Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a intrat in contact direct cu presedintele Letoniei, intr-o intrevedere in Suedia, omologul sau fiind depistat cu noul coronavirus. Din acest motiv, seful statului roman a facut un test COVID. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, testat pentru COVID-19 dupa ce consiliera lui s-a izolat la domiciliu. Ce rezultat a primit

Klaus Iohannis a fost testat pentru coronavirus. Consiliera acestuia s-a izolat la domiciliu. Ce rezultat a primit presedintele Romaniei in urma testului facut recent? Ce a transmis recent Administratia Prezidentiala despre acest eveniment? Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19: care a fost rezultatul? Vizita oficiala a presedintelui Romaniei in Republica Letonia care trebuia sa .

Klaus Iohannis s-a testat anti Covid. Rezultatul este negativ

Klaus Iohannis a fost testat anti Covid, iar rezultatul este unul negativ, a anuntat administratia prezidentiala. Presedintele Romaniei a fost contact direct al unei persoane infectate. Este vorba despre seful de stat din Republica Letonia, cu care a intrat in contact in timpul vizitei de la Malmo, din Suedia. Vizita oficiala a presedintelui Klaus Iohannis .

Vizita lui Klaus Iohannis in Letonia, amanata din cauza ca omologul leton a fost depistat cu coronavirus. Presedintele Romaniei ar fi fost testat si el la revenirea din Suedia, insa rezultatul a fost negativ

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, avea programata o vizita in Letonia pentru vineri si sambata, insa evenimentul a fost amanat din cauza ca omologul sau leton, Egils Levits, a fost depistat cu infectie cu SARS-CoV-2. Egils .

Klaus Iohannis si-a facut testul COVID-19, dupa ce a intrat in contact direct cu presedintele Letoniei, confirmat pozitiv

Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ, potrivit Presedintiei. Dupa ce presedintele leton, Egils Levits, a fost confirmat pozitiv, Iohannis si-a amanat o vizita oficiala in Letonia, Cei doi sefi de stat au participat la un eveniment in Suedia.

Klaus Iohannis a semnat trei decrete pentru promulgarea mai multor legi. Ce persoane sunt vizate

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a semnat in cursul zilei de joi trei decrete. Unul dintre acestea este pentru promulgarea legilor referitoare la regimul juridic al unui imobil. De asemenea, printre cele semnate de seful statului se enumera si schimbarea titularului dreptului de administrare asupra unei parti dintr-un imobil, aflat in domeniul .

KLAUS IOHANNIS, LA CONSULTARI CU PARTIDELE Dacian Ciolos, desemnat premier

ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: Desemnarea lui Ciolos reprezinta primul pas spre anticipate --- *ACTUALIZARE- GEORGE SIMION: Nu exista o majoritate care sa il sustina pe Ciolos --- *ACTUALIZARE - CSOMA BOTOND: Pentru UDMR va fi foarte greu sa sustina un guvern condus de Dacian Ciolos --- *ACTUALIZARE - RADU OPREA:Iohannis a facut doar o rocada in alianta pierzatorilor nominalizandu-l pe Dacian Ciolos --- *ACTUALIZARE - Decretul privind desemnarea lui Ciolos candidat la functia de prim-ministru, semnat de Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE - DACIAN CIOLOS, DUPA NOMINALIZAREA LA FUNCTIA DE PREMIER: Este o onoare si o mare responsabilitate pentru care suntem pregatiti --- *ACTUALIZARE - ALFRED SIMONIS: in niciun caz nu vom sustine candidatura lui Dacian Ciolos ca premier. E o propunere neserioasa, arata o disperare a presedintelui. ---- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Dacian Ciolos --- *ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: I-am transmis presedintelui Iohannis ca fara o majoritate consistenta in Parlament nu se poate vorbi de un guvern minoritar --- *ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis incheie consultarile cu delegatia grupului parlamentar al minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis discuta cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis discuta cu delegatia AUR --- *ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis discuta cu delegatia USR --- *ACTUALIZARE - Citu: Cand vom avea majoritatea, vom avansa si propunerea de premier --- *ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis discuta cu delegatia PSD --- *ACTUALIZARE - USR il va propune pe Dacian Ciolos premier, la consultarile de la Cotroceni --- *ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis discuta cu delegatia PNL --- *ACTUALIZARE - AUR participa la consultarile de la Cotroceni cu o delegatie condusa de George Simion --- *ACTUALIZARE - UDMR particip and 227; la consult and 227;rile de la Cotroceni cu o delega and 254;ie format and 227; din cinci membri, condus and 227; de Kelemen Hunor --- Presedintele Klaus Iohannis are, luni, la Palatul Cotroceni, consultari cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice din Parlament in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru.

Prima reactie a lui Dacian Ciolos, dupa ce a fost propus premier de catre Klaus Iohannis

Dacian Ciolos s-a declarat onorat de propunerea lui Klaus Iohannis. Presedintele USR este gata sa preia guvernarea. inainte, trebuie sa treaca de votul din Parlament. Presedintele Klaus Iohannis mi-a cerut in aceasta seara sa formez .

Decrete semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat marti, 12 octombrie 2021, urmatoarele decrete: Decret privind promulgarea Legii pentru completarea art. 84 din Legea educatiei nationale nr. 12011 PL-x 7908. 2021); Decret privind acordarea Drapelului de lupta Batalionului 400 Sprijin Feleacu.

Dacian Ciolos: Presedintele ne-a confirmat ca nu a primit nicio alta propunere de premier. Decizia e la Klaus Iohannis Coalitia e inca in vigoare, n-a fost denuntata de niciunul dintre cei 3 parteneri (VIDEO)

Dacian Ciolos, presedintele USR, a oferit detalii despre discutia pe care au purtat-o delegatia partidului si Klaus Iohannis in cadrul consultarilor de la Cotroceni, context in care a declarat ca, din punctul de vedere al .

Primirea de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a unor ambasadori straini cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a primit luni, 11 octombrie 2021, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Republicii Austria in Romania, Adelheid Folie, ambasadorul agreat al Republicii Arabe Egipt in Romania, Moayad Fathallah Mohamed El Dalie, si pe ambasadorul agreat al Malaysiei in Romania, Tengku Dato Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin. Presedintele Klaus Iohannis a .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )