Libnet.ro
UNICEF

08:16

Klaus Iohannis

Libnet Ro
Premierul Ciolacu joaca tare: trimisul presedintelui Iohannis in SUA, exclus de la intalnirile oficiale

Premierul Ciolacu joaca tare: trimisul presedintelui Iohannis in SUA, exclus de la intalnirile oficiale

Premierul Marcel Ciolacu l-a exclus pe Andrei Muraru - ambasadorul Romaniei in SUA - de la intalnirile oficiale pe care le are in SUA, motivand ca nu este necesara prezenta trimisului presedintelui Klaus Iohannis la intalnirile politice pe care seful Guvernului le va avea cu reprezentantii Administratiei de la Casa Alba.

Prime Minister Ciolacu plays hard: President Iohannis and envoy to the USA, excluded from official meetings

Prime Minister Marcel Ciolacu excluded Andrei Muraru - Romania and s ambassador to the USA - from the official meetings he has in the USA, reasoning that the presence of the President and s envoy Klaus Iohannis is not necessary at the political meetings that the Head of Government will have with representatives of the Administration from White House.

3,4 milioane de lei au costat deplasarile lui Klaus Iohannis, in octombrie. Bogdan Matei (PSD): Aceste deplasari trebuie gandite mult mai mult, sa vedem si noi daca Romania are de castigat ceva din asta (VIDEO)

Senatorul PSD, Bogdan Matei, a vorbit in emisiunea Politica Zilei, moderata de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre deplasarile lui Klaus Iohannis, in plan extern. Doar in luna octombrie, Administratia Prezidentiala a avut cheltuieli de 3,42 milioane lei, adica peste 680. 000 euro. Eu cred ca si aceste deplasari trebuie, totusi, gandite mult mai mult, astfel incat sa vedem si noi foarte clar daca, ca si tara, Romania castiga sau nu castiga ceva din toate aceste deplasari, pentru ca, de fapt, acesta este scopul principal, daca Romania, la nivel international are sau nu, dincolo de reprezentativitate, si un castig din acest punct de vedere. Faptul ca facem parte dintr-o asociatie, nu stiu cat de mult ne ajuta sau nu, nu stiu daca, intr-adevar, si prezenta noastra in aceasta asociatie ne poate aduce doar un surplus financiar din punct de vedere al platii cotizatiilor.

Furnizorii de energie ii cer presedintelui Iohannis sa nu promulge legea prosumatorilor: Cei de buna credinta sunt pacaliti

In piata de energie, prosumatorii au fost impartiti in doua categorii: cei de buna credinta, care isi instaleaza panouri solare pe acoperis pentru consumul propriu, si speculatorii, care isi pun panouri mult peste consumul propriu, cu scopul de a vinde energia si de a face din asta o afacere. Recent, in Parlament a fost votata o lege care ii favorizeaza pe acestia din urma, iar beneficiile si scutirile fiscale de care ar fi trebuit sa se bucure cei care isi produc singuri consumul se extind si la cei foarte mari. Legea este acum la promulgare la presedintele Klaus Iohannis, iar Asociatia Furnizorilor de Energie din Romania AFEER) i-a trimis acestuia o scrisoare prin care ii cere sa intoarca legea in Parlament.

Romania vrea sa utilizeze dar si sa fabrice tehnologii verzi, anunta presedintele Iohannis

Romania este interesata sa dezvolte, sa utilizeze, dar si sa fabrice tehnologii verzi, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul evenimentului Sustainable Innovation Forum 2023, care se desfasoara in Dubai. Romania, tara mea, este situata in Europa Centrala, intr-o regiune perceputa uneori ca avand o amprenta de carbon mare. Cu toate acestea, putini oameni stiu .

Iohannis, la COP28: Romania este o gazda din ce in ce mai atractiva pentru manufactura de tehnologii verzi

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Conferinta Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice COP28), a declarat ca Romania este interesata sa dezvolte, sa utilizeze si sa fabrice tehnologii verzi, contribuind astfel la lanturile valorice verzi internationale.

Klaus Iohannis: Romania si-a redus emisiile de gaze cu efect de sera cu peste doua treimi, in ultimele trei decenii

Presedintele Klaus Iohannis a participat la evenimentul Sustainable Innovation Forum 2023, din cadrul COP28, unde a prezentat implicarea Romaniei in dezvoltarea inovatillor verzi si tehnologiilor sustenabile.

P Democratia moare in liniste. Cum instaureaza triada Klaus Iohannis - Eduard Hellvig - Marcel Ciolacu un regim siloviki in Romania

Raportul 10 ani mai tarziu. Starea democratiei in Romania: o viitoare problema pe agenda UE? a fost lansat in cadrul evenimentului Renew Europe, O paradigma liberala pentru modernizarea Romaniei, si urmeaza a fi publicat si dezbatut la Bruxelles. Vrem sa atragem atentia asupra pericolului ca un alt stat membru, Romania, sa decada intr-o forma de autoritarism, cu efecte majore asupra UE.

Klaus Iohannis, la COP28, in Dubai: Cel mai important atu in lupta impotriva schimbarilor climatice sunt cetatenii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a tinut un discurs la Conferinta Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice COP28). Seful statului a spus ca cel mai important atu pe care il avem in lupta impotriva schimbarilor climatice sunt cetatenii nostri.

Tomac (PMP): Nu suntem in Schengen din cauza greselilor facute de liderii nostri. Iohannis are alte prioritati Africa, Dubai Nu vom intra anul acesta, iar sansele pentru 2024 sunt foarte mici (VIDEO)

Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat luni, pentru B1 TV, ca Romania nu are nicio sansa sa fie primita anul acesta in Schengen, iar pentru anul viitor sansele sunt foarte mici, deoarece toata lumea din UE va fi concentrata pe alegerile europarlamentare si pe desemnarea unei noi Comisii. Tomac a mai spus ca am ajuns in aceasta situatie din cauza greselilor facute de presedintele Klaus Iohannis si de premierii din ultima vreme.

Pregatirea tinerilor in a raspunde la situatii de urgenta si Programul Saptamana Verde, teme discutate de Iohannis cu cei de la European Youth Forum

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire cu reprezentantii European Youth Forum, cu ocazia participarii la Conferinta ONU privind Schimbarile Climatice COP28), in Dubai, fiind abordate mai multe teme legate de schimbarile climatice si modul de raspuns la situatiile de urgenta.

Ministrul Energiei a semnat aderarea Romaniei la International Solar Alliance: Este un moment istoric

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a semnat aderarea Romaniei la International Solar Alliance - angajament pentru dezvoltarea energiei solare, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, la COP28.

Iohannis s-a intanit cu reprezentatul SUA pentru Clima, John Kerry. Lista subiectelor discutate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intrevazut cu reprezentantul presedintelui SUA pentru Clima, John Kerry, cu ocazia participarii la Conferinta Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice COP28).

Agentii de presa: Klaus Iohannis a subliniat importanta extinderii cooperarii dintre Romania si SUA cu privire la energia cu emisii reduse de CO2

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat importanta extinderii cooperarii dintre Romania si Statele Unite ale Americii in ceea ce priveste energia cu emisii reduse de dioxid de carbon, duminica, la o intrevedere cu reprezentantul special al presedintelui SUA pentru Clima.

Klaus Iohannis, intrevedere cu reprezentantul special al presedintelui SUA pentru clima, John Kerry

Presedintelke Klaus Iohannis si reprezentantul special al presedintelui SUA pentru Clima, John Kerry, au discutat, duminica, despre extinderea cooperarii dintre Romania si Statele Unite in ceea ce priveste energia cu emisii reduse de dioxid de carbon.

Parlamentul, sedinta solemna la patru zile dupa Ziua Nationala a Romaniei

Luni, 4 decembrie, va avea loc o sedinta solemna la Parlament, la patru zile de la Ziua Nationala, in absenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Marcel Ciolacu.

Romania va avea 86 la suta energie din surse regenerabile iar restul din surse cu emisii reduse de carbon, anunta presedintele Iohannis

Romania se indreapta spre momentul in care va avea 86 la suta energie produsa din surse regenerabile iar restul din surse cu emisii reduse de carbon, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. Seful statului roman a facut acest anunt cu prilejul participarii sale la Conferinta COP28 a ONU, care se desfasoara in Dubai Emiratele Arabe Unite).

Klaus Iohannis: Pana in 2030, Romania isi propune sa instaleze o capacitate de energie solara de peste 8 Gigawati

Romania isi propune ca, pana in 2030, sa instaleze o capacitate de energie solara de pes-te 8 Gigawati, reprezentand 24% din consumul final brut de energie electrica din surse re-generabile, a anuntat presedintele Klaus Iohannis duminica, dupa ce Romania a intrat in Alianta Solara Internationala.

Romania intra in Alianta Solara Internationala. Iohannis: Va creste securitatea energetica a tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, duminica, la alaturarea tarii noastre in Alianta Solara Internationala, ca decizia arata angajamentul ferm al Romaniei de a deveni o tara neutra din punct de vedere al emisiilor de carbon si prin utilizarea surselor regenerabile de energie.

Rares & Bogdan DLP La tine si la bani, Klaus Iohannis sau reteta de ciorba de perisoare: cautarile romanilor pe Google in 2023

Anul 2023 a adus cu el schimbari semnificative in topurile cautarilor online in Romania, iar conform datelor SEO TargetWeb, Klaus Iohannis a ramas o figura centrala in categoria.

actualitate, 08:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0.2853 seconds )