Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis

Libnet Ro
Ziua Constitutiei, mesajele presedintelui Iohannis si al premierului Nicolae Ciuca

Ziua Constitutiei, mesajele presedintelui Iohannis si al premierului Nicolae Ciuca

Legea fundamentala din 1991 a formalizat trecerea, dupa aproape 50 de ani de guvernare socialist-comunista, la un regim democratic de tip occidental, arata mesajul trimis de presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Constitutiei.

Iohannis, mesaje de Ziua Constitutiei Romaniei si la aniversarea Monitorului Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj cu ocazia Zilei Constitutiei Romaniei, dar si unul cu prilejul implinirii a 190 de ani de la prima aparitie a Monitorului Oficial. Potrivit Administratiei Prezidentiale, cu ocazia Zilei Constitutiei Romaniei, seful statului a transmis urmatorul mesaj: in existenta oricarui stat, adoptarea unei noi Constitutii marcheaza schimbarile profunde .

KLAUS IOHANNIS: Constitutia este cea mai importanta arma pe care o avem impotriva totalitarismului si populismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care subliniaza ca, Legea fundamentala este cea mai importanta arma pe care o avem impotriva oricarei forme de totalitarism, intoleranta, discriminare si populism.

George Simion, de la Bruxelles: E un esec cap-coada presedintia lui Klaus Iohannis

Liderul AUR George Simion se afla la Bruxelles, acolo unde se va da votul final pentru intrarea Romaniei in spatiul Schengen.

Iohannis a ajuns la 60 de generali avansati pe an, dublu fata de cifrele celorlalti presedinti, sustine jurnalistul Doru Buscu

Jurnalistul Doru Bucsu atrage atentia ca in timpul mandatului presedintelui Klaus Iohannis numarul generalilor avansati pe an a ajuns la 60, un record fata de mandatele predecesorilor sai, Iliescu, Constantinescu, Basescu. in timpul mandatului presedintelui Iohannis numarul generalilor avansati pe an a ajuns la 60 Ion Iliescu a facut si a avansat mai multi generali ca Emil Constantinescu. Basescu l-a intrecut pe Iliescu, iar Iohannis l-a intrecut pe Basescu, observa Doru Buscu in cel mai recent numar al saptamanalului Catavencii.

Politia locala obtine noi imputerniciri asupra soferilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea conform careia proprietarul sau detinatorul mandatat al unui vehicul are obligatia de a prezenta si politistului local, la solicitarea acestuia, datele de identificare a persoanei careia i-a incredintat vehiculul.

Klaus Iohannis a promulgat legea care da dreptul politiei locale de a solicita informatii cu privire la cei care conduc pe drumurile publice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice PL-x 53926. 2022), care prevede dreptul politiei locale de a solicita informatii cu privire la cei care conduc pe drumurile publice, de la proprietari sau de la cel care este detinatorul mandatat al autovehiculului.

Iohannis a promulgat legea ce modifica OUG privind circulatia pe drumurile publice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea OUG nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, care stabileste si in sarcina politiei locale atributia de a putea solicita proprietarului sau detinatorului mandatat al unui vehicul datele de identificare ale persoanei careia i-a incredintat vehiculul, iar in cazul nerespectarii transmiterii informatiilor solicitate sa .

Klaus Iohannis a participat la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, astazi, la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest, desfasurat la Tirana, in Republica Albania.

KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de actiune concreta, pentru a da o sansa suplimentara statelor din Balcanii de Vest

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca, prin summitul Uniunea Europeana-Balcanii de Vest care are loc marti la Tirana, statele membre ale Uniunii Europene vor sa demonstreze ca sunt alaturi de tarile din aceasta zona.

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la Schengen: inca se discuta, inca se negociaza

Inca se discuta, inca se negociaza, spune Klaus Iohannis despre aderarea Romaniei la Schengen pe 8 decembrie. in conditiile in care deciziile referitoare la Romania si la Bulgaria nu sunt tocmai identice, nici rezultatele nu pot fi tocmai identice, arata Iohannis despre o posibila decuplare.

Iohannis sustine ca primirea Romaniei in Schengen inca se negociaza. Austria continua sa se opuna

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la reuniunea UE Balcanii de Vest de la Tirana Albania), a declarat ca primirea Romaniei in Schengen inca se discuta si se negociaza. Declaratia aparent optimista a sefului statului roman a venit la data de 6 decembrie 2022, in contextul reuniunii UE Balcanii de Vest, care se desfasoara in .

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la Schengen: Nu ne vom opri din discutat si negociat pana in ultimul moment S-a mai discutat despre o decuplare de Bulgaria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre sansele Romaniei de a adera la spatiul Schengen, marti, la Tirana, in marja participarii la Summitul UE Balcanii de Vest, si sustine ca partea romana va discuta si va negocia pana in ultimul moment.

De ce nu a mers Marcel Ciolacu la ceremonia organizata de Klaus Iohannis de Ziua Nationala a Romaniei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat de ce nu a fost prezent la receptia data de presedintele Klaus Iohannis de Ziua Nationala.

Aderarea Romaniei la Schengen |Austria tot nu ne vrea. Iohannis: Nu ne vom opri din negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen se va afla joi pe masa Consiliului Justitie si Afaceri Interne si ca pana la acel moment se poarta negocieri.

Iohannis este prezent la Summitul UE Balcanii de Vest. Sunt ultimele negocieri pentru aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa, marti, 6 decembrie, la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest, care se va desfasura la Tirana Albania), anunta Administratia.

Klaus Iohannis dresorul de fraieri si de pesedisti

Cele patru runde de alegeri care, conform Constitutiei Romaniei, sunt programate sa se desfasoare in anul 2024 se apropie cu pasi tot mai repezi.

Klaus Iohannis participa la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Summitul Uniunea Europeana - Balcanii de Vest, care se va desfasura la Tirana, in Republica Albania.

Klaus Iohannis a semnat decretele de decorare ale mai multor organizatii nonguvernamentale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, o serie de decrete de decorare, cu ocazia Zilei Internationale a Voluntariatului, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a eliberat din functie mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, luni, din functie mai multi magistrati, printre care si membri ai Consiliului Superior al Magistraturii CSM), informeaza Administratia Prezidentiala.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1781 seconds )