Libnet.ro
watchshop.ro

10:31

Kevin Spacey

Libnet Ro
Kevin Spacey, sanctionat pentru presupusul comportament sexual nepotrivit Ce suma este obligat sa plateasca

Kevin Spacey, sanctionat pentru presupusul comportament sexual nepotrivit Ce suma este obligat sa plateasca

Kevin Spacey, cel care a interpretat rolul lui Frank Underwood, trebuie sa plateasca companiei care a produs serialul House of Cards aproximativ 31 de milioane de dolari, ca pedeapsa vizavi de presupusul sau comportament sexual nepotrivit, scrie g4media. ro. Decizia judecatorului vine ca urmare a actiunilor care au avut loc in culisele dramei Netflix. Kevin Spacey, penalizat pentru comportament sexual nepotrivit .

Kevin Spacey, sanctionat pentru presupusul comportament sexual nepotrivit Ce suma este obligat sa plateasca

Kevin Spacey, cel care a interpretat rolul lui Frank Underwood, trebuie sa plateasca companiei care a produs serialul House of Cards aproximativ 31 de milioane de dolari, ca pedeapsa vizavi de presupusul sau comportament sexual nepotrivit, scrie g4media. ro. Decizia judecatorului vine ca urmare a actiunilor care au avut loc in culisele dramei Netflix. Kevin Spacey, penalizat pentru comportament sexual nepotrivit .

Kevin Spacey va plati aproape 31 de milioane de dolari companiei care a produs House of Cards

Kevin Spacey va trebui sa plateasca aproape 31 de milioane de dolari companiei de productie a serialului House of Cards, de la care a fost concediat in urma acuzatiilor de hartuire sexuala, a decis joi un judecator care a respins apelul actorului american, informeaza vineri AFP si Agerpres.

Kevin Spacey, obligat sa plateasca 31 de milioane de dolari producatorilor serialului House of Cards

Kevin Spacey trebuie sa plateasca companiei MRC care a produs serialul House of Cards aproape 31 de milioane de dolari pentru presupusul comportament sexual nepotrivit din culisele dramei Netflix, a decis un judecator, scrie Variety.

Actorul american Kevin Spacey, acuzat de agresiuni sexuale in Marea Britanie, a fost eliberat

Actorul american Kevin Spacey a fost eliberat pana la viitoarea audiere in iulie, dupa ce joi s-a prezentat in fata justitiei britanice pentru agresiuni sexuale asupra a trei barbati, scrie AFP.

Kevin Spacey a fost lasat in libertate dupa ce a fost acuzat de agresiune sexuala in Marea Britanie

Actorul american Kevin Spacey a fost eliberat pe cautiune pana la urmatoarea audiere de la jumatatea lunii iulie, dupa ce a aparut in fata unui tribunal din Londra pentru patru acuzatii de agresiune sexuala asupra a trei barbati, relateaza BBC.

Kevin Spacey, acuzat ca a agresat sexual trei barbati, a fost eliberat pe cautiune

La prima aparitie in fata tribunalului din Londra, actorul american, Kevin Spacey, a primit eliberare pe cautiune. Potrivit CNN, el a fost pus sub patru capete de acuzare de agresiune sexuala impotriva a trei barbati. Spacey a vorbit pentru a-si confirma numele, data nasterii si adresa de la Londra in timpul unei scurte audieri procedurale, iar data de 14 iulie a fost stabilita pentru urmatoarea audiere.

Kevin Spacey va aparea joi in fata tribunalului la Londra, dupa ce a fost acuzat de patru agresiuni sexuale. Cum se apara actorul

Politia britanica a anuntat ca actorul american Kevin Spacey, se va prezenta joi in fata unui tribunal din Londra dupa ce a fost acuzat de patru agresiuni sexuale asupra unor barbati din Marea Britanie, relateaza AFP. Metropolitan Police a anuntat ca actorul Kevin Spacey, 62 de ani, a fost oficial inculpat luni, anuntul fiind facut intr-un comunicat. El va aparea la Westminster Magistrates Court la ora 10. 00 GMT), joi, a adaugat aceasta. Kevin Spacey va aparea joi in fata tribunalului la Londra .

Kevin Spacey va aparea joi in fata unui tribunal din Londra pentru a raspunde acuzatiilor de agresiune sexuala

Actorul american Kevin Spacey, acuzat de patru agresiuni sexuale asupra unor barbati din Marea Britanie, va aparea joi in fata unui tribunal din Londra, a anuntat luni politia britanica, citata de AFP si News. ro.

Kevin Spacey, acuzat de patru agresiuni sexuale, va aparea joi in fata tribunalului la Londra. Cum se apara actorul

Actorul american Kevin Spacey, acuzat de patru agresiuni sexuale asupra unor barbati din Marea Britanie, va aparea joi in fata unui tribunal din Londra, a anuntat luni politia britanica, scrie AFP.

Kevin Spacey se va prezenta joi in fata instantei pentru o serie de agresiuni sexuale

Kevin Spacey urmeaza sa apara joi in fata instantei dupa ce a fost acuzat de o serie de agresiuni sexuale. ctorul premiat cu Oscar a fost acuzat in legatura cu acuzatiile de agresiune formulate impotriva sa de trei barbati, potrivit Sky News. in varsta de 62 de ani, Kevin Spacey se confrunta, de asemenea, cu .

Kevin Spacey urmeaza sa apara joi in fata instantei intr-un proces in care e acuzat de agresiune sexuala

Evin Spacey urmeaza sa apara joi in fata instantei dupa ce a fost acuzat de o serie de agresiuni sexuale.

Kevin Spacey anunta ca va merge in Marea Britanie pentru a fi judecat pentru agresiune sexuala

Actorul american Kevin Spacey a anuntat marti ca va merge voluntar in Marea Britanie cat de curand se poate aranja asta pentru a infrunta acuzatiile de agresiune sexuala, relateaza Reuters.

Kevin Spacey spune ca se va prezenta de bunavoie in fata tribunalului britanic in urma acuzatiilor de agresiune sexuala

Kevin Spacey se va prezenta voluntar in fata tribunalului din Marea Britanie pentru a fi judecat pentru acuzatiile de agresiune sexuala. Actorul a declarat intr-o interventie la emisiunea Good Morning America ca este increzator ca isi poate dovedi nevinovatia. Initial s-a crezut ca va fi nevoie ca Spacey sa fie extradat in Marea Britanie. Cinci acuzatii ii sunt aduse barbatului in varsta de 62 de ani conform probelor Politiei, in urma unor plangeri facute intre 2005 si 2013 .

Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuala de catre procurorii din Marea Britanie

Serviciul de Procuratura al Coroanei din Marea Britanie a anuntat, joi, ca a autorizat acuzatii penale pe numele actorului Kevin Spacey pentru patru cazuri de agresiune sexuala, conform The Guardian. Actorul Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresiuni sexuale Actorul Kevin Spacey a fost pus oficial sub acuzare pentru patru cazuri de agresiune sexuala. in ceea ce priveste victimele, este vorba despre trei barbati.

Kevin Spacey, acuzat de 4 agresiuni sexuale. 20 de barbati au depus plangeri. Detalii incredibile

Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare azi pentru patru agresiuni sexuale impotriva a trei barbati. Laureat al premiului Oscar, actorul a disparut din atentia publica dupa ce a fost acuzat de comportament sexual nepotrivit, in urma cu cinci ani. La vremea respectiva, teatrul Old Vic din Londra declara ca a primit nu mai .

Actorul Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru 4 agresiuni sexuale impotriva a 3 barbati

Actorul Kevin Spacey, laureat al premiului Oscar, a fost pus sub acuzare, joi, pentru patru agresiuni sexuale impotriva a trei barbati.

Actorul Kevin Spacey, pus sub acuzare de catre procurorii britanici pentru agresiuni sexuale

Actorul premiat cu Oscar Kevin Spacey, cunoscut in special pentru rolul din serialul House of Cards, a fost pus sub acuzare joi de catre procurorii britanici pentru agresiuni sexuale impotriva unor barbati, scrie Reuters.

Kevin Spacey revine pe marele ecran, dupa acuzatiile de hartuire sexuala: cand se va lansa 1242 Gateway To The West

Kevin Spacey urmeaza sa apara in cel mai important film al sau, 1242 - Gateway To The West, de cand acuzatiile de agresiune sexuala impotriva lui au aparut in 2017. Fostul actor House of.

Celebrul actor Kevin Spacey trebuie sa plateasca 31 de milioane de dolari pentru incalcarea contractului din serialul House of Cards

Celebrul actor din serialul House of Cards, Kevin Spacey, trebuie sa plateasca suma de 31 de milioane de dolari pentru incalcarea contractului, conform The Hollywood Reporter. Kevin Spacey, acuzat de catre Anthony Rapp Conform mediatorului .

actualitate, 10:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1311 seconds )