Libnet.ro
UNICEF

11:16

Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro ne ofera ocazia de a reconstrui Romania

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro ne ofera ocazia de a reconstrui Romania

Fondurile europene de 80 de miliarde de euro alocate tarii noastre in cadrul summitului maraton care a avut loc in acest week-end la Bruxelles vor oferi ocazia de a reconstrui Romania, atat din punct de vedere economic cat si al marilor sisteme publice, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro vor contribui la reconstruirea Romaniei. Banii trebuie folositi efectiv, nu numai teoretic, si avem un plan (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa, miercuri, in care vorbeste despre planurile Executivului pentru folosirea fondurilor europene prevazute pentru tara noastra in bugetul.

KLAUS IOHANNIS: Cu cei 80 de miliarde de euro vom fi in situatia de a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca fondurile in valoare de 80 de miliarde de euro obtinute de la Uniunea Europeana vor fi folosite pentru reconstruirea Romaniei, punctand ca, in acest sens, este nevoie de un plan solid, bun si aplicabil.

Cristian Busoi, dupa summitul UE: Klaus Iohannis a obtinut 80 de miliarde de euro pentru tara noastra. Romania trebuie sa absoarba si ultimul eurocent care ne-a fost alocat

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a declarat ca Romania a inregistrat, prin presedintele Klaus Iohannis, un succes major la summitul UE privind planul de relansare economica. in urma negocierilor, tara.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA pentru romani: Avem la dispozitie sase ani. Ce trebuie sa facem cu banii europeni

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa dupa o sedinta cu Guvernul pe tema fondurilor europene. Romania a obtinut, in urma negocierilor-maraton de la Summitul UE o suma impresionanta, de 80 de miliarde de euro.

VIDEO Iohannis, dupa summitul european: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta - 80 de miliarde de euro

Este un acord exterm de important pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis marti dimineata, dupa ce liderii europeni s-au inteles in privinta planului de relansare a blocului european, in urma unor discutii maraton, care s-au intins pe 4 zile. Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiecte europene.

Ovidiu Raetchi (PNL): Faptul ca diplomatia presedintelui Iohannis aduce Romaniei 80 de miliarde de euro va impinge PSD in corzile discursului covidosceptic

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei pentru Aparare, a salutat reusita impresionanta a presedintelui Klaus Iohannis la summitul european de la Bruxelles, unde liderii statelor nationale di.

Klaus Iohannis: 80 de miliarde de euro pot fi folosite cu mare succes. M-am batut pentru dezvoltarea Romaniei, nu pentru mine (VIDEO)

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa dupa vizita la fabrica Ford Craiova. Conducerea Ford i-a prezentat presedintelui un status actualizat al business-ului in Romania, dupa cum au spus reprezentantii.

INTERVIU 80 de miliarde de euro pentru Romania. Europarlamentarul Siegfried Muresan: 30 de miliarde de euro sunt bani europeni pentru urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica. Mai mult de jumatate, fonduri nerambursabile

Romania va obtine in jur de 30 de miliarde de euro fonduri europene pe urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica al Uniunii Europene si aproape 50 de miliarde de euro din bugetul UE pentru urmatorii 7 ani, fonduri structurale si de coeziune si pentru agricultura, a explicat europarlamentarul Siegfried Muresan, invitat luni la interviurile HotNews. ro LIVE. El a precizat ca mai mult de jumatate din banii din Fondul de redresare vor fi granturi, fonduri nerambursabile, care nu trebuie returnate. El a mai spus ca joi Parlamentul European se va intruni in sesiune plenara pentru a adopta o Rezolutie in baza careia vor fi incepute negocieri, precizand ca nu vor fi operate insa modificari pe cifre.

Ludovic Orban, promisiuni fara precedent: Klaus Iohannis ne-a adus fonduri la care nici n-am visat. Ce se intampla cu fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca este nevoie de o mobilizare la maximum, pentru a putea beneficia de intreaga suma de 80 de miliarde de euro, fonduri europene. Orban le-a cerut tuturor ministrilor implicare pentru stabilirea programelor prioritare pana la 31 iunie.

Klaus Iohannis, dupa summitul UE: Am obtinut pentru Romania 79,9 de miliarde de euro. Vom folosi suma pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti dimineata, dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pe tema planului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri europene in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )