Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kees Martijn

Libnet Ro
Bolos, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI: Ne recomanda sa imbunatatim colectarea

Bolos, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI: Ne recomanda sa imbunatatim colectarea

Seful misiunii pentru Romania, Jan Kees Martijn a fost primit alaturi de echipa sa de catre ministrul Marcel Bolos, in contextul vizitei anuale sub temeiul Articolului Iv din Statutul FMI.

FMI vine la Bucuresti pentru consultarile anuale cu Romania

O echipa a Fondului Monetar International, condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, se va afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie 4 octombrie 2023, pentru analiza anuala a economiei romanesti in baza Articolului IV, a anuntat institutia financiara internationala. Potrivit sursei citate, astfel de consultari au loc periodic cu toate statele .

Reprezentantii FMI vin in Romania, in timp ce guvernul se pregateste sa-si asume raspunderea pe austeritatea fiscal-bugetara

O echipa a Fondului Monetar International, condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, se afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2023, pentru analiza anuala a economiei noastre.

FMI vine luni la Bucuresti pentru consultarile anuale cu Romania in baza Articolului IV

O echipa a Fondului Monetar International, condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, se va afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2023, pentru analiza anuala a economiei romanesti in baza Articolului IV, a anuntat institutia financiara internationala.

FMI se va afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2023

O echipa a Fondului Monetar International, condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, se va afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2023, pentru analiza anuala a economiei romanesti in baza Articolului IV.

FMI vine la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie pentru a analiza situatia economiei

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, astazi,ca o echipa condusa de Jan Kees Martijn va face o vizita la Bucuresti, in perioada 25 septembrie-4 octombrie, pentru a analiza situatia economiei locale, in cadrul analizei anuale realizata de institutie.

O delegatie a FMI vine la Bucuresti

O echipa a Fondului Monetar International, condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, se va afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie 4 octombrie 2023, pentru analiza anuala a economiei romanesti in baza Articolului IV, a anuntat, intr-un comunicat, institutia financiara internationala. Potrivit sursei citate, astfel de consultari au loc periodic cu .

FMI vine la Bucuresti pentru consultarile anuale cu Romania in baza Articolului IV

O echipa a Fondului Monetar International, condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, se va afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2023, pentru analiza anuala a economiei romanesti in baza Articolului IV, a anuntat, intr-un comunicat, institutia financiara internationala.

FMI vine la Bucuresti pentru consultarile anuale cu Romania in baza Articolului IV

O echipa a Fondului Monetar International, condusa de Jan Kees Martijn, seful misiunii pentru Romania, se va afla la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2023, pentru analiza anuala a economiei romanesti in baza Articolului IV.

FMI isi incepe saptamana viitoare vizita anuala in Romania

O echipa FMI condusa de domnul Jan Kees Martijn va vizita Bucurestiul in intervalul 25 septembrie - 4 octombrie 2023, pentru consulari in baza Articolului IV din Statutul Fondului, au transmis luni oficialii institutiei.

Anunt major despre cresterea pensiilor in Romania. Veste surpriza din partea FMI

Fondul Monetar International a facut un anunt major despre cresterea pensiilor in tara noastra. Seful misiunii FMI in Romania, Jan Kees Martijn, a dezvaluit daca Guvernul are sau nu bani pentru pensii. Vestea vizeaza milioane de pensionari. in acelasi timp, a avertizat in privinta schimbarilor pe care trebuie sa le faca politicienii aflati la putere.

Care sunt exceptiile din Codul fiscal romanesc despre care FMI spune ca afecteaza eficacitatea si corectitudinea

FMI a atras un semnal de alarma cu privire la exceptiile din Codul fiscal romanesc. Jan Kees Martijn, seful misiunii spunea ca, sistemul de taxare este complicat de exceptii pentru sectoare specifice, tratamente speciale inclusiv un nivel mic al taxei pe dividende), precum si lacune inclusiv prin microintreprinderi), care afecteaza eficacitatea si corectitudinea.

Oficial FMI, detalii despre cresterea pensiilor in Romania |Ce face Guvernul

Guvernul ar mai avea bani in bugetul de anul acesta pentru a majora pensiile, o spune raspicat seful misiunii Fondului Monetar International, Jan Kees Martijn, in exclusivitate pentru News Hour with CNN.

Cum va functiona impozitul progresiv in Romania si ce venituri vor fi afectate? |Raspunsul unui oficial FMI

FMI recomanda introducerea impozitului progresiv pe salarii. Cum ar putea sa fie aplicat acest impozit ne spune Jan Kees Martijn, seful misiunii FMI intr-un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, realizat de Gina Vacariu.

SEFUL MISIUNII FMI PENTRU ROMANIA: Cu un sistem fiscal progresiv s-ar putea colecta mai multe venituri

Tara noastra trebuie sa ia masuri fiscale puternice pentru a recladi spatiul fiscal si a preveni deteriorarea conditiilor de finantare, a declarat, astazi, seful misiunii FMI pentru Romania, Jan Kees Martijn, intr-o conferinta de presa.

FMI atrage atentia asupra exceptiilor din fiscalitatea romaneasca: E nevoie de o reforma fiscala Introducerea progresivitatii pentru cei cu venituri mari ar putea genera venituri mai mari

Romania are nevoie o reforma fiscala, potrivit lui Jan Kees Martijn, seful misiunii FMI. Referindu-se la impozitul pe venit a atras atentia asupra exceptiilor pe anumite sectoare, in sensul ca nu toata lumea plateste la fel.

Delegatia FMI isi incepe luni vizita la Bucuresti Timp de doua saptamani va discuta cu autoritatile si cu reprezentanti ai mediului privat

O echipa a FMI condusa de domnul Jan Kees Martijn va efectua o vizita la Bucuresti in perioada 30 mai - 10 iunie 2022 pentru intalnirea periodica pe care o are cu autoritatile romane in cadrul procedurii de monitorizare denumite generic Article IV Consultations), se arata intr-un mesaj transmis de Fond.

O delegatie FMI vine in Romania. Specialistii vor analiza economia si vor face un raport

O delegatie a Fondului Monetar International, condusa de seful misiunii FMI pentru Romania, Jan Kees Martijn, vine la Bucuresti, in perioada 30 mai - 10 iunie 2022, pentru analiza anuala a.

O delegatie a FMI va vizita Romania la inceputul lunii viitoare

O echipa a FMI condusa de domnul Jan Kees Martijn va efectua o vizita in Bucurestiul in perioada 30 mai - 10 iunie 2022 pentru intalnirea periodica pe care o are cu autoritatile romane cunoscuta sub denumirea de Consultare pe .

O echipa FMI va evalua economia romaneasca prin intermediul unor intalniri virtuale

O echipa FMI condusa de Jan Kees Martijn va discuta cu autoritatile romane, in intalniri virtuale, in perioada 10 - 28 mai 2021, pentru pentru a efectua revizuirea anuala a economiei romanesti,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )