marti, inainte de vizita la Zagreb, ca tara sa nu are o problema cu aderarea Croatiei la spatiul Schengen, dar a criticat Romania, Bulgaria si Ungaria, state care, sustine el, lasa migrantii sa le treaca frontierele, transmite G4Media. ro. Cancelarul austriac critica Romania, Bulgaria si Ungaria, dar lauda Croatia .

CANCELARUL AUSTRIEI, KARL NEHAMMER: 75.000 de migranti au traversat Romania, Bulgaria si Ungaria fara a fi inregistrati

Dupa anuntul ministrului de interne austriac, Gerhard Karner, ca este impotriva primirii Bulgariei, Croatiei si Romaniei in Spatiul Schengen, din cauza numarului mare de migranti care ajung in centrul Europei fara a fi controlati la frontierele externe ale UE, seful guvernului de la Viena a venit si a nuantat declaratiile.

CANCELARUL AUSTRIEI, KARL NEHAMMER: Austria nu se opune intrarii Croatiei in Spatiul Schengen

Dupa anuntul ministrului de interne austriac, Gerhard Karner, ca este impotriva primirii Bulgariei, Croatiei si Romaniei in Spatiul Schengen, din cauza numarului mare de migranti care ajung in centrul Europei fara a fi controlati la frontierele externe ale UE, seful guvernului de la Viena a venit si a nuantat declaratiile.

Cancelarul Austriei despre largirea Schengen: Tarile sunt votate individual

Seful guvernului austriac, cancelarul austriac Karl Nehammer, oVP partidul popular), caruia ii apartine ministrul federal de interne Gerhard Karner, a grait: Nu simtim aproape nicio presiune asupra migratiei din Croatia catre nord. Deoarece Croatia indeplineste protectia frontierei intr-o maniera exemplara, nu vad nicio problema acolo. Tarile sunt votate individual, potrivit cotidianului Kleine Zeitung, citat de revista heute.

AUSTRIA: Karl Nehammer condamna in cei mai fermi termeni posibilele fapte de coruptie din timpul predecesorului sau

Cancelarul austriac Karl Nehammer OeVP, Partidul Popular austriac, dreapta) a asigurat miercuri ca dezaproba ferm posibilele fapte de coruptie petrecute in timpul predecesorului si colegului sau de partid Sebastian Kurz.

Austria vrea ca UE sa separe preturile la electricitate de cele ale gazului. Karl Nehammer: Trebuie sa oprim aceasta nebunie

Cancelarul austriac Karl Nehammer a cerut Uniunii Europene sa decupleze preturile la electricitate de cele ale gazului pentru a le impiedica sa creasca si mai mult din cauza efectelor provocate de razboiul din Ucraina, transmite AFP preluata de Barron`s. Austria vrea ca UE sa separe preturile la electricitate de cele ale gazului, a anuntat Karl Nehammer .

Cancelarul austriac: Nu putem sa-l lasam pe Putin sa decida pretul european al energiei electrice

Cancelarul austriac Karl Nehammer sustine o plafonare la nivelul Uniunii Europene a preturilor galopante la electricitate, potrivit unui comunicat emis duminica de biroul sau.

Austria cere UE sa decupleze pretul energiei electrice de cel al gazelor

Cancelarul austriac Karl Nehammer a cerut duminica Uniunii Europene sa decupleze pretul energiei electrice de cel al gazelor, pentru a scadea facturile la curent.

Austria cere UE sa decupleze pretul energiei electrice de cel al gazelor

Cancelarul austriac Karl Nehammer a cerut astazi Uniunii Europene sa decupleze pretul energiei electrice de cel al gazelor, pentru a scadea facturile la curent.

Cancelarul Austriei, in conferinta comuna cu Viktor Orban: Embargoul total asupra gazului rusesc e imposibil

Karl Nehammer, cancelarul Austriei, a declarat ca e imposibil de impus un embargo la nivelul UE pe gazul rusesc. Asta ar duce la prabusirea economiei germane si, implicit, la prabusirea economiei austriece, a explicat el. Nehammer a formulat si mai multe acuzatii la adresa Comisiei Europene. Declaratiile au fost facute la o conferinta de presa comuna cu premierul ungar Viktor Orban, considerat de multi calul troian al lui Vladimir Putin in UE si NATO.

Cancelarul Austriei: Embargoul total in ceea ce priveste gazele rusesti este imposibil

Introducerea embargoului in ceea ce priveste gazul rusesc este imposibil, a declarat jurnalistilor cancelarul Austriei, Karl Nehammer, transmite Tass, preluata de Rosbalt.

Cancelarul austriac cere Comisiei Europene sa grabeasca crearea unei platforme de achizitie a gazului natural

Cancelarul austriac Karl Nehammer a acuzat astazi Comisia Europeana ca indreapta statele UE spre esec prin instructiuni contradictorii pe care le da asupra achizitiilor de gaz natural si in acelasi timp nici nu-si implementeaza propriile promisiuni.

Ungaria da inapoi. Viktor Orban: Unitatea Europei e importanta. Ne vom stradui sa aplicam decizia privind reducerea consumului de gaze

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat ca tara sa se va stradui sa aplice decizia UE privind reducerea consumului de gaze, chiar daca nu ne e favorabila. Unitatea Europei este importanta, a mai spus el, potrivit Reuters. Recunoastem decizia, care nu ne e favorabila, si ne vom stradui sa o aplicam cu daune cat mai mici pentru noi, a declarat Orban, dupa o intalnire cu cancelarul austriac Karl Nehammer.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1668 seconds )