Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Luminitei-Teodora Odobescu in functia de consilier prezidential

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Luminitei-Teodora Odobescu in functia de consilier prezidential

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea Luminitei-Teodora Odobescu in functia de consilier prezidential, din data de 30 noiembrie, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Iohannis, dupa investirea Guvernului: Va felicit! Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu s-au terminat. Ce le-a cerut sa rezolve de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat Guvernul Ciuca, dupa depunerea juramantului de catre ministri. De asemenea, a salutat faptul ca acum exista un Cabinet solid, care pune capat crizei politice, dar ca sunt urgente care trebuie de indata rezolvate.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru numirea Guvernului condus de Nicolae Ciuca, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Luminita-Teodora Odobescu, fosta sefa a Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE, este noul consilier al presedintelui Klaus Iohannis

Luminita-Teodora Odobescu va fi consilier prezidential din 30 noiembrie. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in acest sens. Odobescu a fost sefa Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE Pana de curand, .

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus juramantul. Klaus Iohannis: criza politica s-a terminat!

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus, joi, de la ora 15. 00, juramantul la Palatul Cotroceni. Romania are Guvern dupa doua luni de criza. Dupa depunerea juramantului, Klaus Iohannis a declarat ca e nevoie de un Guvern solid, iar acum il avem. Va felicit, criza politica s-a terminat. Dar celelalte crize, nu. Si nici problemele nu au .

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus juramantul. Klaus Iohannis: criza politica s-a terminat!

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus, joi, de la ora 15. 00, juramantul la Palatul Cotroceni. in sfarsit, dupa doua luni de criza politica, Romania are, din nou, un Guvern! Ministrii cabinetului Ciuca au depus juramantul, iar la sfarsitul intalnirii de la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a declarat ca e nevoie de un Guvern solid, iar acum .

KLAUS IOHANNIS: Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu si nici problemele nu au disparut

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca dupa investirea Guvernului criza politica s-a incheiat, insa a subliniat ca celelalte crize nu si nici problemele nu au disparut, motiv pentru care e nevoie de un Executiv solid, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis, mesaj pentru parinti si elevi. Copiii vor avea liber luni, 29 noiembrie

In aceste zile a avut loc, in conditii de pandemie, un eveniment important in sistemul de educatie din Romania. Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Valori in Educatie. ONG-ul a premiat cei mai buni directori de institutii de invatamant din anul 2021. La momentul de gala, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj celor .

Klaus Iohannis, la depunerea juramantului Guvernului Ciuca: Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia depunerii juramantului de credinta de catre membrii Guvernului Ciuca, votat astazi de Parlament.

Klaus Iohannis: Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu Este nevoie de un guvern solid, cu o majoritate consistenta in Parlament, si acum exista acest guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat dupa depunerea juramantului de catre membrii guvernului Ciuca la Palatul Cotroceni, ca celelalte crize nu s-au incheiat si din aceasta cauza este nevoie de un guvern care se bucura de .

Klaus Iohannis anunta oficial desemnarea lui Nicolae Ciuca pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial luni desemnarea lui Nicolae Ciuca pentru functia de premier, Ciuca fiind si el prezent alaturi de presedinte.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1521 seconds )