Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ligia Deca

Libnet Ro
Deca: Ministerul Educatiei va implementa un program national pentru a reduce abandonul universitar

Deca: Ministerul Educatiei va implementa un program national pentru a reduce abandonul universitar

Ministerul Educatiei va implementa un program national pentru a reduce abandonul universitar, a sustinut marti ministrul Ligia Deca.

Deca(t) educatie, mai bine pomeni electorale

Daca analizam discursurile expuse public de ministrul Educatiei, Ligia Deca, si de papusarul acesteia, presedintele Klaus Iohannis, am intelege ca Romania este o tara ce pune mare accent pe Educatie si care a stabilit acest domeniu drept unul prioritar pentru investitii, mai ales prin bani din Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR). in acelasi .

Ministrul Educatiei: Procesul de aderare la OCDE reprezinta o oportunitate unica

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a afirmat, marti, ca procesul de aderare la OCDE reprezinta o oportunitate unica, prin participarea Romaniei la grupurile de lucru si la proiectele realizate de organizatie.

Ministrul Educatiei explica motivele pentru acordarea de burse de merit si elevilor cu medii sub 9,5

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a oferit luni seara o explicatie pentru propunerea de acordare a bursei de merit primilor 30% dintre elevii unei clase, indiferent de media lor, chiar daca aceasta este sub 9,5. Deca a afirmat ca aceasta masura are ca scop stimularea unei competitii sanatoase intre elevi, atat cu ei insisi, cat si cu colegii lor de clasa, relateaza Stirileprotv. ro. Explicatiile ministrului Educatiei cu privire la bursele de merit acordate si elevilor cu medii mai mici de 9,5 .

Se schimba structura anului scolar 2023 2024? Anuntul oficial facut de Ministerul Educatiei

Ieri, 11 septembrie, a inceput noul an scolar 2023-2024, dar nu lipsit de probleme si politizari a evenimentului important mai ales pentru elevi. Desi s-a pastrat structura anulor anteriori, Ligia Deca anunta ieri ca exista o posibilitate de schimbare in ceea ce priveste structura anului scolar 2023 2024. Citeste mai departe si afla care .

Structura anului scolar s-ar putea schimba din nou! Anuntul Ministrului Educatiei, Ligia Deca

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a vorbit, luni seara, despre structura noului an scolar si despre impartirea pe module, care ar putea fi schimbata.

Ligia Deca: Nu cred ca rolul cadrelor didactice este sa faca teste antidrog

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, afirma, referindu-se la testarea anti-drog in scoli, ca nu crede ca rolul cadrelor didactice este sa faca teste.

Anul scolar impartit pe module ar putea sa dispara Ministrul Educatiei anunta posibila schimbare

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat ca in perioada urmatoare va primi o analiza cu privire la oportunitatea continuarii impartirii anului scolar in module, subliniind ca viitorul acestui sistem va fi hotarat inainte de anul scolar 2024-2025, relateaza Stiripesurse. ro. O evaluare dupa primul an de implementare .

Ministrul Educatiei: Zeci de directori de scoli au demisionat din cauza nivelului scazut de salarizare

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a declarat ca undeva pana intr-o suta de directori de scoli au demisionat in ultima perioada, iar aproximativ 60% dintre acestia au invocat drept motiv al demisiei nivelul salarial scazut. Ea a afirmat ca exista promisiuni conform carora chestiunea privind remunerarea acestei categorii va fi rezolvata in urmatoarele saptamani.

Zeci de directori de scoli au demisionat motivand nivelul scazut de salarizare, potrivit ministrului Educatiei

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a declarat ca undeva pana intr-o suta de directori de scoli au demisionat in ultima perioada, iar aproximativ 60% dintre acestia au invocat drept motiv al demisiei nivelul salarial scazut. Ea a afirmat ca exista promisiuni conform carora chestiunea privind remunerarea acestei categorii va fi rezolvata in urmatoarele saptamani, relateaza News. ro.

Ligia Deca: Programa scolara in sine nu este incarcata Este vorba despre vocatia cadrului didactic de a se adapta la elevi

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, raspunde celor care afirma ca programa scolara pentru invatamantul preuniversitar este una foarte incarcata, ea explicand ca este vorba despre arta si vocatia cadrului didactic de a se adapta la colectivul de elevi pe care il are, relateaza News. ro. Deca a spus, de asemenea, ca in perioada urmatoare va primi o analiza referitoare la oportunitatea impartirii anului scolar in module.

Ministrul Educatiei, despre testele anti-drog: Nu cred ca rolul cadrelor didactice este sa faca teste

Eu nu cred ca rolul cadrelor didactice este sa faca teste. Pentru testare si alte proceduri medicale avem nevoie de specialisti din zona sanatatii publice, a declarat luni Ligia Deca, ministrul Educatiei.

Clotilde Armand, indemn pentru elevi la deschiderea noului an scolar: Va rog mult sa invatati, nu copiati, nu plagiati!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a participat la festivitatea de deschidere a noului an scolar de la Scoala Gimnaziala nr. 162, la care au luat parte si presedintele Klaus Iohannis si ministrul Ligia Deca al Educatiei, si i-a indemnat pe elevi sa nu copieze si sa nu plagieze, transmite G4Media. ro.

Ce lipseste din Legile Educatiei. Iohannis ii avertizeaza pe politicieni sa nu le aduca ingerinte

Au fost multe critici si observatii din partea specialistilor, oamenilor de cultura, la aparitia legilor Educatiei. Iohannis n-a tinut cont de ele. El si cu Ligia Deca sunt singurii care se pricep la educatie in tara asta, inteleptii neamului.

Mesajul ministrului Educatiei, la deschiderea noului an scolar: Schimbarea incepe sa se vada

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a afirmat, luni, ca acest an scolar reprezinta un nou inceput pentru intregul sistem de educatie, mentionand ca a intrat in vigoare legea invatamantului preuniversitar care pune treptat in vigoare proiectul Romania educata, initiat de presedintele Klaus Iohannis, iar schimbarea dorita incepe sa se vada.

Ligia Deca sustine ca incep sa fie vizibile schimbarile din sistemul de educatie

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a afirmat, luni, ca acest an scolar reprezinta un nou inceput pentru intregul sistem de educatie, mentionand ca a intrat in vigoare legea invatamantului preuniversitar care pune treptat in vigoare proiectul Romania educata, initiat de presedintele Klaus Iohannis, iar schimbarea dorita incepe sa se vada.

Vestea momentului in Romania. Klaus Iohannis a anuntat salarii marite pentru acesti angajati: Ma voi asigura

Astazi, in cadrul festivitatii de deschidere a noului an scolar, presedintele Romaniei, alaturi de ministrul Educatiei, Ligia Deca, s-a aflat la Scoala Gimnaziala nr. 162 din Sectorul 1, acolo unde a adresat cele mai bune ganduri elevilor si profesorilor. Mai mult, Klaus Iohannis le-a dat asigurari tuturor dascalilor cu privire la cresterile salariale promise .

VIDEO Iohannis, alaturi de Deca la deschiderea noului an scolar: Tema consumului de droguri in randul tinerilor, pe ordinea de zi a sedintei CSAT. Este un fenomen alarmant

Tema consumului de droguri in randul tinerilor va fi discutata in urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat presedintele Klaus Iohannis, care in prima zi a noului an scolar a mers, alaturi de ministrul Educatiei, Ligia Deca, la o scoala din sectorul 1 al Capitalei.

Mesajul lui Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Am decis sa introduc subiectul consumului de droguri pe ordinea de zi a CSAT

Klaus Iohannis participa, alaturi de ministrul Educatiei Ligia Deca si de primarul sectorului 1 Clotilde Armand, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Scoala gimnaziala 162 din Capitala.

Politicienii tin si anul acesta discursuri la festivitatile dedicate noului an scolar

Ligia Deca si Klaus Iohannis participa la festivitatea de deschidere a noului an scolar de la Scoala Gimnaziala nr. 162 din Giulesti, in timp ce Nicolae Ciuca tine un discurs in cadrul unei scoli din Blaj.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )