Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Liderul Sindicatului

Libnet Ro
Orban,dupa informatiile dezvaluite de DNA in dosarul lui Ion Radoi: Am fost ministru al Transporturilor, il cunosc, dar nuam discutat nimic ilegal

Orban,dupa informatiile dezvaluite de DNA in dosarul lui Ion Radoi: Am fost ministru al Transporturilor, il cunosc, dar nuam discutat nimic ilegal

Ludovic Orban a declarat, pentru Adevarul, ca il cunoaste de mult timp pe liderul sindicatului de la metrou, Ion Radoi, insa niciodata nu a discutat chestiuni ilegale cu acesta. Afirmatiile fostului presedinte PNL vin dupa ce in spatiul public au aparut stenograme ale discutiilor dintre cei doi.

Cum incerca baronul de la metrou Ion Radoi sa-l dea jos pe Drula: de la racheti ucraineni, la organizarea grevei care a paralizat Capitala si la presiuni la PNL si primarii de sector

Liderul sindicatului de la Metrou, Ion Radoi, trimis in judecata de DNA pentru fraude la metrou cu firma sindicatului, a fost cel care a pus la cale greva din urma cu un an care a paralizat pentru o zi traficul in Capitala. in razboi cu ministrul Transporturilor de atunci, Catalin Drula, care incepuse sa desfiinteze tarabele si chioscurile inchiriate ilegal de catre firma sindicatului, Radoi a facut demersuri si in jurul liderilor PNL de la acea vreme, dar si la unii primari de sector pentru a opri demolarile. Pe grupurile interne ale sindicatului sustinatorii lui Radoi discutau chiar sa puna un pret pe capetele lui Drula si a sefului Metrorex de atunci, sa angajeze racheti ucraineni.

Seful Comisiei pentru munca din Camera Deputatilor, dupa discutiile cu sindicalistii STB: Administratia societatii actioneaza la limita legii

Presedintele Comsiei pentru munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon, a sustinut ca va transmite premierului Ciuca concluziile sedintei cu reprezentantii sindicatului STB, privind posibilitatea luarii unor masuri, astfel incat conflictul sa nu degenereze si sa nu duca la aparitia unor drame sociale, lasand fara venituri peste 200 de familii. Liderul acuza conducerea STB de efectuarea unei forme mascate de concediere colectiva.

CATALIN DRULA: Munca enorma a DNA pentru probarea faradelegilor din jurul spatiilor comerciale de la metrou

Presedintele interimar al USR, Catalin Drula, sustine ca liderul Sindicatului Liber din Metrou, Ion Radoi, trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a apelat la fosti ministri ai Transporturilor si la actuali politicieni in disperarea de a-si salva imperiul subteran.

Ion Radoi, liderul sindicatului Metrorex a fost trimis in judecata, sub control judiciar

Liderul sindicatului de la Metrorex, Ion Radoi, a fost trimis, in judecata sub control judiciar pentru infractiunile de folosire a influentei avand ca scop obtinerea de foloase necuvenite si santaj. Ion Radoi a fost trimis in judecata de DNApentru infractiunile de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana ce detine o functie de conducere intr-un sindicat, avand ca scop obtinerea de foloase necuvenite 7 acte materiale) si pentru santaj privind modul in care au fost exploatate si administrate spatiile comerciale din statiile de metrou, in perioada septembrie 2017 iulie 2021. Radoi si-ar fi folosit influenta pentru a obtine foloase necuvenite din exploatarea spatiilor comerciale din statiile de metrou Dosarul urmareste metodele prin care Ion Radoi si-ar fi folosit influenta si autoritatea de lider sindical pentru a obtine foloase necuvenite din exploatarea si administrarea spatiilor comerciale din statiile de metrou si din caile de acces catre metrou, in perioada septembrie 2017 iulie 2021. Radoi si-ar fi folosit autoritatea de lider sindical pentru atingerea unor scopuri personale sau pentru interese de grup, fara legatura cu dialogul social, ori protejarea drepturilor salariatilor, potrivit procurorilor.

Liderul sindicatului Metrorex, Ion Radoi, a fost trimis in judecata, sub control judiciar

Liderul sindicalistilor de la Metrorex, Ion Radoi, a fost trimis, sub control judiciar, in judecata pentru infractiunile de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana ce detine o functie de conducere intr-un sindicat, avand ca scop obtinerea de foloase necuvenite si santaj.

Bogdan Hossu, reactie in criza pretului carburantilor: Statul protejeaza specula si hotii

Liderul sindicatului CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, sustine ca statul este incapabil sa aplice legislatia in privinta cresterii pretului carburantilor.

carturesti.ro

Consiliul General al Capitalei a luat act de demisia consilierului general PSD Vasile Petrariu, liderul sindical de la STB

Consiliul General al Capitalei a luat act, luni, de incetarea mandatului a trei consilieri municipali: Vasile Petrariu, Ionel - Florian Lixandru si Ionel Puscas. Vasile Petrariu este liderul sindicatului reprezentativ din STB, acesta fiind acuzat de primarul general, Nicusor Dan, ca a orchestrat greva de 5 zile de la STB. Florin Lixandru a demisionat din CGMB deoarece a fost numit secretar de stat in Ministerul Educatiei, iar Ionel Puscas a demisionat din PNL in luna noiembrie, dezaproband formarea coalitiei PSD-PNL.

VASILE PETRARIU, SINDICAT STB: in regulamentul nostru intern nu exista ca procedura concedierea directa

Procedura de concediere a salariatilor Societatii de Transport Bucuresti nu este una simpla, aceasta nu poate fi facuta direct ci trebuie respectati niste pasi si, in functie de acuzele care se aduc, se va discuta, punctual, in Comisia de Cercetare Disciplinara, a declarat, astazi, liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu.

Liderul sindical de la STB Vasile Petrariu, chemat la Politie: M-am prevalat de dreptul la tacere - UPDATE

Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ de la STB, acuzat de Nicusor Dan ca a orchestrat greva, a fost chemat, marti, la Politia Transporturi, in legatura cu protestul angajatilor, declarat ilegal prin decizia instantei. El a mers insotit de un avocat si s-a prevalat de dreptul la tacere.

UPDATE Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, a fost audiat la politie. Ce a declarat despre incheierea grevei

Liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, a fost audiat, marti, de catre politisti, in dosarul deschis dupa protestul ilegal de la societatea de transport. intrebat daca este un dosar nedrept, Petrariu a afirmat: Nu comentez treaba asta. Liderul de sindicat a precizat ca membrii Consiliului de Administratie au promis sa analizeze situatia directorului general, Adrian Crit, si sa ia o decizie.

VASILE PETRARIU, SINDICAT STB: imi dau demisia din functia de consilier general si din PSD

Protestul angajatilor din Societatea de Transport Bucuresti nu are nicio conotatie politica, afirma liderul Sindicatului din STB, Vasile Petrariu, care anunta ca astazi isi va da demisia din functia de consilier general si din Partidul Social Democrat, potrivit Agerpres.

Greva STB, ziua 5. Liderul sindical a demisionat din PSD si CGMB

Greva angajatilor STB continua si astazi, fiind cea de-a cincea zi de protest. Liderul sindicatului reprezentativ din Societatea de Transport Bucuresti STB), Vasile Petrariu, a demisionat din PSD si din functia de consilier general. Petrariu isi motiveaza decizia sustinand ca acest protest nu este unul politic, asa cum a spus primarul Capitalei, Nicusor Dan, ci .

Liderul sindicatului STB spune ca isi va da demisia din functia de consilier general PSD Atac la primarul Nicusor Dan

Liderul sindicatului transportatorilor din STB, Vasile Petrariu, consilier general PSD, a sugerat luni dimineata ca vina pentru continuarea grevei din Bucuresti apartine PNL pentru ca nu este demis directorul STB, Adrian Crit. Petrariu a declarat ca isi va da demisia din functia de consilier PSD la Primaria Capitalei.

watchshop.ro

Seful sindicatului STB a demisionat din PSD si din functia de consilier general: Cat de cinic sunteti, domnule Dan?!

Vasile Petrariu, liderul de sindicat PSD, si-a anuntat luni dimineata demisia din functia de consilier general dar si din PSD. Acest protest nu are nicio conotatie politica!.

Greva de la STB ar putea continua si in zilele urmatoare. Vasile Petrariu: Solutia de rezolvare este demisia sau revocarea directorului general STB (VIDEO)

Liderul sindicatului de la STB, Vasile Petrariu, a declarat luni ca greva ar putea continua daca in cursul zilei de astazi nu se ajunge la o solutie. Acesta a precizat ca un pas pentru deblocarea .

Greva de la STB continua si luni. O mica parte din tramvaie, troleibuze si autobuze au iesit pe trasee Lider sindical: Maine vor fi si mai putini soferi si vatmani pe traseu - 10% Noi discutii sindicate-conducere luni seara

Greva STB continua si luni, pentru a cincea zi la rand, cand doar aproximativ o cincime dintre mijloacele de transport public au iesit pe trasee, dimineata, ceilalti soferi si vatmani continuand prrotestul. Liderul sindical Vasile Petrariu a amenintat ca marti, in zi lucratoare, vor fi si mai putini soferi si vatmani pe traseu daca directorul STB nu demisioneaza. Adrian Crit, directorul STB, a spus ca situatia financiara a societatii este grav afectata in urma celor cinci zile de greva, in conditiile in care zi de zi s-au pierdut 4,8 milioane de lei prin neefectuarea prestatiilor. ---------------23:00 Reprezentantii Consiliul de Administratie accepta ca nu au ajuns la un consens cu sindicatele. Nu se stie daca greva va continua si nu s-a stabilit data pentru o noua runde de discutii22:47 Sindicalistii STB, nemultumiti de modul in care s-au purtat negocierile, dau de inteles ca nu renunta la greva: Le vom transmite angajatilor si ei vor decide19. 30 ISU Bucuresti, puncte de lucru pentru situatiile care ar putea aparea in statiile de metrou supraglomerate din cauza grevei STB19. 00 Prefectura Capitalei: Fortele de ordine vor interveni ferm impotriva intimidarii angajatilor STB16. 35 Conform datelor obtinute de HotNews. ro, la ora 16. 00 erau pe traseu 261 de vehicule, adica 34% din totalul programat14. 30 Sunt pe traseu 181 de mijloace de transport, dintr-un total programat de 76212. 52 Directorul STB, Adrian Crit a declarat ca a sunat la 11210. 45 Conditiile pentru cei care vor sa fie soferi de autobuz in locul grevistilor10. 15 Directorulul STB anunta plangeri penale si angajari de soferi in locul grevistilor09. 38 Liderul sindicatului STB spune ca isi va da demisia din functia de consilier PSD09. 10 Lider sindical: Marti vor fi si mai putini soferi si vatmani pe traseu 10%09. 01 Conducerea STB conditioneaza o intalnire cu sindicalistii de reluarea lucrului.

Directorul STB, Adrian Crit: Anunt institutiile publice sa intervina! Acest lucru nu mai poate continua

Directorul STB Adrian Crit a declarat, astazi,ca liderul sindicatului reprezentativ din STB, Vasile Petrariu, este si presedintele federatiei sindcale din care face parte sindicatul STB si cel de la Metrorex, facand legatura cu un posibil protest care ar urma sa aiba loc luni la metrou.

Liderul sindical Vasile Petrariu, despre greva angajatilor STB: Oamenii si-o asuma. Cei care decid nu au intentionat sa vina cu vreo solutie

Vasile Petrariu, presedintele Sindicatului Transporturilor din Bucuresti, a vorbit duminica despre a patra zi de protest a angajatilor. El a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la autobaza Titan, ca oamenii care protesteaza isi asuma greva, in ciuda deciziei instantei.

Vasile Petrariu: Peste 80% dintre angajatii STB continua greva. Nu stiu cat va mai dura (VIDEO)

Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB a sustinut duminica dimineata declaratii de presa, in contextul grevei angajatilor companiei. Potrivit acestuia, criza va continua, pentru ca solicitarile nu a fost rezolvate. Au iesit in traseu .

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1629 seconds )