Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Decrete semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Decrete semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, 14 octombrie 2021, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 292016 pentru modificarea regimului juridic al unui imobil PL-x 50107. 2016); Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1102020 privind schimbarea titularului dreptului de administrare asupra unei . continuă pe România Liberă

Decrete semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat marti, 12 octombrie 2021, urmatoarele decrete: Decret privind promulgarea Legii pentru completarea art. 84 din Legea educatiei nationale nr. 12011 PL-x 7908. 2021); Decret privind acordarea Drapelului de lupta Batalionului 400 Sprijin Feleacu.

Primirea de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a unor ambasadori straini cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a primit luni, 11 octombrie 2021, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Republicii Austria in Romania, Adelheid Folie, ambasadorul agreat al Republicii Arabe Egipt in Romania, Moayad Fathallah Mohamed El Dalie, si pe ambasadorul agreat al Malaysiei in Romania, Tengku Dato Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin. Presedintele Klaus Iohannis a .

Interventia Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis la Forumul dedicat Comemorarii Holocaustului si Combaterii Antisemitismului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut miercuri, 13 octombrie 2021, o interventie in cadrul sesiunii interactivePromoting remembrance, fighting distortion,cu prilejul participarii la Forumul dedicat Comemorarii Holocaustului si Combaterii Antisemitismului Malmo, Regatul Suediei). Va prezentam in continuare interventia sustinuta in cadrul acestui eveniment traducerea in limba romana si textul original in limba engleza): Domnilor presedinti, Domnilor .

Vizita lui Klaus Iohannis in Letonia, amanata din cauza ca omologul leton a fost depistat cu coronavirus. Presedintele Romaniei ar fi fost testat si el la revenirea din Suedia, insa rezultatul a fost negativ

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, avea programata o vizita in Letonia pentru vineri si sambata, insa evenimentul a fost amanat din cauza ca omologul sau leton, Egils Levits, a fost depistat cu infectie cu SARS-CoV-2. Egils .

Marcel Ciolacu: Nu am astfel de intimitati cu presedintele, sa vorbim despre domnul Ciolos!

Marcel Ciolacu sustine ca nu il mai surprinde nimic, in acest moment, la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, dupa ce acesta l-a nominalizat de Dacian Ciolos pentru functia de premier. Totodata, liderul PSD spune ca nominalizarea lui Ciolos este un pas spre alegerile anticipate, in cazul in care nu va fi formata o majoritate.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Nationala a Victimelor Holocaustului: Situatia pandemica a favorizat manifestarile de ura, antisemitism si xenofobie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni, 11 octombrie 2021, un mesaj cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, afirmand ca lectia dura a Holocaustului trebuie sa functioneze ca un far care sa ne ghideze pe drumul european. Seful statului a subliniat ca situatia pandemica a favorizat manifestarile de ura, indiferenta, antisemitism si xenofobie.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Dacian Ciolos este propus candidat la functia de prim-ministru

Adminsitratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Dacian Ciolos este propu pentru functia de prim-ministru: Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 11 octombrie 2021, decretul privind desemnarea domnului .

Klaus Iohannis, testat pentru COVID-19 dupa ce consiliera lui s-a izolat la domiciliu. Ce rezultat a primit

Klaus Iohannis a fost testat pentru coronavirus. Consiliera acestuia s-a izolat la domiciliu. Ce rezultat a primit presedintele Romaniei in urma testului facut recent? Ce a transmis recent Administratia Prezidentiala despre acest eveniment? Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19: care a fost rezultatul? Vizita oficiala a presedintelui Romaniei in Republica Letonia care trebuia sa .

Klaus Iohannis s-a testat anti Covid. Rezultatul este negativ

Klaus Iohannis a fost testat anti Covid, iar rezultatul este unul negativ, a anuntat administratia prezidentiala. Presedintele Romaniei a fost contact direct al unei persoane infectate. Este vorba despre seful de stat din Republica Letonia, cu care a intrat in contact in timpul vizitei de la Malmo, din Suedia. Vizita oficiala a presedintelui Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19. Vizita oficiala in Letonia a fost amanata

Presedintele Klaus Iohannis a intrat in contact direct cu presedintele Letoniei, intr-o intrevedere in Suedia, omologul sau fiind depistat cu noul coronavirus. Administratia prezidentiala a anuntat ca seful statului roman a facut un test COVID.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )