Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis

Libnet Ro
Ministrul Culturii, Raluca Turcan: Ia este un element care ne-a demonstrat ca are puterea sa uneasca romani

Ministrul Culturii, Raluca Turcan: Ia este un element care ne-a demonstrat ca are puterea sa uneasca romani

Intr-o declaratie data luni, ministrul Culturii, Raluca Turcan, a subliniat ca ia, simbol al traditiilor romanesti, este un element ce a demonstrat capacitatea sa de a uni romanii intr-o dorinta comuna: protejarea si recunoasterea patrimoniului cultural. in data de 21 iunie 2022, Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care ziua de 24 iunie a .

Lege promulgata: Toti tatii care sunt si salariati pot primi concediu paternal platit

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care concediul paternal va fi acordat tuturor tatilor care au calitatea de salariat, transmite Agerpres. Totodata, actul normativ extinde durata concediului paternal, de la cinci la 10 zile lucratoare.

Ambasada SUA, despre decizia lui Iohannis de a-si retrage candidatura de la sefia NATO

In cursul zilei de ieri, 20 iunie 2024, Klaus Iohannis a luat decizia de a-si retrage candidatura de la sefia NATO. Astazi, Ambasada SUA a reactionat la decizia presedintelui Romaniei. Ambasada SUA a declarat ca hotararea presedintelui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura pentru functia de secretar general al NATO reflecta angajamentul sau de a .

Ambasada SUA ii multumeste lui Klaus Iohannis pentru ca s-a retras din cursa pentru sefia NATO: Un exemplu pentru unitatea Aliantei

Ambasada SUA transmite ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura pentru functia de secretar general al NATO este un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei Nord-Atlantice.

Reactia Ambasadei SUA la retragerea lui Klaus Iohannis din cursa pentru sefia NATO

Ambasada SUA a afirmat, vineri, ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura pentru functia de secretar general al NATO este un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei.

Concediu nou pentru acesti romani. Legea a fost promulgata deja, totul e oficial

Depus in Parlament, inca din 2022, un nou proiect de lege a schimbat legislatia in vigoare, iar legea a fost promulgata deja, de catre Klaus Iohannis, astfel ca apare un concediu nou pentru acesti romani care indeplinesc anumite conditii. A aparut un concediu nou pentru acesti romani in urma cu doi ani, mai multi parlamentari .

Ambasada SUA: Decizia lui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura este exemplu al angajamentului de a asigura unitatea NATO

Ambasada SUA transmite ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura pentru functia de secretar general al NATO este un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei Nord-Atlantice.

Ambasada SUA, despre decizia lui Iohannis de a-si retrage candidatura pentru sefia NATO: Un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei

Ambasada SUA la Bucuresti a reactionat dupa decizia lui Klaus Iohannis privind retragerea candidaturii pentru functia de secretar general al NATO. Potrivit reprezentantei SUA, decizia lui Iohannis reprezinta un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei. Reactia Ambasadei SUA, dupa decizia lui Iohannis .

Noua lege promulgata de Iohannis: Concediul paternal poate fi acordat tuturor tatilor care au calitatea de salariat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care concediul paternal va fi acordat tuturor tatilor care au calitatea de salariat, transmite Agerpres. Totodata, actul normativ extinde durata concediului paternal, de la cinci la 10 zile lucratoare. Legea privind concediul paternal, promulgata .

Noi oportunitati pentru proaspetii parinti: concediul paternal va fi acordat tuturor tatilor angajati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind aprobarea OUG 1172022 prin care concediul paternal va fi acordat tuturor tatilor care au calitatea de salariat.

OUG ce aduce modificari Legii concediului paternal, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat OUG ce modifica Legea concediului paternal si decrete de pensionare a mai multor angajati din armata. Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, remis cotidianului national ROMANIA LIBERA, Klaus Iohannis a semnat astazi urmatoarele decrete: Urmareste Romania Libera pe X,FacebooksiGoogle News!.

