Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Kiril Petkov

Libnet Ro
Bulgarii, din nou aproape de alegerile anticipate: Socialistii nu-l mai sustin pe Kiril Petkov, suparati ca acesta a expulzat 70 de diplomati rusi acuzati de spionaj

Bulgarii, din nou aproape de alegerile anticipate: Socialistii nu-l mai sustin pe Kiril Petkov, suparati ca acesta a expulzat 70 de diplomati rusi acuzati de spionaj

Socialistii bulgari, care au facut parte din fostul guvern al premierului Kiril Petkov, au anuntat miercuri ca nu vor sustine un nou cabinet condus de Petkov, nemultumiti de decizia acestuia de a expulza 70 de diplomati rusi, banuiti ca ar fi spioni. Daca nu se va ajunge la formarea unui nou guvern sustinut de o majoritate parlamentara, tara vecina va ajunge iar la alegeri, al patrulea scrutin din aprilie 2021.

Bulgaria, in pragul anticipatelor dupa ce socialistii au anuntat ca nu-l mai sustin pe Kiril Petkov. Motivul: expulzarea diplomatilor rusi din tara

Socialistii din coalitia care a format fostul guvern al Bulgariei au anuntat, miercuri, ca nu il vor sustine in continuare pe Kiril Petkov pentru a forma un nou cabinet. Acestia sunt nemultumiti de faptul ca fostul premier bulgar a decis sa expulzeze 70 de diplomati rusi, banuiti ca ar fi spioni.

Bulgaria, decizie fara precedent: va expulza 70 de diplomati rusi

Bulgaria va expulza 70 de diplomati rusi, a anuntat, marti, premierul bulgar Kiril Petkov. Bulgaria urmeaza sa expulzeze 70 de diplomati rusi ) Serviciile noastre i-au identificat drept persoane care lucrau impotriva intereselor noastre, a declarat Kiril Petkov reporterilor. Acesta este cel mai mare numar de membri ai personalului diplomatic rus din Bulgaria care au .

Bulgaria a expulzat 70 de diplomati rusi pentru ingrijorari legate de spionaj. Kiril Petkov: Multi dintre ei au lucrat direct pentru serviciile de informatii

Bulgaria a anuntat marti ca expulzeaza 70 de membri ai personalului diplomatic rus din cauza unor ingrijorari legate de spionaj si a stabilit o limita in ceea ce priveste reprezentarea diplomatica a Moscovei, transmite Reuters. Initiativa care a fost anuntat de Ministerul bulgar de externe si de premierul demis Kiril Petkov reprezinta cea mai mare expulzarea de diplomati rusi pe care o realizeaza Sofia in ultimii ani si va reduce cu mai multe de jumatate reprezentarea diplomatica a Moscovei in tara de la sud de Dunare.

Premierul demis de la Sofia, despre amenintarea Rusiei: Ma tem ca Bulgaria va deveni un stat moale

Kiril Petkov, premierul bulgar pro-ucrainean demis, acuza coruptia si influenta pro-rusa pentru prabusirea coalitiei sale guvernamentale, relateaza The Guardian.

Bulgaria, intr-o criza politica majora. Guvernul ar putea fi condus de un aliat al lui Putin

Guvernul bulgar al prim-ministrului Kiril Petkov s-a prabusit in urma unui vot de neincredere in parlament, aruncand aceasta tara din Uniunea Europeana in turbulente politice, pe fondul.

Bulgaria a ramas fara Guvern. Premierul demis Kiril Petkov da vina pe Moscova si pe mafia bulgara

Premierul Kiril Petkov a dat vina pe Rusia si pe puternica mafie din Bulgaria, dupa ce guvernul de la Sofia a cazut, ca urmare a votului de neincredere de miercuri din legislativ. Petkov, care a venit la putere in urma cu doar sase luni, a fost votat pe baza promisiunii sale de a lupta impotriva coruptiei. Mii de oameni au iesit in strada in capitala Bulgariei, miercuri seara, scriu Politico si Sofia Globe.

watchshop.ro

Bulgaria: Guvernul condus de Kiril Petkov a cazut prin motiune de cenzura

Guvernul bulgar al premierului liberal Kiril Petkov a picat, miercuri, prin motiune de cenzura. Tara vecina ajunge astfel in pragul unei noi crize politice, asta dupa trei runde de alegeri desfasurate anul trecut si pe fondul divergentelor accentuate de razboiul din Ucraina, scriu AFP si Reuters.

Guvernul bulgar condus de premierul liberal Kiril Petkov a fost inlaturat printr-o motiune de cenzura

Guvernul bulgar condus de premierul liberal Kiril Petkov a fost inlaturat miercuri printr-o motiune de cenzura, care arunca tara intr-o noua criza politica pe fond de divergente accentuate de razboiul din Ucraina, dupa deja trei runde de alegeri desfasurate anul trecut, transmit AFP si Reuters.

BULGARIA: Guvernul condus de Kiril Petkov a fost inlaturat printr-o motiune de cenzura

Guvernul bulgar condus de premierul liberal Kiril Petkov a fost inlaturat astazi printr-o motiune de cenzura, care arunca tara intr-o noua criza politica pe fond de divergente accentuate de razboiul din Ucraina, dupa deja trei runde de alegeri desfasurate anul trecut.

Tensiuni politice la sudul Dunarii: Guvernul bulgar a fost inlaturat

Guvernul bulgar condus de premierul liberal Kiril Petkov a fost inlaturat miercuri printr-o motiune de cenzura, care arunca tara intr-o noua criza politica dupa deja trei runde de alegeri desfasurate anul trecut, transmite AFP. Motiunea de cenzura a fost adoptata cu votul a 123 de deputati dintr-un total de 240, in timp ce impotriva au .

Bulgaria: Guvernul a fost rasturnat printr-o motiune de cenzura

Guvernul bulgar al premierului liberal Kiril Petkov a fost rasturnat miercuri printr-o motiune de cenzura, aruncand tara intr-o noua criza politica dupa trei alegeri anul trecut, potrivit AFP.

A cazut Guvernul in Bulgaria! Premierul Petkov: A fost o onoare sa conduc un guvern doborat de ambasadorul Rusiei

Parlamentul bulgar a adoptat, miercuri, cu 123 de voturi pentru si 116 impotriva, o motiune de cenzura la adresa guvernului condus de premierul Kiril Petkov.

Guvernul bulgar se confrunta cu motiune de cenzura si criza politica

Bulgaria se afla in pragul unor noi crize politice, guvernul de coalitie al tarii se confrunta miercuri cu motiune de cenzura la doar sase luni dupa ce premierul Kiril Petkov si partidul Noi continuam schimbarea au ajuns la putere. Guvernul lui Petkov nu ar fi reusit sa previna inflatia .

carturesti.ro

Bulgaria nu renunta la vetoul fata de negocierile de aderare a Macedoniei de Nord si propune garantii din partea UE

Bulgaria a stabilit conditii pentru a renunta la vetoul care blocheaza negocierile de aderare a Macedoniei de Nord la Uniunea Europeana si lucreaza pentru a vedea daca Bruxellesul poate garanta ca aceste conditii vor fi respectate, a declarat joi prim-ministrul Kiril Petkov.

Bulgaria va fi exceptata de la aplicarea embargoului asupra petrolului rusesc pana la sfarsitul anului 2024

Bulgaria va fi exceptata pana la sfarsitul anului 2024 de la aplicarea embargoului asupra petrolului rusesc convenit de liderii europeni la summitul aflat in desfasurare la Bruxelles, a anuntat premierul bulgar Kiril Petkov, potrivit CNN si Agerpres.

Bulgaria a fost exceptata de la embargoul UE asupra petrolului rusesc pana la finele lui 2024

Premierul bulgar Kiril Petkov a declarat ca tara sa a fost scutita de embargoul UE pe petrolul rusesc pana la finele anului 2024. Acesta si-a exprimat apoi satisfactia ca liderii Uniunii au reusit sa ajunga la un acord privin al saselea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei.

Premierul Macedoniei de Nord spune ca nu exista progrese in disputele cu Bulgaria. Negocierile continua intre grupurile de experti ale ministerelor de externe

Skopie va continua procesul de negocieri cu Sofia pentru a rezolva problemele litigioase din relatiile bilaterale, in ciuda lipsei unui progres real. Acest lucru a fost anuntat luni de prim-ministrul Macedoniei de Nord, Dimitar Kovachevski, in urma negocierilor cu omologul sau bulgar Kiril Petkov la Roma.

Masuri anticriza in Bulgaria: Cresterea pensiilor, eliminarea TVA la paine si subventii pentru carburanti

Guvernul bulgar a anuntat miercuri un pachet de masuri anticriza, destinat sa protejeze companiile si consumatorii cu venituri reduse de cresterea preturilor la energie si alimente, ca urmare a razboiului din Ucraina, a declarat premierul bulgar Kiril Petkov, transmite Reuters.

BULGARIA: Pachet de masuri anticriza in valoare de 1,1 miliarde de dolari

Guvernul bulgar a dezvaluit astazi un pachet consistent de masuri anticriza, destinat sa protejeze companiile si consumatorii cu venituri reduse de cresterea preturilor la energie si alimente, ca urmare a razboiului din Ucraina, a declarat premierul bulgar Kiril Petkov.

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1602 seconds )