Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Leo Messi - Totul despre viata legendei care a schimbat Barca

Adevărul Adevărul,
Leo Messi - Totul despre viata legendei care a schimbat Barca

Dupa transferul istoric din campionatul spaniol in cel francez, unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume isi continua cariera. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Test de personalitate. Animalul pe care il observi mai intai spune totul despre tine

Subconstientul poate spune multe despre personalitate, mai mult decat putem crede. Expertii compara mintea subconstienta cu o unitate de stocare, care detine toate aprecierile si antipatiile, credintele si temerile, amintirile si abilitatile, fiind construita din tot ceea ce ai vazut si ceea ce ai experimentat, chiar daca nu ti le amintesti.

Totul despre FCSB Dinamo, eternul derby al fotbalului romanesc

Arena Nationala gazduieste, duminica seara, de la ora 21:00, un nou episod din Clasicul Romaniei, asa cum ne place sa spunem despre confruntarea FCSB Dinamo.

Phil Collins a ajuns o umbra. Ce spune fosta sotie despre viata lor sexuala

Phil Collins adat un interviu pentru BBC, iar starea sa de sanatatei i-a ingrijorat pe faniMuzicianul de 70 de ani, care a avut numeroase probleme in ultimii ani, a dezvaluit ca nu mai poate canta la tobe.

Stefan Banica Jr. a facut marele anunt chiar azi. Vesti bune despre concertele pe care toti fanii lui le asteptau

Stefan Banica Jr. a venit azi in platoul emisiunii Observator, unde a vorbit despre proiectele sale, emisiunea X Factor, dar a dat si detalii despre viata privata. Stefan Banica Jr. a facut marele anunt chiar azi Stefan Banica Jr. pregateste un concert la finalul lunii, in parcul Herastrau. Acesta este emotionat de revederea cu publicul: .

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )