Libnet.ro
watchshop.ro

05:00

Klaus Iohannis

Libnet Ro
Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO

Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO

Romania sustine pe deplin procesul de aderare la NATO a Suediei, a declarat luni, 16 mai, seful statului, Klaus Iohannis. Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO, anuntata astazi de catre premierul suedez, Magdalena Andersson. Romania sustine pe deplin procesul de aderare.

Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO (video)

Romania sustine pe deplin procesul de aderare la NATO a Suediei, a declarat luni, 16 mai, seful statului, Klaus Iohannis. Romania saluta decizia Suediei de a solicita aderarea la NATO, anuntata astazi de catre premierul suedez, Magdalena Andersson. Romania sustine pe deplin procesul de aderare.

Klaus Iohannis saluta decizia Suediei de a aplica pentru aderarea la NATO: Alianta noastra va fi mai puternica ca niciodata

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca Romania saluta decizia Suediei de a aplica pentru aderarea la NATO.

KLAUS IOHANNIS: Romania sprijina un proces rapid de aderare a Suediei la NATO

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca tara noastra sprijina un proces rapid de aderare a Suediei la NATO. Seful statului a adaugat ca Alianta va fi mai puternica, dupa ce Suedia si Finlanda vor deveni membre ale NATO.

Klaus Iohannis: Romania saluta decizia Suediei de a adera la NATO.Alianta noastra va fi mai puternica ca niciodata

Presedintele Klaus Iohannis a salutat decizia Suediei de aderare la NATO, precizand ca Alianta va fi mai puternica ca niciodata odata cu alaturarea Finlandei si Suediei.

Suedia va depune oficial cererea de aderare la NATO. Klaus Iohannis saluta decizia

Se fac ultimele pregatiri pentru candidaturile Finlandei si Suediei la NATO. Autoritatile examineaza ceririle celor doua tari nordice, in ambele Legislative existand opinii in favoarea.

Romanii care nu vor mai plati impozit pe venit si contributii la stat: Klaus Iohannis tocmai a semnat legea

Desi vor beneficia de aceleasi drepturi, pensia nu le va fi afectata, iar accesul la serviciile medicale de stat va ramane gratuit, aproximativ 300. 000 de salariati romani vor fi scutiti de.

carturesti.ro

Lupta pentru Cotroceni incinge ranza politica

In culisele puterii, se da o batalie ascunsa pentru viitorul prezidentiabil, cu sanse sa castige alegerile. Lupta pentru Cotroceni incinge ranza politica. Klaus Iohannis a iesit public sa comenteze cresterea galopanta a preturilor. A rugat romanii sa nu caute vinovati la guvern sau la parlament. Guvernul meu lucreaza pentru mine. Ar fi principalul mesaj transmis .

Tudor Chirila, critici dure la adresa presedintelui Iohannis. Ce ii reproseaza artistul sefului statului

Artistul Tudor Chirila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a ajuns la putere pe un discurs anti-PSD si a dat sperante oamenilor, dar el nu si-a dorit o Justitie mai puternica, ci conservarea puterii in mainile aceleiasi oligarhii, care a capusat tara asta de 32 de ani.

Bugetul a fost franjurat inca putin de Coalitie cu sprijinul lui Iohannis. Nu asculta expertii si vom fi loviti cu totii

Anul trecut, aproximativ in aceeasi perioada, HotNews. ro publica un material: un scurt ghid de facut bugetul franjuri. Evident, pare ca actuala Coalitie PSD-PNL-UDMR), in frunte cu presedintele Klaus Iohannis, chiar merge mai departe. A scutit de impozit pe venit si contributia la sanatate cateva sute de mii de salariati agricultura si industria alimentara).

N-a fost pacaleala. S-a dat legea care mareste aceste salarii: cine va primi cel putin 3.000 de lei

In sfarsit, o categorie de angajati romani va beneficia de un salariu mai consistent, datorita unei noi legi proaspat adoptata de presedintele Klaus Iohannis. Este vorba despre actul.

Cruzimea fata de animale, pedepsita cu sapte ani de inchisoare. Klaus Iohannis a promulgat legea

Cruzimea fata de animale va fi pedepsita de acum cu ani grei de inchisoare. Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care prevede majorarea pedepselor si a amenzilor in cazul actiunilor care.

Bani in plus pentru aceste meserii din Romania. 3.000 de lei va fi salariul minim

Sunt vesti bune pentru romanii care muncesc intr-un anumit domeniu. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi, 13 mai 2022, legea care prevede ca salariul de baza minim brut pentru acest sector de munca va fi de minimum 3. 000 de lei pe luna. Care sunt angajatii care vor beneficia de salarii mai bune, vedeti in articolul .

Pedepse si amenzi majorate pentru cei care bat, maltrateaza sau ucid animalele - lege promulgata

Legea prin care cresc pedepsele si amenzile pentru actiuni de cruzime impotriva animalelor, inclusiv zoofilia, a fost promulgata, vineri, de presedintele Klaus Iohannis.

watchshop.ro

Circa 300.000 de salariati, scutiti de impozit pe venit si contributia la sanatate Klaus Iohannis a promulgat legea

Circa 300. 000 de salariati din agricultura si industria alimentara nu vor mai plati impozit pe venit, contributia la sanatate dar raman asigurati) si, optional, nici la Pilonul II de pensii, conform unei legi promulgate de presedintele Klaus Iohannis.

Salariul minim brut in domeniul agricol va fi de minimum 3.000 lei lunar

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea.

Legea prin care cresc pedepsele si amenzile pentru actiuni de cruzime impotriva animalelor, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 2052004 privind protectia animalelor, informeaza Administratia Prezidentiala. Prin acest act normativ cresc limitele pedepselor si amenzilor in cazul actiunilor de cruzime fata de animale, iar zoofilia este introdusa in aceasta categorie.

Cresc pedepsele pana la 7 ani pentru cruzimea impotriva animalelor sau neglijenta acestora. Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 2052004 privind protectia animalelor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea care faciliteaza investitiile in sistemele de irigatii din fonduri nationale si europene

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea pentru modificarea si completarea Legii imbunatatirilor funciare nr. 1382004 si pentru modificarea art. III alin. 1), 1 and 185;) si 3) din Legea nr. 2692015 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 42015 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 822011 privind unele masuri de organizare a activitatii de imbunatatiri funciare.

Klaus Iohannis a numit, vineri, ambasadorii la ONU si la Consiliul Europei. Ce decrete a mai semnat seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de numire a mai multor ambasadori printre care si a lui Cornel Feruta ca ambasador extraordinar si plenipotentiar, reprezentant permanent al Romaniei pe langa Organizatia Natiunilor Unite de la New York si a lui Ion Jinga in calitate de de ambasador extraordinar si plenipotentiar, sef al Misiunii Permanente a Romaniei pe langa Consiliul Europei de la Strasbourg.

actualitate, 05:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )