Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Presedintele Klaus Iohannis participa joi de la ora 13. 00 la Palatul Cotroceni la o videoconferinta pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19. Printre participanti se regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis, catre prefecti: Este o perioada extrem de complicata, insa pana acum am facut fata. Avem primele confirmari ca masurile au dat rezultate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in debutul videoconferintei cu prefectii, ca desi perioada actuala este extrem de complicata din punctul de vedere al situatiei epidemiologice, autoritatile au.

Iohannis, mesaj pentru prefectii din Romania: Comunicati masurile, comunicati ce se intampla, dar sa nu deveniti sursa de stiri panicarde (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la prefectii din Romania sa comunice intotdeauna masurile si mai ales sa actioneze cu fermitate, dar sa nu genereze panica: Aceste masuri, care au fost stabilit.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

VIDEO Iohannis, videoconferinta cu prefectii: Trebuie sa luam masuri pentru a reduce mobilitatea populatiei Sa nu deveniti sursa de stiri panicarde

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis joi prefectilor, in videoconferinta, ca asteapta de la ei fermitate, claritate si comunicare totala in aplicarea noilor masuri restrictive, avertizandu-i insa sa nu devina sursa de stiri panicarde.

KLAUS IOHANNIS: Crearea unui consens pentru o Romanie digitala, inceputul unui drum catre o Romanie normala

Romania lucreaza intens la definitivarea unui Plan national de redresare si rezilienta, cu reforme si investitii care sa intareasca potentialul de crestere economica si sa sprijine in mod adecvat tranzitia verde si cea digitala, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis la evenimentul Go Tech World 2020.

Ultima ora de la Palatul Cotroceni! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Ce le-a transmis presedintele romanilor

In aceasta dimineata Klaus Iohannis a avut o videoconferinta cu prefectii din tara. La videconferinta de la Cotroceni a participat si Ludovic Orban si ministrii implicati direct in luarea de masuri anti-pandemie. Masurile luate de Guvern dau rezultate in sedinta de astazi de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a stat de vorba cu prefectii din .

Klaus Iohannis a convocat o videoconferinta cu prefectii: La discutiile despre gestionarea epidemiei de COVID-19 participa si mai multi membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, la ora 13. 00 o videoconferinta cu prefectii pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, informeaza Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis, discutii.

Klaus Iohannis, lovitura dura pentru romani. Ce masuri vor fi obligati sa respecte pana la aparitia vaccinului: Este singura solutie

Klaus Iohannis a venit marti cu vesti bune si mai putin bune pentru romani. Presedintele Romaniei a anuntat ca vaccinul anti-COVID-19 va ajunge in Romania mai repede decat ne-am fi asteptat, dar cu toate acestea mai sunt cateva etape de urmat. Pana atunci, romanii vor fi nevoiti sa se supuna unor reguli stricte de preventie .

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la .

Klaus Iohannis cheama romanii la vot: Trebuie sa oprim PSD

Astazi, la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o noua conferinta de presa. Printre multele lucruri declarate, presedintele a reiterat ideea de a merge mai departe cu Alegerile Parlamentare. Klaus Iohannis nu renunta la alegerile parlamentare in mai putiin de o luna vom avea Alegerile Parlamentare, in 6 decembrie, dar situatia actuala pune sub .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )