Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a convocat o videoconferinta cu prefectii: La discutiile despre gestionarea epidemiei de COVID-19 participa si mai multi membri ai Guvernului

B1 B1,
Klaus Iohannis a convocat o videoconferinta cu prefectii: La discutiile despre gestionarea epidemiei de COVID-19 participa si mai multi membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, la ora 13. 00 o videoconferinta cu prefectii pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, informeaza Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis, discutii. continuă pe B1

VIDEO Iohannis, videoconferinta cu prefectii: Trebuie sa luam masuri pentru a reduce mobilitatea populatiei Sa nu deveniti sursa de stiri panicarde

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis joi prefectilor, in videoconferinta, ca asteapta de la ei fermitate, claritate si comunicare totala in aplicarea noilor masuri restrictive, avertizandu-i insa sa nu devina sursa de stiri panicarde.

Klaus Iohannis a convocat la Cotroceni o sedinta pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Participa membri ai Guvernului si specialisti

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pe doi ministri si mai multi experti in sanatate, pentru o discutie despre gestionarea epidemiei de.

Ultima ora de la Palatul Cotroceni! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Ce le-a transmis presedintele romanilor

In aceasta dimineata Klaus Iohannis a avut o videoconferinta cu prefectii din tara. La videconferinta de la Cotroceni a participat si Ludovic Orban si ministrii implicati direct in luarea de masuri anti-pandemie. Masurile luate de Guvern dau rezultate in sedinta de astazi de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a stat de vorba cu prefectii din .

Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Presedintele Klaus Iohannis participa joi de la ora 13. 00 la Palatul Cotroceni la o videoconferinta pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19. Printre participanti se regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

Klaus Iohannis, despre noi restrictii in Romania! Trebuie sa luam masuri pentru a reduce mobilitatea populatiei!

Klaus Iohannis a vorbit, joi, in debutul videoconferintei cu prefectii, despre masurile de restrictie deja intrate in vigoare in Romania si despre efectul acestora care, in opinia domniei sale, deja incep sa se vada.

Iohannis, mesaj pentru prefectii din Romania: Comunicati masurile, comunicati ce se intampla, dar sa nu deveniti sursa de stiri panicarde (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la prefectii din Romania sa comunice intotdeauna masurile si mai ales sa actioneze cu fermitate, dar sa nu genereze panica: Aceste masuri, care au fost stabilit.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis, catre prefecti: Este o perioada extrem de complicata, insa pana acum am facut fata. Avem primele confirmari ca masurile au dat rezultate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in debutul videoconferintei cu prefectii, ca desi perioada actuala este extrem de complicata din punctul de vedere al situatiei epidemiologice, autoritatile au.

Klaus Iohannis organizeaza azi la Cotroceni o sedinta de evaluare a masurilor privind gestionarea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis participa marti de la ora 15. 00 la o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19. Printre participanti se mai regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru sau seful DSU Raed Arafat.

Klaus Iohannis: Pana nu vom avea un vaccin eficient, vom mentine masurile restrictive severe

Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, dupa ce s-a intalnit cu expertii responsabili de gestionarea pandemiei de COVID. La sedinta au participat premierul, mai multi membri ai Guvernului, dar si medici si specialisti epidemiolologi.

Presedintele Klaus Iohannis: Vaccinarea populatiei generale va avea loc probabil undeva in primavara spre vara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii,ca este probabil ca populatia generala a Romaniei sa fie vaccinata impotriva noului coronavirus in primavara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )