Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Klaus Iohannis considera ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al Statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis considera ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al Statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, conducerii Enel Grup ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al autoritatilor statului, in vederea identificarii celor mai potrivite masuri destinate protejarii consumatorilor vulnerabili, dar si firmelor din sectorul productiv, puternic afectate de actuala crestere a preturilor la energie. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Iohannis la intalnirea cu delegatia Enel: Este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al Statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili firmele din sectorul productiv

Presedintele Klaus Iohannis a transmis conducerii Enel Grup ca este necesar un efort comun al companiilor din sectorul energetic si al autoritatilor statului, in vederea identificarii celor mai potrivite masuri si instrumente destinate protejarii consumatorilor vulnerabili, dar si firmelor din sectorul productiv, puternic afectate de actuala crestere a preturilor la energie, se arata intr-un comunicat transmis marti de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis cere masuri pentru protejarea consumatorilor vulnerabili

Presedintele Klaus Iohannis a cerut conducerii Enel Grup sa colaboreze cu autoritatile statului pentru a proteja consumatorii vulnerabili, dar si companiile afectate de cresterea accelerata a preturilor la energie. La randul sau, Enel Grup a transmis ca este interesat de a fi in continuare un partener pe termen lung al statului roman, potrivit Digi24.

Cine este directorul liceului ales de Klaus Iohannis pentru deschiderea anului scolar. A debutat in invatamant ca suplinitor necalificat

Presedintele Klaus Iohannis a preferat Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveana Valea Doftanei pentru a marca deschiderea noului an scolar.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Enel. Ce a declarat presedintele despre problemele care exista la pretul gazelor

Astazi la Palatul Cotroceni a avut loc o intalnire intre Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii Enel Group. La discutiile de astazi, pe marginea posibilelor investitii in energie electrica, Klaus Iohannis a stat de vorba cu Francesco Starace, CEO Enel Group, seful delegatiei companiei. Subiectele au fost diverse, dar majoritatea au avut ca baza de plecare .

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Francesco Starace, CEO Enel Group

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit marti, 14 septembrie 2021, la Palatul Cotroceni, delegatia Enel Group, condusa de Francesco Starace, CEO Enel Group. in cadrul intrevederii, conducerea Enel Group a prezentat activitatea companiei si planuri de investitii ambitioase. Care vizeaza dezvoltarea de noi capacitati de productie a energiei electrice din resurse regenerabile. Precum si obiective .

Klaus Iohannis, invitat la nunta anului, in Romania! O va vedea seful statului mireasa pe cea mai celebra femeie a tarii?

Klaus Iohannis a fost invitat la cea mai asteptata nunta a anului, in Romania, ce va avea loc miercuri, 15 septembrie. Seful statului ar putea fi, asadar, oaspetele de onoare de la acest eveniment. Klaus .

Tudor Chirila si-a schimbat parerea despre Klaus Iohannis. Atacuri si ironii la adresa presedintelui: ii place chestia asta (VIDEO)

Tudor Chirila, unul dintre fosti mari sustinatori ai lui Klaus Iohannis, si-a schimbat parerea despre presedintele Romaniei. Opinia artistului a fost prezentata marti seara, in emisiunea Buna, Romania!, moderata de catre Radu Buzaianu Cantaretul de .

Ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentantii Enel, in contextul cresterii substantiale a preturilor la energie electrica

Presedintele Klaus Iohannis a primit, marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie Enel Group, in contextul in care liberalizarea pietei de energie a dus la cresterea accelerata a preturilor, iar pentru iarna se asteapta facturi mari .

Tudor Chirila il acuza pe Klaus Iohannis ca, dupa doua mandate de presedinte, va lasa educatia asa cum a gasit-o

Tudor Chirila acuza ca proiectul girat de Klaus Iohannis, Romania Educata, e doar un proiect de imagine, si ca nu schimba, de fapt, nimic, pentru elevii si parintii din Romania.

TURCAN: Legea consumatorului vulnerabil trebuie transmisa urgent spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis

Legea consumatorului vulnerabil trebuie transmisa urgent spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca o noua tergiversare va duce la o intarziere in adoptarea normelor metodologice, avertizeaza ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, intr-o postare pe Facebook.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )