Libnet.ro
evomag.ro

22:45

Liviu Dragnea cere ridicarea sechestrului din dosarul vizitei din SUA

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea cere ridicarea sechestrului din dosarul vizitei din SUA

Liviu Dragnea este asteptat astazi in fata magistratilor, unde va cere ridicarea sechestrului in dosarul vizitei in Statele Unite. continuă pe Antena3

carturesti.ro

Liviu Dragnea cere ridicarea sechestrului din dosarul vizitei din SUA

Liviu Dragnea este asteptat astazi in fata magistratilor, unde va cere ridicarea sechestrului in dosarul vizitei in Statele Unite.

Orban sustine ca presedintele Iohannis i-a facut plangere penala lui Liviu Dragnea pentru PNDL1: Nu si-a urmat cursul, dar a fost formulata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca insusi presedintele Iohannis a formulat o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea pentru ca fostul lider PSD a alocat bani publici din PNDL1 in campania prezidentiala din 2014, aluzie la programul de investitii Anghel Saligny pe care il sustine premierul Florin Citu, contracandidatul lui Orban la sefia partidului, in pragul Congresului PNL.

Ludovic Orban: Klaus Iohannis i-a facut plangere penala lui Liviu Dragnea pentru PNDL 1 Cum sa dai bani catre primari, cand tu esti in campania electorala pentru functia de presedinte PNL? (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca inclusiv presedintele Klaus Iohannis a formulat o plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea pentru ca fostul lider PSD a alocat bani publici din PNDL 1 in .

actualitate, 22:45

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )