Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

Legea consumatorului vulnerabil: Daca are masina cu o vechime mai mica de 10 ani nu se incadreaza

Antena3 Antena3,
Legea consumatorului vulnerabil: Daca are masina cu o vechime mai mica de 10 ani nu se incadreaza

Legea consumatorului vulnerabil inseamna un vraf de acte pentru un ajutor minim. Romanii pot depune solicitari, dar unii renunta inainte sa primeasca ceva, speriati de atata birocratie. continuă pe Antena3

Legea consumatorului vulnerabil. Ajutorul de incalzire poate fi solicitat pana pe 20 noiembrie

Consumatorii vulnerabili care vor sa beneficieze de ajutor de incalzire in acest an pot depune cererea si documentele necesarepana la data de 20 noiembrie, a declarat ministrul Muncii Raluca Turcan pentru Economedia. Legea consumatorului vulnerabil prevede un termen general data de 15 octombrie pentru depunerea cererii, insa in acest an va exista o .

Legea consumatorului vulnerabil, functionala cu doar trei zile inainte de termenul limita

Promulgata in 16 septembrie 2021, legea consumatorului vulnerabil nu a putut fi pusa in practica fara normele de aplicare. Aprobate in 4 octombrie, normele au fost publicate in Monitorul Oficial cu trei zile inainte de 15 octombrie, teoretic, termenul limita pentru depunerea cererii de acordare a ajutorului.

PSD Tulcea propune modificarea legii consumatorului vulnerabil, ca populatia Deltei sa beneficieze de un cost redus la electricitate

Organizatia PSD Tulcea sustine necesitatea modificarii legii consumatorului vulnerabil tot printr-o lege, astfel incat populatia din Delta Dunarii sa beneficieze de un cost redus la energia electrica, chiar daca Guvernul a emis o hotarare care confirma aceasta facilitate pentru locuitorii din comunitatile izolate de ape.

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )