Libnet.ro
watchshop.ro

13:15

Liderul Junilor Tineri din Brasov, disparut fara urma. Parcursul luiCostel Chicuseste refacut de Politie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Liderul Junilor Tineri din Brasov, disparut fara urma. Parcursul luiCostel Chicuseste refacut de Politie VIDEO

Costel Chicus este unul dintre cei mai apreciati juni din Scheii Brasovului. El a fost si consilier local in mandatul precedent, din partea PSD. Barbatul a plecat de acasa si nu s-a mai intors, astfel ca familia a anuntat Politia. continuă pe Adevărul

4 ursi, capturati si tranchilizati in zona cartierului Schei din Brasov

In urma cu doua zile, 4 ursi au fost capturati si tranchilizati, in zona strazii Nisipului de Sus din Brasov, cartierul Schei. Este vorba de trei pui si un exemplar matur, de aproximativ 5 ani. Acestia veneau des in zonele locuite din oras. Ursi capturati si relocati in Brasov Potrivit protocolului, dupa capturare, ursii au .

Traditii de Halloween neobisnuite din toata lumea. Ce se intampla la Castelul Bran din Brasov

Halloween este o sarbatoare extrem de iubita in toata lumea, in special in America unde multi se dau peste cap in special ca totul sa fie perfect in aceasta zi. Ce traditii se respecta la Castelul Bran din Brasov? Traditii de Halloween din intreaga lume Halloween este o sarbatoare cunoscuta in toata lumea si din .

Un elev din Brasov a castigat medalii de aur la o multime de olimpiade

Stefan Ionel Dumitrescu a participat la numeroase concursuri nationale si internationale dedicate elevilor de liceu. Recent, tanarul a primit medalia de aur de la Balcaniada de Fizica, unde a fost cel mai tanar din lotul Romaniei.

Universitatea Transilvania din Brasov acorda cazare gratuita si burse pentru studentii care se vaccineaza

Universitatea Transilvania Brasov UniTBv) a decis o serie de masuri de stimulare a studentilor pentru a se vaccina impotriva COVID-19, a declarat, astazi, rectorul institutiei de invatamant superior, dr. Vasile Abrudan, care a mentionat, totodata, ca este prea devreme sa avanseze cifre in legatura cu procentul de studenti care au ales sa se imunizeze, potrivit Agerpres.

carturesti.ro

actualitate, 13:15

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )