Libnet.ro
UNICEF

19:00

Katalin Novak

Libnet Ro
Tamas Sulyok, ales noul presedinte al Ungariei, dupa demisia lui Katalin Novak

Tamas Sulyok, ales noul presedinte al Ungariei, dupa demisia lui Katalin Novak

Parlamentul Ungariei l-a ales pe Tamas Sulyok, presedintele Curtii Constitutionale, ca urmator presedinte pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat dupa ce a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor.

Tamas Sulyok este noul presedinte al Ungariei

Tamas Sulyok a devenit noul presedinte al Ungariei, dupa ce Katalin Novak a demisionat in urma unu scandal pe care si l-a asumat dupa o greseala judiciara, conform capital. ro. Tamas Sulyok a fost ales presedinte al Ungariei Dupa demisia presedintelui Katalin Novak, care a urmat unui scandal in care si-a asumat responsabilitatea pentru o greseala .

Parlamentul Ungariei l-a ales ca nou sef al statului pe Tamas Sulyok, presedintele Curtii Constitutionale

In inima Budapestei, se desfasoara o drama politica, marcand un moment esential in istoria contemporana a Ungariei. Dupa demisia presedintelui Katalin Novak din cauza unei gratieri profund controversate, parlamentul Ungariei l-a ales pe Tamas Sulyok, seful Curtii Constitutionale, ca noul presedinte al natiunii, potrivit bnnbreaking. com. Cine ar putea fi viitorul presedinte al Ungariei .

Tamas Sulyok, ales de Parlament ca presedinte al Ungariei, dupa demisia lui Katalin Novak

Parlamentul Ungariei l-a ales luni pe Tamas Sulyok, presedintele Curtii Constitutionale, ca urmator presedinte pentru un rol in mare parte ceremonial, pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat in mod neasteptat la inceputul acestei luni, relateaza Reuters.

Viktor Orban: Fermierii vor ca legislatia sa nu fie scrisa de fanatici ai climei

Prim-ministrul Viktor Orban si-a sustinut sambata discursul despre starea natiunii, prilej de noi tirade anti-Bruxelles si de mesaje propagandistice impotriva razboiului din Ucraina, dar a strecurat printre obisnuitele declaratii contondente informatia ca Ungaria va ratifica in curand aderarea Suediei la NATO si a incercat totodata sa repare imaginea stirbita a partidului sau spunand ca demisiile sefei statului, Katalin Novak, si a fostului ministru al justitiei, Judith Varga, in urma scandalului legat de gratierea unui condamnat intr-un dosar de pedofilie, au fost un demers corect.

Zeci de mii de persoane au protestat la Budapesta impotriva guvernului Viktor Orban, in contextul scandalului care a revoltat Ungaria (VIDEO)

Zeci de mii de persoane au iesit in strada la Budapesta, vineri, in cel mai mare protest cu care s-a confruntat guvernul Viktor Orban in ultimii ani de zile, si au reclamat gratierea decisa de fosta presedinta Katalin Novak intr-un caz de abuz sexual, relateaza The Guardian.

Cutremur in sistemul de putere al lui Orban

Presedinta Ungariei Katalin Novak a fost nevoita sa demisioneze dupa o gratiere controversata. Cazul strica linistea regimului premierului Viktor Orban, intr-una din cele mai serioase crize politice din ultimii ani.

Barbatul gratiat de fosta presedinta a Ungariei are origini in judetul Covasna Legaturile lui Endre Konya cu Romania - Investigatoria

Endre Konya, barbatul acuzat de pedofilie si a carui gratiere de catre presedinta Ungariei, Katalin Novak, a provocat un scandal in Ungaria si a dus la demisia lui Novak, are origini in judetul Covasna. Tatal sau a fost profesor de educatie fizica in localitatea Zabala, unde acum este o sala de sport care ii poarta numele, scriu jurnalistii de la Investigatoria.

Cine este omul din spatele scandalului care a dus la demisia presedintei Ungariei

Katalin Novak si-a anuntat sambata demisia, dupa o presiune crescuta pentru gratierea unui barbat condamnat si implicat intr-un caz de abuz sexual intr-o casa de copii. Sursele spun ca un episcop are o influenta asupra lui Katalin Novak.

Cine s-ar afla in spatele deciziei scandaloase care a dus la demisia presedintei Ungariei

Seful Bisericii Reformate Maghiare, Zoltan Balog, ar fi cel care ar fi convins-o pe presedinta Ungariei, Katalin Novak, sa gratieze un barbat condamnat pentru complicitate la musamalizarea unui caz in care directorul unui orfelinat abuza sexual copiii.

VIDEO. Scandal de abuz sexual. Presedinta Ungariei a demisionat

Presedinta Ungariei Katalin Novak a demisionat sambata 10 februarie) dupa ce a fost supusa unor presiuni tot mai mari pentru gratierea unui barbat condamnat pentru ca a contribuit la musamalizarea unui caz in care directorul unui orfelinat abuza sexual copiii. Novak, o aliata apropiata a premierului conservator Viktor Orban, a gratiat zeci de persoane in .

Val de demisii in Ungaria in urma scandalului gratierii unui condamnat la pedofilie: Fost ministru al Justitiei se retrage din viata publica

Judit Varga, care trebuia sa conduca lista partidului de guvernamant Fidesz la alegerile pentru Parlamentul European, a demisionat si ea, in contextul unei decizii similare anuntata de presedintele Ungariei, Katalin Novak. Val de demisii la varful politicii ungare Novak, un aliat apropiat si fost ministru al familiei al premierului Viktor Orban, a intrerupt o calatorie in Qatar si a zburat inapoi la Budapesta pentru a face anuntul demisiei in urma protestelor din capitala Ungariei, potrivit Politico.

Katalin Novak a demisionat din functia de presedinte al Ungariei

Presedinta Ungariei Katalin Novak si-a anuntat sambata demisia, dupa o presiune crescuta pentru gratierea unui barbat condamnat si implicat intr-un caz de abuz sexual intr-o casa de copii.

Presedintele Ungariei, Katalin Novak, si-a anuntat demisia

Presedintele Ungariei, Katalin Novak, si-a anuntat sambata demisia, dupa o presiune crescuta pentru gratierea unui barbat condamnat si implicat intr-un caz de abuz sexual intr-o casa de copii, relateaza Reuters, preluat de agerpres. ro. Am facut o greseala Astazi este ultima zi in care ma adresez in calitate de presedinte, a spus Katalin Novak intr-un discurs .

Presedinta Ungariei si-a anuntat demisia in urma unei gratieri controversate. Si fostul ministru al Justitiei se retrage din viata publica

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, si-a anuntat sambata demisia, dupa o presiune crescuta pentru gratierea unui barbat condamnat si implicat intr-un caz de abuz sexual intr-o casa de copii. Si fostul ministru al Justitiei, Judit Varga, se retrage din viata publica.

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, si-a dat demisia. Motivul din spatele deciziei

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, si-a dat demisia in urma deciziei sale controversate de gratiere pe care a acordat-o unui barbat.

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, si-a dat demisia: Am facut o greseala... Azi e ultima zi in care ma adresez dumneavoastra in calitate de presedinte

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, si-a dat demisia in contextul in care partidele de opozitie au tot facut apel ca aceasta sa se retraga din functie din cauza deciziei acesteia de a gratia un barbat condamnat pentru complicitate la musamalizarea unui caz in care directorul unui orfelinat abuza sexual copiii.

Mister in legatura cu gestul presedintei Ungariei, aliata a lui Viktor Orban, de a gratia un complice la pedofilie. Decizia sa a scos oamenii in strada la Budapesta

Cel putin 1. 000 de persoane au protestat vineri in capitala Ungariei, cerand demisia presedintei Katalin Novak, din cauza deciziei sale de a gratia un barbat condamnat pentru complicitate dupa ce a ajutat la musamalizarea unui caz de abuz sexual intr-un camin de copii, relateaza Reuters.

Protest la Budapesta pentru demisia presedintei Novak, care a gratiat un barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie

Cel putin o mie de persoane au protestat vineri la Budapesta cerand demisia presedintei Katalin Novak, in urma gratierii de catre aceasta a unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie.

Viktor Orban anunta revizuirea Constitutiei, in urma unei gratieri controversate

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat joi revizuirea Constitutiei pentru a exclude posibilitatea gratierii celor condamnati pentru pedofilie, in urma controverselor provocate de o astfel de gratiere decisa de presedinta Katalin Novak.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )