Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ligia Deca

Libnet Ro
Evaluare Nationala 2024. Ligia Deca, mesaj pentru elevi si parinti

Evaluare Nationala 2024. Ligia Deca, mesaj pentru elevi si parinti

Cu o zi inainte de examenul de Evaluare Nationala 2024, Ligia Deca, ministrul Educatiei, transmite elevilor si parintilor un ultim mesaj. Oficialul anunta cum se va face repartizarea elevilor in sali, dar si cateva noutati despre evaluarea digitalizata.

Elevii olimpici romani au obtinut trei medalii de aur si una de argint la Olimpiada Balcanica de Fizica 2024

Trei medalii de aur si una de argint au obtinut lotul de elevi olimpici la Balcaniada de Fizica BPhO) 2024, potrivit unui anunt facut de ministra Educatiei, Ligia Deca, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Patru elevi formeaza lotul olimpic .

Ligia Deca anunta cum vor fi corectate lucrarile la Evaluarea Nationala

Evaluarea Nationala, care va incepe pe data de 25 iunie cu proba de Limba si literatura romana, se va desfasura in aproape 3. 400 de centre de examen din toata tara.

Evaluarea Nationala incepe saptamana viitoare. Ligia Deca explica cum se va face repartizarea in centre

Cu doar cateva zile inainte de Evaluarea Nationala, ministra Educatiei, Ligia Deca, vine cu precizarile finale pentru desfasurarea examenelor de final de clasa a VIII-a.

Ligia Deca: Evaluarea Nationala se va desfasura in aproape 3.400 de centre de examen

Evaluarea Nationala, care va incepe pe data de 25 iunie cu proba de Limba si literatura romana, se va desfasura in aproape 3. 400 de centre de examen din toata tara, a anuntat vineri ministrul Educatiei, Ligia Deca.

Medals for Romanian students at the Asian Physics Olympiad

Romanian students won five gold medals, two silver medals and an honorable mention at the Asian Physics Olympiad, held in Malaysia, announced the Ministry of Education, Ligia Deca.

Bacalaureat 2024. Ligia Deca explica modul de evaluare a probelor de competente

De azi intr-o saptamana absolventii de liceu vor sustine prima proba a Bacalaureatului: examenul oral la Limba romana. Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a transmis pe Facebook un set de informatii cu privire la probele de competente pe care le vor avea de trecut elevii.

O echipa de elevi romani a obtinut medalii de aur si de argint la Olimpiada Asiatica de Fizica. Ligia Deca: Tocmai am primit vesti grozave din Malaezia

La competitie au participat 208 concurenti din 28 de tari.

Lotul Romaniei scrie istorie la cea de-a 24-a editie a Olimpiadei Asiatice de Fizica

Ministerul Educatiei, reprezentat de Ligia Deca, a anuntat ca elevii romani au obtinut cinci medalii de aur, doua medalii de argint si o mentiune de onoare la Olimpiada Asiatica de Fizica desfasurata in Malaezia. Performanta deosebita a elevilor romani reconfirma excelenta educatiei in tara si angajamentul lor in domeniul stiintific. Aceste rezultate remarcabile nu doar .

Ligia Deca, mesaj pentru liceeni in ultima zi de scoala. Niciun cuvant despre discursul elevei din Arad

Ligia Deca, ministrul Educatiei, a transmis elevilor claselor a XII-a un mesaj cu ocazia absolvirii liceului. Ministra a evitat sa se implice in scandalul iscat de discursul elevei din Arad si le-a vorbit copiilor ca si cum incidentul nu ar fi avut loc.

Campus dual de 25 milioane euro in judetul Arges

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a semnat contractul pentru campusul dual de la Liceul Tehnologic de Constructii de Masini Mioveni.

Ligia Deca: Vineri este ultima zi de inscriere la Bacalaureat

Vineri este ultima zi de inscriere la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat, dar si ultima zi de cursuri pentru clasele a XII-aa XIII-a, a anuntat ministrul Educatiei, Ligia Deca. Bacalaureatul va incepe, in 17-19 iunie, cu evaluarea competentelor, in timp ce probele scrise vor debuta in 1 iulie.

Bacalaureat 2024. Ligia Deca: Maine este ultima zi de inscriere. Calendarul examenului

Probele scrise sunt programate in perioada 1-5 iulie 2024.

Ligia Deca: A fi invatator este o meserie de vocatie

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a afirmat miercuri ca a fi invatator este o meserie de vocatie si a spus ca ceea ce ii face pe dascali sa ramana in sistem este respectul pe care il primesc de la societate, dincolo de cresterile salariale sau de investitii.

Bani in plus pentru profesorii care scaneaza lucrarile de la examenele nationale. Suma pe care o pot primi cadrele didactice

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, propune o majorare a cuantumului sumelor acordate asistentilor care au si atributii de scanare si de incarcare a lucrarilor pentru examenele nationale.

Mai multi bani pentru profesorii care scaneaza lucrarile la examenele din aceasta vara. Cat primesc in plus

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, propune o majorare intre 25 si 59% a sumelor platite profesorilor pentru scanarea lucrarilor la examenele din aceasta vara. Desi cresterile procentuale par impresionante, sumele nominale sunt relativ mici, e vorba de cativa zeci de lei.

Deca: Romania a facut pasi importanti in ceea ce priveste internationalizarea invatamantului superior

Romania a facut pasi importanti in ceea ce priveste internationalizarea invatamantului superior, careia noua lege ii dedica o sectiune distincta, a transmis miercuri ministrul Educatiei, Ligia Deca, la panelul cu tema incurajarea cooperarii transnationale si a instrumentelor pentru dezvoltarea mobilitatilor, din cadrul Conferintei ministeriale de la Tirana.

Ligia Deca: Echipa PNL a demonstrat in repetate randuri ca politicile liberale sunt fundamentate si sunt fundamentale pentru dezvoltarea comunitatilor locale si pentru progresul intregii tari (VIDEO)

Echipa PNL a demonstrat in repetate randuri ca politicile liberale sunt fundamentate si sunt fundamentale pentru dezvoltarea comunitatilor locale si pentru progresul intregii tari, a declarat ministrul Educatiei, Ligia Deca, vineri, la evenimentul care marcheaza 149 de ani de la infiintarea PNL.

Activistii de partid si mafia universitara decid cine va verifica plagiatele

Am mai scris in repetate randuri ca Legea invatamantului superior a fost gandita de mafia universitara, doar pentru a servi intereselor sale, pentru a-i oferi mai multa protectie, in timp ce ministrul Educatiei, Ligia Deca, este doar un executant. Iata ca mai vine inca un argument solid ca situatia descrisa mai sus este una de .

The Bologna Secretariat will be based in Bucharest

Starting from July 2024, Romania and the Republic of Moldova will host the Secretariat of the Monitoring Group of the Bologna Process, the most extensive voluntary intergovernmental cooperation, which brings together 49 member states and the European Commission, together with advisory members, the Minister of Education, Ligia, announced last week Deca.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )