Libnet.ro
carturesti.ro

12:45

KLAUS IOHANNIS: Ne dorim ca 2022 sa ne aduca mai aproape de normalitate, inclusiv in domeniul culturii si patrimoniului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Ne dorim ca 2022 sa ne aduca mai aproape de normalitate, inclusiv in domeniul culturii si patrimoniului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Nationale, in care afirma ca domeniul culturii a fost afectat de pandemia de COVID-19, context in care subliniaza ca este necesara o abordare mai complexa a sprijinului statului in ceea ce priveste acest domeniu. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a vorbit despre Eminescu, artisti si pandemie, de Ziua Culturii: Sa vedem urmele adanci si dureroase lasate in mediul cultural

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit in mesajul transmis de Ziua Culturii Nationale despre Mihai Eminescu, artisti, Uniunea Europeana, PNRR si pandemie. Ne dorim ca anul 2022 sa ne aduca mai aproape de normalitate, a spus seful statului.

KLAUS IOHANNIS: Este deosebit de importanta finalizarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen

Finalizarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen este deosebit de importanta, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, la intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Culturii Nationale: Identitatea si diversitatea culturala sunt valorile pe care ne construim viitorul. Este nevoie de o strategie culturala cuprinzatoare si de un cod al patrimoniului

In contextul Zilei Culturii Nationale, presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre dificultatile prin care trec artistii din cauza pandemiei de COVID-19. Rezolvarea problemei ar putea fi o abordare mai complexa si acordarea sprijinului statului, potrivit .

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru instituirea anului 2022 ca Anul Smaranda Braescu, la initiativa lui Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru instituirea anului 2022 ca Anul Smaranda Braescu, a informat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru instituirea anului 2022 ca Anul Smaranda Braescu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea pentru instituirea anului 2022 ca Anul Smaranda Braescu, potrivit Agerpres.

15 februarie, Ziua nationala a Lecturii. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Ziua de 15 februarie va deveni Ziua Nationala a Lecturii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat la finalul saptamanii un proiect de lege initiat de deputatul PNL Sebastian Burduja.

Primarul PNL din Zlatna a semnat pe listele AUR pentru demiterea presedintelui Klaus Iohannis

Primarul orasului Zlatna, liberalul Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judetul Alba, a semnat, marti seara, listele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) pentru demiterea presedintelui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Romania ramane angajata, alaturi de parteneri, pe continentul african, prin participarea la misiuni ONU si UE

Tara noastra ramane angajata, alaturi de partenerii sai principali, pe intregul continent african, prin participarea la misiuni ONU si UE, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, la intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti, potrivit Agerpres.

Cum a fost aniversata Ziua Culturii Nationale in Romania. Personalitatile decorate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, joi, personalitati si institutii din domeniul cultural, cu prilejul Zilei Culturii Nationale, printre care Gheorghe Zamfir, Mircia Dumitrescu si Geo Vasile.

Ceremonie de decorare la Cotroceni. Klaus Iohannis: De Ziua Culturii Nationale, recunoastem rolul personalitatilor culturale romanesti in modernizarea si democratizarea Romaniei, in aderarea la valorile europene (VIDEO)

De Ziua Culturii Nationale, recunoastem rolul personalitatilor culturale romanesti in modernizarea si democratizarea Romaniei, in aderarea la valorile europene, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de decorare a unor personalitati .

watchshop.ro

actualitate, 12:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1657 seconds )