Mark Rutte are drum deschis la sefia NATO si cinci dureri majore de cap. Donald Trump, cea mai mare sursa de necazuri

Premierul olandez in exercitiu, Mark Rutte, a primit, joi, cale libera catre sefia politica a Aliantei Nord-Atlantice, dupa ce presedintele roman Klaus Iohannis a anuntat ca isi retrage candidatura pentru functia de Secretar General al NATO.

Cine este Mark Rutte, zis si Teflon Mark, viitorul sef al NATO. Stie sa vorbeasca pe limba lui Trump

Dupa ce presedintele roman Klaus Iohannis, a anuntat, joi, ca-si retrage candidatura, premierul olandez demisionar Mark Rutte, 57 de ani, are cale libera sa-i succeada lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO.

Mircea Geoana nu a comentat decizia Romaniei privind donarea unui sistem Patriot Ucrainei

Joi, 20 iunie 2024, a avut loc, la Palatul Cotroceni, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in care s-a decis trimiterea unui sistem de rachete Patriot in Ucraina. Mircea Geoana, care este implicat intr-o precampanie prezidentiala neoficiala in Romania, a evitat sa comenteze subiectul transferului unei baterii Patriot .

Radu Miruta (USR), despre decizia CSAT: Atata timp cat sistemul Patriot a ajuns in Romania este clar ca militar, strategic era nevoie de el aici (VIDEO)

Deputatul USR Radu Miruta a criticat intr-o interventie pentru emisiunea Buna, Romania, cu Razvan Zamfir si Radu Buzaianu, faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a anuntat ce va primi Romania la schimb dupa ce CSAT a decis sa ofere Ucrainei un sistem Patriot: Atata timp cat sistemul asta costa 1 miliard de euro pe care Romania il suporta, cu toata dragostea trebuie sa ne spuna cand vom primi la schimb si ce.

Cum comenteaza presa internationala retragerea presedintelui Iohannis din cursa pentru sefia NATO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a retras joi din cursa pentru conducerea NATO, deschizand calea premierului olandez Mark Rutte pentru a deveni urmatorul secretar general al aliantei militare transatlantice. Stirea a facut inconjulul lumii dupa ce a fost difuzata de principalele agentii.

George Simion critica decizia CSAT privind donarea unui sistem Patriot Ucrainei: Romania nu are de ce sa intre in razboiaele altora

Liderul AUR, George Simion, a criticat joi decizia CSAT potrivit careia Romania va trimite rachete de tip Patriot in Ucraina. George Simion critica decizia CSAT Condamn in termenii cei mai duri decizia de astazi a presedintelui Klaus Iohannis si a CSAT, de a renunta la apararea de tip Patriot pentru Romania si de a acorda acest sprijin pentru Ucraina. Ca presedinte al Romaniei nu voi implica tara noastra si nu ii voi expune pe romani la niciun tip de razboi. Romania nu are de ce sa intre in razboiaele altora, Romania trebuie sa investeasca in propriile capacitati de aparare, a spus George Simion pe Facebook.

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj de multumire dupa ce Romania a decis sa doneze un sistem PATRIOT: Punand capat terorii rusesti acum, Ucraina previne o potentiala agresiune impotriva Moldovei, Romaniei si tuturor vecinilor nostri

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis ca este recunoscator Romaniei si presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a faptului ca tara noastra va dona un sistem PATRIOT Ucarinei. Ce mesaj a transmis Volodimir Zelenski pentru Romania .

Sedinta CSAT: S-a decis donarea catre Ucraina a unui sistem PATRIOT

Joi, 20 iunie 2024, a avut loc, la Palatul Cotroceni, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Agenda discutiilor a fost consistenta, axata pe teme de interes prioritar din perspectiva mediului de securitate si a prioritatilor de actiune pentru Romania. Au fost trecute in revista obiectivele prioritare ale Romaniei .

Iohannis si-a retras candidatura pentru sefia NATO. Romania il sustine pe Mark Rutte

Presedintele Klaus Iohannis s-a retras din cursa pentru functia de secretar general al NATO. Acesta i-a informat, joi, pe membrii CSAT ca si-a retras candidatura.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )