Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

KELEMEN HUNOR: Haosul politic a luat sfarsit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Haosul politic a luat sfarsit

Haosul politic a luat sfarsit odata cu investirea noului guvern, astfel ca se va restabili o oarecare ordine, iar noul Executiv va trebui sa-si asume reforme importante, precum revizuirea Constitutiei, a afirmat ieri vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

KELEMEN HUNOR: in coalitia PNL-PSD-UDMR increderea intre parteneri este mica

Kelemen Hunor a spus ieri ca in actuala coalitie PNL-PSD-UDMR increderea intre parteneri este mica, potrivit Digi24.

KELEMEN HUNOR: MCV trebuie sa dispara

Coalitia PNL-PSD-UDMR trebuie sa faca in asa fel incat MCV sa dispara din viata politica a Romaniei, a spus ieri liderul UDMR. De Schengen nici nu vreau sa vorbesc, ca ma enervez singur, a adaugat Kelemen Hunor, potrivit Digi24.

KELEMEN HUNOR: Vor fi bani la buget pentru pensii, alocatii, pentru a creste salariul minim

Vicepremierul interimar, Kelemen Hunor, presedinte al UDMR, a dat ieri asigurari ca vor exista bani la buget pentru pensii, alocatii si pentru a creste salariul minim si totodata ca in 2022 nu vor exista taxe in plus, potrivit Agerpres.

Kelemen Hunor: Protejarea si sprijinirea familiilor este obiectivul cel mai important pentru UDMR Vom propune partenerilor nostri introducerea republicii parlamentare (VIDEO)

Un Guvern cu sustinere de aproape 70% in Parlament trebuie sa isi asume si reforme importante, iar din perspectiva UDMR cea mai importanta este revizuirea Constitutiei, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor, care spune ca formatiunea .

Tanczos Barna a explicat metafora lul Kelemen Hunor cu pantalonii dati jos pana la genunchi, asteptand postasul

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat, marti, la emisiunea Talk News de la Profit TV, ca presedintele UDMR Kelemen Hunor a tradus mot-a-mot o anecdota, si de obicei cand sunt traduse suna ciudat, potrivit News.

Kelemen Hunor (UDMR): Vor fi bani la buget pentru pensii, pentru alocatiile prevazute si pentru cresterea salariului minim. in 2022 nu vor fi taxe in plus

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca vor exista suficiente resurse bugetare pentru plata pensiilor si a alocatiilor, dar si pentru cresterea salariului minim. in plus, vicepremierul interimar spune ca in 2022 nu vor fi introduse .

Era Merkel a luat sfarsit: Olaf Scholz va conduce guvernul Germaniei

Era Merkel a luat sfarsit si social-democratul Olaf Scholz va conduce noul guvern al Germaniei. Partidul Social-Democrat a castigat alegerile parlamentare din septembrie si va forma guvernul semafor cu Ecologistii si Liber-Democratii. Angela Merkel isi incheie mandatul de cancelar al Germaniei dupa 16 ani la outere, la Berlin. Partidul sau, Uniunea Crestin-Democrata, a pierdut alegerile .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1557 seconds )