Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis cere diasporei sa nu vina in Romania de sarbatorile pascale: Ne sunt dragi, dar de aceste sarbatori nu se poate

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis cere diasporei sa nu vina in Romania de sarbatorile pascale: Ne sunt dragi, dar de aceste sarbatori nu se poate

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi romanilor din diaspora sa nu vina in tara cu ocazia sarbatorilor pascale. Se apropie sarbatorile pascale. Trebuie sa le spunem cu tristete, dar si cu sinceritate, sa nu vina in acest an acasa de sarbatori, a spus Klaus Iohannis, intr-o videoconferinta cu premierul, cu ministrul Afacerilor Interne, cu prefectii si cu sefii institutiilor publice deconcentrate pe tema gestionarii epidemiei COVID-19. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, apel la diaspora sa nu vina acasa de Paste: Le spunem cu tristete sa nu vina in acest an!

Klaus Iohannis le-a transmis, joi, prefectilor si sefilor institutiilor publice deconcentrate sa fie activi, aratand ca situatia este grava. Presedintele a trimis, de asemenea, un mesaj pentru romanii din diaspora si ii sfatuieste sa nu vina acasa de Paste.

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii privind scutirea de impozit pentru jurnalisti

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea si completarea legii privind scutirea de.

KLAUS IOHANNIS: Le spun cu tristete romanilor din strainatate sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, un apel la romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste pentru ca cei mai multi vor intra in autoizolare sau carantina.

Klaus Iohannis, masurile punctuale stabilite pentru starea de urgenta. Ce nu ai voie sa faci acum

Klaus Iohannis face declaratii de presa la momentul acesta in contextul starii de urgenta oficializata incepand de azi, 16 martie. Care sunt punctual conditiile pe care trebuie sa le ia la cunostinta romanii? UPDATE: Decretul care prevede starea de urgenta in Romania a a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, tara se afla .

VIDEO Stare de urgenta in Romania. Klaus Iohannis, declaratie de presa: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate, servicii de utilitate publica

Preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate servicii de utilitate publica vor putea fi plafonate, daca va fi nevoie, pe perioada starii de necesitate, a anuntat luni presedintele Klaus Iohannis, care a prezentat principalele prevederi ale decretului semnat de seful statului. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta pentru 30 de zile: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente si alimente de baza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat masurile impuse tuturor romanilor, dupa ce a decretat starea de urgenta in Romania pentru urmatoarele 30 de zile.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru medici: Suntem recunoscatori pentru munca pe care o depuneti in mod neobosit!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de multumire la adresa medicilor care se afla in linia intai in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus in Romania.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de astazi

ACTUALIZARE - 15:05 - Klaus Iohannis: incepand de astazi se instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, pe o perioada de 30 de zile. Oricat de greu ar fi sa ne adaptam limitarilor impuse, aceasta este singura cale prin care salvam vietile celor dragi noua. --- Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de astazi.

Klaus Iohannis: Adoptarea in unanimitate a decretului privind starea de urgenta demonstreaza solidaritatea intregii clase politice

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat toate partidele politice, inclusiv PSD, pentru votul dat in Parlament privind incuviintarea starii de urgenta.

Parlamentul a aprobat solicitarea lui Klaus Iohannis privind incuviintarea starii de urgenta

Parlamentul a aprobat, joi, in unanimitate solicitarea presedintelui Klaus Iohannis privind incuviintarea starii de urgenta. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispozitie sapte minute pentru a vota.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )